Skip to main content

VIDEO. Emisiunea lui Gabi Safta, întreruptă brusc chiar înaintea unor dezvăluiri despre antrenorul Stelei

 

Capturaţi ecranul complet 26.10.2013 105429.bmp

Publicitate

Dezvăluirile despre Laurenţiu Reghecampf creează... probleme tehnice la GSP TV. Emisiunea lui Gabi Safta de la Radio GSP, preluată de GSP TV, a fost întrerupt la trei minute după ce a început. Ecranul s-a înnegrit şi a intrat publicitate. Restul emisiunii nu a mai fost reluat, scrie GSP.ro.

"Trebuie să ieşim urgent pentru că nu ştiu ce probleme sînt. Am fost anunţaţi că sînt...". Acesta e mesajul pe care Gabi Safta l-a primit la scurt timp după ce începuse emisiunea.

Gabi Safta a ignorat atenţionarea şi după ceva mai mult de un minut a fost scos de pe TV în mod brutal! Ecranul s-a înnegrit, emisia live a fost tăiată şi a intrat publicitate, mai scriu jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor. Trecuseră doar 3 minute şi două secunde de cînd debutase emisiunea!

"Nu a existat nici un fel de problemă cu fibra optică, cea care transmite imaginile din studioul Radio GSP către GSP TV. Am verificat dacă au existat erori de transmisie în ultimele minute şi nu apare nici un fel de defecţiune" (Reprezentant INES, firmă care asigură fibra optică, în transmisia emisiunii)

După ce a fost întreruptă emisiunea, Gabi Safta a cerut explicaţii tehnicienilor de la GSP TV. Răspunsul? "Era ok, te vedeam bine, dar am fost sunaţi şi am fost anunţaţi că sînt probleme pe transmisie, să fim pregătiţi cu publicitate".

Două amănunte. Primul: conducerea postului nu ştia cine urmează să fie invitat, deoarece promo-ul emisiunii îl anunţa pe Ştefan Iovan, care însă n-a mai putut ajunge, iar Safta a decis în ultima clipă să-l cheme pe Dumitru Tudor, un adversar declarat al lui Reghecampf.

Al doilea amănunt: cu 10 minute înainte de startul emisiunii, pe gsp.ro apăruse o promovare sub titlul "Azi, ora 13:00, Dumitru Tudor, dezvăluiri incendiare despre Reghecampf".

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulian28 iulian28
    Nu mai umflati atata echipa Steaua.Sunt niste jucatori mediocri si atat.Iar conducatorii niste aroganti.Lumea deja s-a saturat de mofturile lor.Se vede ca nu mai vine lumea nici la meciuri.
  • Stefan Stefan
    Cum v-ati asternut asa dormiti:))
  • qwerty qwerty
    este cenzură şi este gra, dar nu pot să am niciun fel de simpatie pentru presa sportivă care aşa şi-a aşternut patul. i-a ridicat la rang de semi-zei pe cei de la steaua, pentru audienţă, şi acum li se sparg borcanele în cap. o meritaţi, bă!!!

Trimite un comentariu

sus