Skip to main content

RECLAMA SĂPTĂMÂNII. De ce are hârtia în continuare un viitor! Ce poate hârtia şi nu poate tableta

 

reclama hartie igienica

Tehnologia e bună, dar sunt lucruri care nu o pot înlocui, este mesajul unui spot nou apărut pe TV. Nu este o reclamă ce promovează un ziar sau o carte ci... o marcă de hârtie igienică.

Despre ce este vorba în reclamă? Un bărbat pasionat de tableta lui îşi dojeneşte soţia pentru obiceiurile sale tradiţionale. Spre exemplu, îşi lasă copilul să deseneze cu creioane, citeşte cărţile pe hârtie şi printează documente, lucruri ce pot fi făcute pe tabletă, în opinia lui. Nu durează mult şi vine şi momentul răzbunării. Bărbatul aflat pe toaletă rămâne fără hârtie igienică, iar soţia „îi sare în ajutor” cu tableta pe care este postată o imagine cu un sul de hârtie.

Spotul este preluat din Franţa, unde a fost realizat de agenţia Leo Burnett pentru marca La Trefle, iar în România promovează marca Regina.

Paginademedia.ro prezintă în continuare spotul Regina, obţinut cu susţinerea firmei de monitorizare AlfaCont.

Regina

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Rebe Rebe
    Dragilor,nu stiu a cui a fost ideea cu aceasta reclama,dar pentru mine aceasta reclama spune totul despre cât de ingamfati sunt unii bărbați!!!!Este o reclama foarteeeeeeeeee reusitaaaaaa!!!!Bravoooo!!!

Trimite un comentariu

sus