Skip to main content

Mihai Bendeac: Am primit notificări pentru postările mele pe Facebook: cam 3000 de euro postarea. Actorul cere rezilierea contractului.

 

Mihai_Bendeac

Publicitate

ACTUALIZARE. Bendeac cere rezilierea contractului cu Antena 1 "în condiţii amiabile". "Dacă până miercuri nu mi se reziliază contractul în condiţii amiabile, joi sau vineri voi apărea în faţa voastră pentru un interviu. (...) gata cu "nu te pune cu ditamai trustul ca te vor face praf". Detalii, în articol.

Nu sunt altceva decât un prizonier”, spune Mihai Bendeac despre situaţia în care se află cu Antena 1.

Pentru postarile mele pe Facebook din aceasta saptamana, am primit notificari de penalitati. Cam 3000 de euro postarea...”, menţionează actorul într-un comunicat de presă postat pe Facebook.

În acelaşi comunicat, Bendeac precizează că “revolta mea a aparut in momentul in care am primit, din partea Antenei 1, o lista cu persoanele ce nu trebuie sa fie parodiate”.

În opinia lui Bendeac, există două soluţii de evitare a unui proces cu Antena 1:

"1. Antena renunta la clauzele abuzive din contract, care incalca grav si flagrant Drepturile Omului, si imi ofera deplina libertate de exprimare.

2. Antena renunta la presiuni si amenintari, solicitand rezilierea amiabila a contractului. In acest caz, sunt decis sa nu mai pronunt niciodata numele persoanelor ce tin de acest trust. Numai ca, in acel caz, VA FI OPTIUNEA MEA. Nu va reprezenta o cenzura neconstitutionala."

Reamintim că Mihai Bendeac a afirmat, într-o postare pe Facebook, că i s-a interzis invitarea lui Radu Banciu, în emisiunea iComedy. Totodată, Bendeac a menţionat că i-a fost interzisă o parodie “Mircea Badea vs. Radu Banciu” şi că I s-a dat o listă cu personalităţi ale căror nume nu trebuie pronunţate pe post, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Ulterior, Antena 1 s-a delimitat de afirmaţiile lui Bendeac.

Comunicatul integral al lui Mihai Bendeac:

S-a inoculat ideea ca refuzul meu de a participa in continuare la proiectul iComedy, proiect ce imi apartine, se datoreaza exclusiv refuzului conducerii postului de a mi se permite sa-i invit in studio pe Radu Banciu sau Silviu Manastire.

Nimic mai neadevarat.

Mentionez ca nu-l cunosc personal nici pe domnul Banciu, nici pe domnul Manastire. Iar aceasta interzicere a fost doar picatura ce a umplut paharul.

Revolta mea a aparut in momentul in care am primit, din partea Antenei 1, o lista cu persoanele ce nu trebuie sa fie parodiate. Momentan, nu pot face publica lista. Si nici nu stiu daca o voi face publica vreodata.

In alta ordine de idei, pentru postarile mele pe Facebook din aceasta saptamana, am primit notificari de penalitati. Cam 3000 de euro postarea...

Atat costa libera exprimare in Romania.

Exista doua solutii pentru a nu se ajunge la proces.

1. Antena renunta la clauzele abuzive din contract, care incalca grav si flagrant Drepturile Omului, si imi ofera deplina libertate de exprimare.

2. Antena renunta la presiuni si amenintari, solicitand rezilierea amiabila a contractului. In acest caz, sunt decis sa nu mai pronunt niciodata numele persoanelor ce tin de acest trust. Numai ca, in acel caz, VA FI OPTIUNEA MEA. Nu va reprezenta o cenzura neconstitutionala.

Consider ca, pana atunci, nu sunt altceva decat un prizonier.

O zi buna.

Bendeac: Gata cu "nu te pune cu ditamai trustul ca te vor face praf".

"A compara cazul de cenzură al show-ului iComedy cu situaţia lui Wilmark, ţine ori de ticăloşie, ori de cretinism", scrie Bendeac. "Omul a fost concediat fiindca a încălcat contractul. Punct. Eu nu am fost concediat. Din contră", continuă el.

