Skip to main content

VIDEO. SpotON (2). Răzbunarea Rom. Oana Pellea, în noul spot Cosmote. Mogâldeţele Orange, la coafor. UEFA, nu rasismului cu Messi şi Ribery

 

Publicitate

“Adevărata plăcere stă în lucrurile simple”, spune Oana Pellea în noua campanie Cosmote. Tot în aceste zile, mogâldeţele de la Orange au ajuns la coafor, iar ciocolata Rom a declanşat Marea răzbunare.

Paginademedia.ro continuă prezentarea reclamelor săptămânii. Rubrica SpotOn este realizată cu sprijinul agenţiei de monitorizare AlfaCont.

  • Reclame noi pentru Cosmote, care îşi promovează cele mai noi oferte: “Adevărata valoare stă în lucrurile simple”- este linia reclamelor, în care joacă şi Oana Pellea.
  • Mogâldeţele de la Orange ajung la coafor. Una blondă, una roşcată. Orange a lansat şi o altă reclamă, curcubeul.
  • Răzbunarea Rom. Ideile românilor au fost luate de alţii: oina a ajuns baseball, Dracula face bani pentru Hollywood. Soluţia Rom: biscuiţii, ideea englezilor, ajunge în ciocolata Rom.
  • Ford se poate parca şi singură. Cel puţin aşa ne arată reclama.
  • UEFA spune NU rasismului, într-o campanie cu mari nume ale fotbalului. Pe TV a intrat o variantă scurtă. Vă prezentăm, în continuare, varianta completă, cu Lionel Messi, Eric Abidal, Carlos Puyol şi Ribery.
  • Nasule, am nevoie de tine să respiri!” strigă o gură într-un spot animat. Un schimb de replici între nas şi gură în reclama Vibrocil.
  • “Credem că bucuriile sunt la fel de valoroase indiferent de cât alegi să investeşti în ele”. Este concluzia Volksbank după jumătate de minut de exemple aspiraţionale, menite să promoveze Creditul cu economii.
  • Fashion Days vine cu prima reclamă pe TV.

IATĂ RECLAMELE:

Cosmote cu Oana Pellea

Cosmote: Marile descoperiri au început cu lucruri simple

Răzbunarea Rom

Mogăldeţele Orange, la coafor

Eşti la Orange, eşti pe net

UEFA. Spune NU rasismului, spotul lung (pe TV a intrat o variantă mult mai scurtă):

Vibrocil: un schimb de replici între nas şi gură

Ford Focus se parchează singur

Volksbank: nu contează cât investeşti

Fashion Days, prima reclamă pe TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus