Skip to main content

Horia Ivanovici pleacă de la DigiSport cu tot cu Fanatik Show

 
horia ivanovici
horia ivanovici

horia ivanovici

Realizatorul emisiunii Fanatik Show, Horia Ivanovici, se desparte de Digi Sport, după patru ani, potrivit unui anunţ făcut chiar de către jurnalist. Astăzi a fost ultima ediţie a Fanatik Show pe care Ivanovici a prezentat-o la Digi Sport.

„Este ultima emisiune la Digi Sport. După patru ani de emisiune, mă despart de echipa de aici. Am hotărât că este mai bine aşa. Avem nişte viziuni oarecum diferite”, a spus Ivanovici în ediţia de astăzi a emisiunii.

Jurnalistul părăseşte Digi Sport cu tot cu emisiunea sa, Fanatik Show. „Ne vom vedea cu Fanatik în altă parte”, a ţinut el să precizeze.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    ESTE in sfarsit am scapat de cel mai fidel sustinator al echipei de mioare,sa fi sanatos si sa dea DUMNEZEU sa nu te mai vedem la TV ,niciodata ,sustineti echipa ta draga si ai sa-i conducatori de acasa sau din .....in fine salut acesta decizie de a pleca de la digi cu tot cu a sa emisiune ,PROBABIL CEL MAI BUN TALK de anti sport din ROMANIA.TE PUP PA PA!
  • duverhel duverhel
    Enachescu, zici? Ala care dadea tunuri la TVR pe-o mina cu jimbatul cela ce se tinea cu o saritoare in inaltime?
  • Bico Same Bico Same
    Prima lui emisiune a fost la Antena 1 Ploiesti, acum vreo 15 ani cred, dar era cel mai nesuferit prezentator inca de pe atunci.
  • Cosminescu Cosminescu
    In afara de Lucescu, Boloni si inca vreo doi-trei, pe cine numesti tu greii fotbalului? Chiar nu te-ai putea lipsi de avortonii aia cu bani care cred ca se pricep si habar n-au mai mult de 15 cuvinte? Emisiunea era buna pentru ca avea exclusivitati platite si contracte beton cu oamenii, nu pentru ca era el un simpatic.
  • Cosminescu Cosminescu
    „Ne vom vedea cu Fanatik în altă parte” - hahahaha, tu si lingaii ca tine! Cine, dreacu', sa urmeze un jeg cu chip cioplit in fecale becalicesti si nicolaesti? Pentru cine vrea sa caute adanc, exista o inregsitrare cu boul asta patentat cu voce de pipita de Obor care pe timpul unei pauze publicitare si-a scos si apoi ingurgitat un biet muc care se oprise in nasul sau. Era pe la defunctul telesport cred....
  • adi adi
    De azi marele mincinos Horia va aparea la Dolce sport......bn ca nu prind programu
  • geo geo
    De la bani pleaca totul in tara asta...ca emisiunea nu era asa de rea...cu relatiile lui Horica vorbea si cu unul si cu altul...ramine de vazut, daca pe viitor, vor mai raspunde la telefon toti greii fotbalului. destinatia probabila a lui Horica e RTV, daca nu va solicita lui Ghita banuti ptr emisiune.
  • 2fast 2fast
    Fanatik show, probabil cel mai plimbaret talk show din romania ...
    Acum serios, la a cata schimbare de televiziune e, a 6-7-a? De inceput stiu ca incepuse pe TV Sport (actualul sport.ro).
  • tv_gooooll tv_gooooll
    Va merge la RTV unde-i sade cel mai bine printre regi , tiganeli , barfe si manipulari in masa ...
  • ion ion
    Probabil l-au dat afara ca isi face reclama de 100 de ori in fiecare emisiune la fanatik.ro.
    Daca nu facea audienta probabil era dat afara de mult (digi isi masoara audienta dar nu o fac publica, deci stiu ce audienta au la fiecare emisiune zi de zi)
    Isi va gasi loc imediat in peisaj in max 1 saptamana e pe un post: sport.ro, rtv, gsp tv, dolce sport
  • Fotbal Fan Fotbal Fan
    Ivanovici e de multa vreme (si nu e singurul) pe lista de atarnatori ai lui Nicu Gheara! Drept dovada sunt nenumaratele interventii ale interlopului la el in emisiune. In ce calitate vorbeste Gheara? Ca fotbalist a fost un nimeni, ca actual "om de afaceri" n-are nicio treaba cu fenomenul, in afara certurilor spumoase cu Adrian Mutu. Sunt sute de personaje care au facut pentru sport infinit mai mult si totusi nu au fost chemate niciodata in emisiuni. Iata si un pronostic: Ivanovici e in tratative cu Sebastian Ghita pt o emisiune la Romania TV, noul OTV.
  • Ziaristul Ziaristul
    Se pare ca se va duce la RTV. Din cate se mai aude prin bransa, Horica isi plateste la negru si angajatii de la saptamanalul Fanatik, cu banii luati de pe la casele de pariuri.
  • Red Dog Red Dog
    E de mirare ca despre Marele Umflat se stia ca e un spagar notoriu si totusi nu i se intampla nimic. Pe vremea cand era redactor sef la Gazeta Sporturilor trimitea soferii sa-i adune comisioanele de la diversi arbitri, de la Pinalti, Porumboiu etc. Mihai Craiu poate povesti mai multe...
  • Alex is Alex is
    Horia Grasunovici.
  • anonimu anonimu
    La otv cu el inapoi...dupa ani si ani...din italia sau de unde o sa emita :)

Trimite un comentariu

sus