Skip to main content

Cuplul gay a ridicat Patru nunți și o provocare pe primul loc în audiențe

 

patru nunti (2)

Publicitate

După trei ediții în care a fost pe locul doi în țară și la orașe, emisiunea Patru nunți și o provocare a fost pe primul loc la a patra difuzare pe Pro TV. A fost o emisiune specială, în care telespectatorii au văzut cununia și nunta unui cuplu gay. Mihai și Daniel s-au luptat cu celelalte mirese pentru premiu.

Cu nunta gay, Pro TV a fost pe primul loc pe toate targeturile: național, urban și comercial. Paginademedia.ro vă prezintă audiențele de aseară:

NAȚIONAL. Peste un milion și jumătate de români s-au uitat, în fiecare minut, la emisiunea Patru nunți și o provocare. Audiența a fost cu aproape jumătate de milion de telespectatori mai mare decât a locului doi, ocupat de Antena 1.

URBAN. Nunta gay a fost urmărită și la orașe. Aproape 850.000 de orășeni se uitau la Pro TV, cu aproape 300.000 mai mulți decât telespectatorii locului următor, Antena 1. COMERCIAL. Pro TV a fost pe prima poziție și pe segmentul comercial. La emisiune s-au uitat 578.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani pe minut (10,3 rating). Un sfert din tinerii care aveau televizoarele deschise aseară urmăreau nunta gay de pe Pro TV (25,1 cotă de piață).

Pe intervalul emisiunii, la Antena 1 se uitau 336.000 de telespectatori din acest segment (6 rating).

De altfel, și la două din celelalte ediții, Patru nunți a fost pe primul loc numai pe segmentul comercial.

Audiența posturilor TV joi, 12 septembrie, pe intervalul emisiunii Patru nunți și o provocare, la nivel NAȚIONAL:

  Nr. persoane   Rtg%   Share%  
Pro TV 1.506.000 telespectatori pe minut 7,9 16,1
Antena 1 1.033.000 5,4 11
Acasa 791.000 4,2 8,4
Antena 3 506.000 2,7 5,4
TVR 1 501.000 2,6 5,4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audiența posturilor TV joi, 12 septembrie, pe intervalul emisiunii Patru nunți și o provocare, în mediul URBAN:

  Nr. persoane   Rtg%   Share%  
Pro TV 845.000 telespectatori pe minut 8,1 16,9
Antena 1 579.000 5,5 11,6
Acasa 339.000 3,2 6,8
Antena 3 303.000 3,9 6,1
National 231.000 2,2 4,6

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la oraș.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Incredibil ce poate face protvul pt audienta , la ora aia sunt si o gramada de copii care se uita , oare ce zic cand vad doi barbati care se casatoresc si se pupa p-acolo ? :| eu sincer i-as desfiinta sau le-as da cele mai mari contraventii..vai de capu lor
 • In primul rand,ar trebui sa realizezi ca normalul e relativ.Ceea ce e normal pentru tine poate fi anormal pentru altii.In al doilea rand,numarul homosexualilor nu va creste,ci oamenii vor avea curaj sa spuna cine sunt cu adevarat.Cel putin eu sper ca asa va fi,si nu se vor lasa descurajati de oameni atat de incuiati la minte ca si tine.Si sa sti ca nimeni nu se asteapta sa te casatoresti cu cineva de acelasi sex,asa ca nu te astepta ca ei sa se casatoreasca cu cineva de sex opus,pentru ca asa vrei tu.Si invata sa fi o persoana mai buna si mai putin retardata decat acum
 • dan esti un ipocrit si un indoctrinat.De unde dracu stii tu ce iubeste unu si altu?Tu de ce nu incerci sa nu iubesti o fata?Si nimeni nu cere sa fie ridicat la rang de virtute,ei cer doar sa fie recunoscuti cu drepturi depline,ca si tine si ca si mine.De ce tu sa ai mai multe drepturi si ei nu?Gindeste un pic nu fi leguma!
 • Activistii gay s-au pus pe treaba. Nu poti sa mai deschizi un site in care se vorbeste despre aceasta emisiune si sa nu vezi zeci de laude la adresa scursuri de program.
  Au prins din zbor ideea ca e rost de promovare cu aceasta ocazie si isi fac foarte bine treaba.
  N-am nimic cu nimeni si nu ii condam, dar sa promovezi homosexualitatea la ore de maxima audienta... mi se pare ca Pro TV a sarit mult prea mult calul doar de dragul audientei !
 • da si homosexualii cred in Dumnezeu si pedofilii, si curvarii si hotii si ucigasii si o multime de oameni de bine cred in Dumnezeu, dar nu asculta de Dumnezeu, nu fac ce le cere El si pentru asta vor ajunge in iad;
  Si dracii cred in Dumnezeu si se infioara dar nu-L asculta si nu-i fac voia.....
 • Copiii aceia doi, Nicu si Geta, au fost cei mai frumosi din emisiune. Cred ca Nicu va fi certat de nasi pentru purtarea sa, si nu are decat vreo 11 :)
 • cucuruigu esti dus rau cu pluta, nu mai stii ce este normal si ce e anormal ce e bine si ce e rau, ai luat-o rasna rau de tot, intrab-o pe mama ta ce parere are de ineptiile care le emiti! Astia in UE au luat-o rau la vale si la fel in USA, iar in Romania sunt multi carora le place mizeria de afara. Lipsa de moralitate devine din ce in ce mai mult o virtute! Insa toti uita ca va veni si nota de plata si atunci nu va mai fi nimeni care sa-i sustina! Mai bine te-ai intoarce cu fata si inima spre Dumnezeu nu spre mizerie si pacat! Homosexualii sunt de plans, dar e alegerea lor, la fel cum curvarii aleg sa curveasca si ei ALEG! Nu zic sa dam cu pietre in ei, dar comportamentul lor trebuie condamnat nu ridicat la rang de virtute!

Trimite un comentariu