Mihai Bendeac, într-o postare pe Facebook:

"Sunt tinut prizonier, amenintat, mi se interzice dreptul la munca, primesc amenzi de zeci de mii de euro. De ce? Fiindca nu am acceptat sa fiu o sluga. Fiindca nu am acceptat ordine. Nu-si permite nimeni sa-mi spuna mie ce am voie sa parodiez si ce nu. Si cine sustine ca "e dreptul lor sa interzica", nu le doresc decat o saptamana in lagar. Fiindca sunt comunisti.

Inca o ticalosie si gata. Spun TOT.

Daca pana miercuri nu mi se reziliaza contractul in conditii amiabile, joi sau vineri voi aparea in fata voastra pentru un interviu. Apoi, exista Youtube (!!!) si, mai ales, Piata Universitatii....

In tara asta, e posibil ca un mogul, nu dau nume, sa poata lupta cu Basescu. Dar nu cu mine. In numele celor care si-au dat viata pentru ca noi azi sa avem drepturi si libertati, il anunt ca nu mi-e frica. Din contra.

Deci gata cu "nu te pune cu ditamai trustul ca te vor face praf". Serios? Ia hai!!!

E TARA MEA SI LIBERTATEA MEA!"

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pavel pavel
    In general cand se creeaza un conflict de-o asemenea factura, de suferit sunt telespectatorii, ei sunt vitregiti de parodiile cu gust de adevar, si atunci cei vizati sun prinsi cu garda jos.Pacat ca unii oameni nu gusta atfel de parodii!!!!!!!!!!!!!
  • protopopescu protopopescu
    gresit. sunt un mare dusman al lor. dar asta nu ma impiedica sa fiu corect si impartial. nu il mai plangeti pe Bendeac ca nu merita. nu l-a fortat nimeni sa semneze cu Antena 1. e jenant si sub demnitatea unui om sa semneze ceva, sa ia banii timp de mai bine de un an si apoi sa faca scandal ca nu are drepturi. ATAT. cat despre A1 si noua pereche Voiculescu - Alexandrescu stai linistita Cristina, am spus multe si o sa mi spun. Si daca as spune tot.... venind din partea mea chiar nu e santaj, ca nu am de ce. dar stiu multe magarii facute acolo.
  • cristina cristina
    Protopopescule eu zic sa te recomanzi cu numele adevarat ! Recunosc stilul ! Esti din conducerea Intact , pardon Global Media S . . :)))
  • protopopescu protopopescu
    Draga Mihai Bendeac atunci cand ai semnat in 2011 prelungirea contractului cu Antena 1 erai in necunostinta de cauza? Nu stiai ce semnezi? Ti-a luat ceva timp si tie si tatalui tau sa studiezi acel contract. de ce te plagi acum ca A1 e asa si pe dincolo? Cand A1 ti-a triplat salariul la 30.000 euro pe luna nu ai mai avut nimic de comentat? cand ti-au dat locuinta de serviciu in centru capitalei ca stateai prea departe de platou si iti era greu dimineata sa ajungi la fimlare nu ai mai avut nimic de comentat? Anul trecut cand ai mai avut intentia de a rupe contractul cu A1 si ai fugit la sarbu sa te ajute te-a lasat cu ochiii in soare ca el nu te vrea in trust pentru ca nu esti de incredere. Tii minte schimbul interminabil de notificari pe care l-ai avut cu A1? Acum nu iti mai place de ei. Dar banii lor au fost buni. Urat mai baiatule, urat. Sigur parintii tai nu te-au crescut asa. probabil de la cat bei seara si de la cate pastile iei ai ajuns asa.
  • cristina cristina
    Si draga Alexx uslamist feroce poate imi spui ce au facut uslamistii tai in aproape doi ani de guvernare ? A da au facut ceva . In decembrie se o puneau gazelor de sist si exploatarii de la rosia montana -azi sunt sustinatori ! :)) Antenele urlau in nestire prezentand manifestatile din ian 2012 ! Azi dau o imgagine si sunt huiduite pe strazi de manifestanti . Sa iti reamintesc ce strigau 20.000 in piata universitatii.? Iti reamintesc sloganul antena 3 minte !
  • cristina cristina
    Draga Antenistule nu vorbi de pro daca nu stii ! Pro-ul are alt stil . Pro-ul a invitat jurnalisti de la intact in emisiune . lui alde Gadea nu i-a permis patronatul sa mearga ( i-a facut un bine totusi ca s-ar fi vazut cat de inteligent este ) .
