Skip to main content

Adrian Sârbu, salariu de 1,8 milioane de dolari pe an, în ultimii patru ani

 

adrian sarbu - Money Express
Sursa foto: Media Express

Publicitate

Adrian Sârbu a avut în ultimii ani, în calitate de președinte și CEO al Central European Media Enterprises (CME), un salariu anual de 1,8 milioane de dolari, la care s-au adăugat și alte bonusuri de milioane de dolari pentru performanță.

În aprilie 2013, Sârbu bătuse palma cu CME pentru prelungirea contractului cu încă trei ani, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Remunerația lui Sârbu ar fi fost de 1,8 milioane de dolari pe an, plus bonusuri ce puteau ajunge la 100% din salariu, în funcție de atingerea anumitor target-uri.

În perioada 2009 - 2011, Sârbu a câștigat 3,7 milioane de dolari la CME, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Ce bonusuri a primit Sârbu:

Peședinte și CEO în cadrul companiei de media care activează în mai multe țări din Europa, Sârbu a avut un salariu fix de 1,8 milioane de dolari, la care s-au adăugat bonusuri și compensații de peste 1,9 milioane de dolari.

  • Adrian Sârbu a avut în 2011 un salariu de 1,8 milioane de dolari, la care s-au adăugat bonusuri și alte compensații în valoare de 1,9 milioane de dolari, ajungând astfel la venituri totale de 3,7 milioane de dolari.
  • În 2010, Sârbu a avut venituri anuale mult mai mari, de 5,5 milioane de dolari. Salariul a fost același, de 1,8 milioane de dolari, însă bonusurile și compensațiile au fost mult mai mari, însumând 3,7 milioane de dolari. Printre bonusuri, Sârbu a avut și o primă de 500.000 de dolari cu care a fost recompensat pentru finalizarea vânzării operațiunilor din Ucraina, într-o tranzacție de 300 de milioane de dolari.
  • În 2009, Sârbu a avut venituri totale de 3,9 milioane de dolari: un salariu de bază de 1,5 milioane de dolari și compensații de 2,3 milioane de dolari. Conform contractului cu CME, președintele CME nu trebuie să depășească venituri de 10 milioane de dolari în 2012 și nici în 2013 (salariu plus alte bonusuri și compensații).

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu