Skip to main content

Roxana Ciuhulescu se desparte de Pro TV după 13 ani de ProMotor

 
roxana-ciuhulescu_IMG_3599-copy_resize
roxana-ciuhulescu_IMG_3599-copy_resize

roxana-ciuhulescu_IMG_3599-copy_resize

Publicitate

Roxana Ciuhulescu, realizatoarea emisiunii Pro Motor, se desparte de Pro TV după 13 ani. Vedeta a făcut anunţul chiar astăzi într-o postare pe blogul personal. „Nici nu-mi vine să cred că au trecut 13 ani de când lucrez în familia Pro TV. În toamna lui 2000 făceam cunoştinţă pentru prima dată cu "sticla", atunci când am participat la casting-ul pentru emisiunea ProMotor”, a scris vedeta pe blogul său.

„A sosit momentul să-mi iau rămas bun de la Pro TV, a fost poate cea mai dificilă decizie a vieţii mele şi nu, n-am luat-o în urma unui impuls de moment, ci am cântărit-o 18 luni”, a mai scris vedeta.

Vedeta a precizat că în momentul de faţă are două proiecte personale, ambele având legătură cu lumea auto. „Unul din ele se numeste Guidare Pilotare, şcoala de pilotaj şi conducere defensiva pe care am adus-o în România împreună cu doi prieteni, iar celălalt este Şcoala de şoferi Teo, pentru care eu sunt imagine”, a mai precizat vedeta.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vlad Ionescu Vlad Ionescu
    Pfiu...in sfarsit!!!
  • mile mile
    mai putin pleaca si andreea esca
  • andrei andrei
    O tipa complet lipsita de lipici pe sticla. In afara unor kraci care au fost promovati la greu si doar asa s-a putut face remarcata, aceasta doamna nu reprezinta ablsolut nimic in audio-vizual. A bifat si niste legaturi amoroase prin breasla importatorilor, finalizand cu succes in bratele unui fost director de mitsubishi, actual director prin Tiriac Holding. Asadar, o vedeta autohtona in toata regula. Despre masini nu a avut habar si nici nu are. In afara de remarci gen "o culoare foarte frumoasa" si "masina asta baga 200 pe ora" altceva doamna nu mai poate dezvolta. Oricum, a facut bani frumosi la ProTv si poate aici i se poate recunoaste meritul ca a stiut sa-si valorifice cracii aia....E posibil ca emisiunea sa devina mai interesanta de acum. Macar vom vedea si alte masini in afara celor importate de grupul Tiriac.
  • danu danu
    N-am să înţeleg nici în ruptul capului de ce vedetele nu pot vorbi (sau scrie) şi ele, sărmanele, ca oamenii normali, schimonosind limba română şi scormonind după tot felul de eufemisme ca să pară mai interesante, mai "sexy" si mai "cool".

    Când "televiziune" sau "camera video" ţi se par "unsexy" şi "uncool"... grijăăă foooarte mare la ce pui în loc, tu fată, tu! "În toamna lui 2000 făceam cunoştinţă pentru prima dată cu "sticla” (...)" Dacă citeşti cu voce tare fraza, când ghilimelele sunt degeaba, căci nu se aud, fraza sună cumplit. "Bună, sunt Roxana..." (audienţa, în cor: "Bună, Roxana...") "...şi în 2000 am făcut cunoştinţă cu sticla."
  • ano.nim ano.nim
    O prezenta fara farmec...doar o femeie-paluga inalta...cu nimic senzational...iar emisiunea Promotor ajunsese la un rating foarte scazut...din cate stiu trecuse de pe Protv pe Sport.ro...asta da upgrade....
  • Cristina Cristina
    pacat deoarece se pricepea bine ca prezentatoare, asta e........se deschide poarta pentru altcineva.
  • zizau zizau
    mie mi se pare ca te-au cam pus pe liber. Care va sa zica renuntai tu la un job la cel mai mare post de televiziune din Ro ca sa fii imaginea scolii de soferi Teo:))) Iar jobul la pro motor era asa de solicitant, incat nu aveai timp sa aduci in Romania scoala de condus defensive a' nu stiu caror italieni....
    Daca il iei si pe amicul vintila cu matale, poate incep sa ma uit din nou la pro motor.
  • Horea Horea
    Nici o paguba pentru Pro TV si telespectatorii postului.
    De "vedete" ca ea, e plina tara.
  • adi adi
    E normal ca ai vazut-o pe Esca proband Range rover si Jaguar doar sotul doamnei(ciculescu)e importator oficial! Asa isi permite sa stea acasa.Nu a mentionat cat au ajutat-o aparitiile in Playboy!
  • geo geo
    Nu imi vine sa cred...chiar nu imi vine...mai ales ca la ultima emisiune am vazut-o cu Andreea Esca, cea care a coborit dintrun jeep Range Rover nou ptr a proba un Jaguar decapotabil...

Trimite un comentariu

sus