    Ps: De parte de mine de a spune ca la pro totul este minunat dar sa nu comparam Pro-ul cu mizeria numita Antenele ! Pro-ul este la ani lumina distanta in privinta obiectivitatii stiriilor fata de antene ! Antenele sunt niste meteoreti trecatori pe cand Pro-ul este soarele ! :))
  • cristina cristina
    MriceA Antenistul face o confuzie . Decizile de a nu intra pe postul se fac publice . Pro a intezis un an de zile invitarea in emisiunile sale a penalului impresar Ion Becali. Tot PRO -ul a comunicat ca si vadim are interdictie pe post . Astea s-au transmis prin nota interna salariatilor si public prin comunicate emise de presa . ! La mult iubitele haznale nu s-a intamplat asta . In plus bendeac este si producator . Daca nu o avea o interdictie oficiala din partea postului de a invita anumite persoane era liber ca pasarea cerului sa invite pe cine vrea. Daca bugetul ii permitea putea sa-l invite si pe OBAMA !
    Apropo poate imi raspunde un antenist de ce compania mama a Haznalelor si-a schimbat numele IMP se numeste acum Global Media . :)) .Miroase a faliment ! :))
  • Alexx Alexx
    Baseii obsedati de Voiculescu urla Cenzuraaaaa! La orice televiziune ar fi lucrat, ar fi fost acelasi lucru, nu doar la Antena 1. Are cineva impresia ca daca lucra la Pro, si invita pe unul care injura Pro-ul non-stop (cum face cap-de-porc cu trustul Intact), Pro-ul ii permitea asta??? Of course NOT! Dar asa sunt slugile basiste care pana mai ieri il faceau in toate felurile pe Bendeac (care chiar are talent si umor), iar acum mor de grija si mila lui si il fac victima al lui Voiculescu. Aduceti-va aminte ca aia de la Pro isi pun mainile la gura cand vad un microfon de la alta televiziune ca incearca sa le ia un interviu, dar atunci baseii trepanati tac chitic si se fac ca ploua...
  • mirceA mirceA
    Si tu traiesti cu impresia ca vedetele Antena 1 nu au un contract care trebuie respectat ?!
    Doar la Pro trebuie respectate contractele, in alta parte, nu ?
    Intr-un stat civilizat o strangere de mana tine loc de contract, in Romania nici zece semnaturi si 20 de stampile nu-l tin in loc pe semnatar sa uite ce a convenit si sa isi bage picioarele.
    Dupa care isi pune poalele in cap si urla ca e obligat sa respecte... ce a semnat !
  • Tabloidus Tabloidus
    Nici eu n-am nimic, dar i-auzi: "Inca o ticalosie si gata. Spun TOT." Asta nu seamana putin a santaj? Pai ori suntem umoristi, ori nu mai suntem.
  • didi didi
    corect... dupa emisiunile "in puii mei" mi-am dat seama ca nu e cu nimic mai breaz decat alde tociu si palade, sau vacanta mare... o fi misto icomedy, dar nu m-am uitat deloc la emisiune, iar bendeac capitan de plai nu cred ca scoate mai mult de 7 insi in piata universitatii...
  • Jix Jix
    N-am nimic cu Bendeac, dar ar trebuii sanctionat la sange si dat exemplu de om care nu-si respecta contractele. Altii sa stie si sa nu mai ceara "libertatea" pe care el o cere.
  • gabi gabi
    Ce poate face celebritatea din om!!!. A ajuns sa fie și el urmărit la TV iar acum se crede zmeu.
  • concluzionand concluzionand
    ...tema adusa in discutie este libertatea de exprimare, nu valoarea artistica sau orice altceva legat de activitatea lui Bendeac.

    Daca suntem de acord cu acest lucru, atunci ma bucur ca i-a ramas integritatea de a se exprima liber, oricat de mult a fost platit. Si a fost platit pentru niste activitati care au adus adudienta, nu pentru a injura sau linsa public.

    Pentru restul enuntatorilor de opinii pe langa subiect, iesiti in P-ta Universitatii si exprimati-va la fel de liber si transant. Aveti curaj sau sunteti deja cumparati?

    Have fun!
  • Dragobete Dragobete
    pai sa platesti, baiatule! prostia se plateste! cat a fost vorba sa iti fie bine, sa ai succes cu emisiune si un salariu bun, ti-a convenit. acum, ca nu ti se mai gadila orgoliul, publici postari penibile pe toate paginile de internet....

Trimite un comentariu

sus