Skip to main content

Adrian Sârbu: Misiunea mea pentru CME este îndeplinită

 

adrian-sarbu-29

Publicitate

"Misiunea mea pentru CME este îndeplinită", a spus Adrian Sârbu în declaraţia dată publicităţii după demisia de la şefia companiei.

Adrian Sârbu:

„Sunt mândru că am făcut parte din CME timp de aproape 20 de ani şi că am asigurat succesul pentru această companie într-o perioadă dificilă. Este o organizaţie extraordinară cu angajaţi talentaţi. Misiunea mea pentru CME este îndeplinită".

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Croatu Adrian Croatu
    Mi se pare doar mie, sau Adrian Sarbu seamana cu State de Rromania?
  • Gaetano Gaetano
    De acord cu tine !!
  • Expertul, Expertul,
    Foarte probabil Time Warner a preluat controlul CME, si vor numi un Ceo American.
  • Amadeus Amadeus
    Mi-e greu sa cred ca Sarbu va pleca pur si simplu de la conducerea CME fara sa isi fi asigurat "macar" operatiunile din Romania (vezi clauza din contract). Pe de alta parte, nu cred ca aia de la TW sunt atat de inconstienti sa realizeze ca pierderea unui om de talia lui si mutarea sa la concurenta poate sa ii duca din lac in putz. Ok, rezultatele financiare au fost slabe insa nimeni care cunoaste cat de cat piata media din Ro, nu isi inchipuia ca pe praful asta se mai poate face vreo miscare remarcabila. Interesanta mutarea cu mutarea televiziunilor din must carry la putina vreme de demisie. Oricum, eu cred ca omu' e cu 3 mutari inainte si ne va oferi o surpriza de proportii la care putini se gandesc ;).
  • gerula gerula
    pai si cu ce mai ramane? mediafax group, adica, zf, mediafax etc- ma refer la presa, ca are vreo 100 de afaceri in romania..?hai fa si tu un efort
  • Paul Paul
    La ce filme de rahat ne-ai dat, mai bine ca ai plecat. Poate asa avem o sansa sa depasim maneaua aia fierbinte "serviti, va rog" si altele de acelasi gen.
  • Edy Edy
    Promotorul manelelor si cocalarilor a parasit corabia pe care a scufundat-o.Asta cu demisia e pentru PR.In mediul bursier american se tot vorbea de debarcarea lui la preluarea controlului de catre Time Warner.
  • Dragos Dragos
    Nu o sa îți vină să crezi ce important CEO și-a anunțat DEMISIA! O țară întreagă a rămas CUTREMURATĂ. Anunțul care a fost făcut în urmă cu doar câteva minute
  • john john
    Si care a fost misiunea ta? Sa manelizezi Romania?

Trimite un comentariu

sus