Skip to main content

BURTIERA ZILEI. Antena 3: "Salam contra droguri". Florin Salam

 

Salam

Maneliştii inspiră titluri trăsnite. În timpul unei dezbateri în studio, Antena 3 a dat burtiera zilei: „Salam contra droguri".

Ce legătură are Florin Salam cu drogurile? Împreună cu Vali Vijelie, manelistul va susţine un concert prin care condamnă consumul de droguri.

Concertul celor doi, intitulat Saint Tropez, se desfăşoară în cadrul "Proiectului Naţional Cultural Artă contra Drog". Potrivit organizatorilor, citaţi de Antena 3, Florin Salam şi Vali Vijelie au fost selectaţi pe baza unui sondaj.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sasca sasca
    Orice acțiune împotriva drogurilor este foarte buna!!!
  • adi adi
    Ironie????Mai puneti mana pe carte!!Ironie e una,figura de stil alta.Aici nu e nici una nici alta.Macar daca scria ,,salam contra dorgurilor,,asta era altceva.Dar de unde minte?De la Intact academi??
  • agent ss agent ss
    da.din acest punct de vedere manelistii sunt de apreciat bravo lor si bravo antenei 3.drogurile fac multe victime.
  • Miruna b Miruna b
    Ironia e foarte buna. Ma mir cum niste specialisti in media ca voi nu s-au prins
  • Cosminescu Cosminescu
    La cat cox baga mizeria de Salam in el, e o alegere numa buna a Ministerului care sustine acest flagel culturalo-social. Dar daca ne uitam la toti politicienii, nu ma mira. Interesati-va, antenistilor, mai bine, faceti un reportaj si aflati cate droguri consuma tiganii ca sa cante ca nebunii 4 ore live sau va e teama ca dupa muile de la Gigi, vin sabile de la Vanghelie?
  • Maya Maya
    Extraordinar! Asa articol? Nu inteleg care e problema la burtiera?
  • Neo Neo
    Wow! ce stire bomba.. Ce pana mea articol e asta mah? Ce titlu are burtiera de la A3, asa si? Este de laudat ce fac acei manelisti si cu asta basta...
  • adi adi
    Va dati seama cum o fi gandit ,,inteligentul,, care gasit titlul:mamaaaa ce titlu tare am la stirea asta!!! Asta e presa in Rromamia!!Mai grav e ca a fost lasat pe post.Dar la ce apare la televiziunile de la noi .....asta e joaca de copii.
  • ROYCE ROYCE
    Este un lucru bun daca manelistii sustin un concert prin care condamna consumul de droguri.

Trimite un comentariu

sus