Skip to main content

DEMISIA ANULUI! Adrian Sârbu a demisionat de la şefia CME

 
adrian-sarbu-cravata-silviu-matei_49478410_MFX
adrian-sarbu-cravata-silviu-matei_49478410_MFX

Adrian-Sarbu-web

Publicitate

Adrian Sârbu a demisionat din funcţia de conducere de la CME, compania care deţine Pro TV în România.

Oficialii Pro TV au confirmat informaţia pentru Paginademedia.ro. Vom reveni cu amănunte.

Adrian Sârbu va mai fi angajat al CME până la 1 ianuarie 2014. Consiliul de director va fi condus de Duco Sickinghe, un membru al boardului.

Potrivit comunicatului companiei, „boardul de directori susţine strategia de business pe care Adrian Sârbu a avut-o în ultimul an, inclusiv creşterea preţurilor la publicitate şi a celor pentru redifuzarea canalelor”.

Iniţial, Adrian Sârbu a fost partener al CME, când compania a intrat pe piaţa din România odată cu lansarea Pro TV, în 1995. Mai apoi, el a fost COO al CME în perioada 2007 - 2009. Din 2009, Sârbu a fost ales preşedinte şi CEO al CME.

Sârbu a condus până anul trecut şi CET 21, compania care operează grupul Nova în Cehia, dar a renunţat la funcţie în aprilie anul trecut.

Adrian Sârbu îşi prelungise contractul cu CME chiar în luna aprilie, pentru o perioadă de trei ani, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Salariul acestuia era de 1,8 milioane de dolari pe an. Contractul prevede şi bonusuri anuale, în funcţie de targeturi care pot ajunge la 100% din salariu.

Clauzele de reziliere prevedeau plăţi între 3,6 şi 5,4 milioane de euro pentru Sârbu. Totodată, conform aceloraşi clauze, dacă CME rupe contractul mai devreme, Adrian Sârbu va fi numit şeful operaţiunilor pe România până în 2020, pentru un salariu de 900.000 de dolari anual.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Horia Horia
  Nu stiti nimic...comentam, comentam si iar comentam.
 • alaeu alaeu
  Aş, Sârbu şi demisia! Apropo de anumite "poveşti" transmise pe acasatv - din care una transmisă mai adineauri, despre Râmaru al 2lea (cine nu ştie să se informeze) - cred că patronu' s-a săturat să i se tot dea peste cerebel de cei din board - că CNA-ul român, dacă nu-l deranjezi c-o reclamaţiune la obiect, doarme în iminei! Pentru MatRE: de obicei, REVOLUŢIA este opusul Evoluţiei - vezi M(area) R(evoluţie) S(ocialistă) (din) O(ctombrie)!... Restul este tăcere...
 • mirceA mirceA
  Vezi cum esti privitor de crime si violuri ?!
 • MatRE MatRE
  Respect pentru ce a reusit sa construiasca! Controversa cu generatia Pro, manelizare, etc - este alta mancare de peste. Aparitia PRO TV a insemnat o adevarata Revolutia in media autohtona si de atatia ani a impus dinamica acestei piete. Din Ziarul Financiar de astazi am retinut doua demisii grele: a sefului piratilor somalezi si a lui Adrian SARBU...
 • mile mile
  cine demisioneaza din asemenea functie, a fost demis
 • Marius123 Marius123
  Furati curent. Scrie in stire ca va mai conduce pana in 2020 operatiuniunile grupului PRO in Romania, cu 900k dolari....plus bonususri.
  Asa ca sa nu-l plangem, plus ca e clar cel mai bun manager de TV (genul Pro), care de la infiintare si pana acum e nr. 1.
  Eu il apreciez.
  Antenele sunt cu santajul, Pro e cu profesionalismul pe sectorul lor de audienta.
 • geo geo
  pina in 2020...nu cred...
 • mile mile
  dan voiculescu are o avere prea mare ca sa aibe nevoie de maruntisul incasat din publicitate
 • ggg ggg
  Sa plece impreuna cu esca la digi ca sa nu mai auzim de ei !
 • Colombo Colombo
  Cred ca, de bucurie, voiculescu isi va monta la loc lentila...
 • Mihai Mihai
  Cred ca cineva de la antene va copia gestul si vom vedea o demisie curand :-)))))
 • eu eu
  =)))))))))) !!!'prea adevarat :)))
 • john john
  Eu cred ca pleaca la trustul intact. S-au saturat aia sa fie pe locul 2 - "mereu aproape".
 • YoDa YoDa
  spun doar atat RCS

Trimite un comentariu

sus