Skip to main content

James Wellford de la Newsweek Magazine vine la World Press Photo de la București

 

JamesW

Publicitate

Ediția din acest an a World Press Photo îl aduce, mâine, la București, în calitate de invitat special, pe James Wellford, International Picture Editor la Newsweek Magazine și câștigător al premiului de anul acesta „The Magazine Picture Editor of the Year”, oferit de National Press Photographers Association, în cadrul unei sesiuni de portfolio reviews, special pentru fotojurnaliștii din România.

Acest eveniment reprezintă o oportunitate unică pentru orice fotograf profesionist de presă de a-și promova munca în fața unui expert de talie mondială. În plus, James va fi disponibil inclusiv pentru discuții private cu participanții la eveniment despre proiectele lor – la nivel tehnic, artistic sau editorial.

Participarea la sesiunea de reviews este permisă doar fotografilor de presă profesioniști, după completarea procesului de înscriere. Participarea este gratuită. Înscrierile se fac joi, 16 mai, în cadrul expoziției World Press Photo din Piața Universității, între orele 17.00 și 21.00. Înscrierile vor fi primite în limita locurilor disponibile – 10 locuri.

Sesiunea se va încheia cu o discuție liberă despre fotografia de presă și problemele cu care se confruntă ea în acest moment peste tot pe glob.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Trimite un comentariu