Skip to main content

VIDEO. Mugur Ciuvică jigneşte jurnaliştii: “asta e o întrebare cretină”

 

Publicitate

Mugur Ciuvică a izbucnit în momentul în care jurnaliştii l-au interpelat cu întrebări, la ieşirea din DNA.

“Puteţi pune şi alte întrebări, nu întrebări cretine?”, a răbufnit Mugur Ciuvică la adresa unei jurnaliste. După ce un alt jurnalist i-a atras atenţia lui Ciuvică, acesta a continuat: “Eu nu am jignit-o pe colega dvs., am spus doar despre întrebare că este cretină, nu şi despre jurnalistă.”

Mugur Ciuvică era audiat la DNA în cazul Sorin Alexandrescu – RCS. Ciuvică este cel care a publicat materialul despre contractul de asociere în participaţiune dintre Mitică Dragomir şi RCS, chiar în ziua în care Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, a fost dus la DNA sub acuzaţia de şantaj.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Ar fi frumos sa spuneti si care era intrebarea. Chestia asta cu omiterea nu va creste credibilitatea.
  • mihaela L mihaela L
    asta nu e jignire. Era o simpla constatare. Daca intrebarea era cretina nu trebuie toti basistii sa sariti sa o aparati pe proasta ce a slobozit-o (arhaism)
  • MirceA MirceA
    Se poarta. Asta e din ciclul "reportera Pro TV a fost agresata de Steaua", asta dupa ce si-a cautat-o cu lumanarea si dupa ce reporterul ProSport i-a injurat pe cei de la Steaua.
  • vaisteaualui vaisteaualui
    Se observa din nou fenomenul postacilor lui Felix. Probabil ca Motanu' I-a bagat in alarma de grad 0, cum apare cate un articol in care este vorba despre acuzatiile aduse A3, primele 2-3 comentarii, in decursul a 5-8 minute, cuprind afirmatii negative la adrea DNA si a celor care publica aceste stiri.
    Ca sa nu fiu off topic 100%, strict din punct de vedere al exprimarii, Ciuvica are dreptate, intrebarea este cretina si nu cel care a adresat-o. Asta daca accepti ideea ca orice om normal poate pune intrebari cretine. In cazul de fata, "cretinismul" intrebarii era dat de faptul ca aceasta il deranja pe Ciuvica.
    Insa acest stil de a face jurnalism, cu rastalmacirea intrebarilor/raspunsurilor, este lansat/promovat chiar de Ciuvica.
    Daca Basescu avea o asemenea replica, toata seara s-ar fi comentata la A3 cum Basescu I-a facut cretini pe toti ziaristii din Ro.
    Poate asa invata si eroul tigaretei 2-3 ca ceea ce tie nu-ti place, nu trebuie sa faci altora, deoarece roata vietii se intoarce si te zdrobeste cand ti-e lumea mai draga.
  • geox geox
    un om decent poate pune intrebari cretine intentionat cu scopul de a enerva sau mai stiu eu ce scop. asta nu-l face cretin. acum nu sunt sigur ce fel e un om care pune un titlu imbecil-ticalos.
  • MirceA MirceA
    Am dat si eu acum pe B1 si am vazut-o, din nou, pe una care e prezentata "expert anticoruptie".
    As vrea sa stiu si eu cine da diplome de "expert anticoruptie" in tara asta. Mai ales ca duduia e singura !
  • Maximus Maximus
    Unii jurnalisti sunt jigniti de la natura, nu i-a jignit Ciuvica. Si chiar presupunand ca ar fi vrut s-o faca eu nu vad jignirea din moment ce referirea era la intrebare.
    Oricum, daca jignirea n-am vazut-o, am totusi puteri paranormale si pot sa vad in viitor. Hoarde de propagandisti care or sa arunce la ordin cu dejectii.
  • Paraschiv Paraschiv
    Pai si care e intrebarea cu pricina? Poate ca era chiar cretina!
  • 7up 7up
    Ciuvica? Un catelus arogant si obraznic, cu gura mare. Ii vine lui vremea ....
  • dizident dizident
    deci te doare mintea citind titlul (si burtiera de la b1, de fapt). ce-ai obae? te-ai trezit cu fata la cearsaf?
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    E emblematic pentru orientarea politica a Paginii de Media faptul ca, dinte toate posturile de stiri, ati ales captura de ecran a micului cuibusor de ilegalisti din Calea Victoriei colt cu Ion Campineanu.
    Altfel, Mugur Ciuvica ar fi trebui sa se fi obisnuit pana acum cu hartuirile "justitiei" noastre, chiar nu e cazul de izbucniri in fata jurnalistilor, fie ei si de la B1.
  • Ion Ion
    Omul are dreptate: daca a spus ca intrebarea e cretina (parere lui personala; dupa o audiere cu procurorii oricine ar avea nervii intinsi la maxim) inseamna ca a jignit pe cineva ? Eu stiu ca paginademedia nu-i prea are la suflet pe cei de la Antene, dar nu sariti calul ca ajungeti ca si (unii dintre) ei.

Trimite un comentariu

sus