Skip to main content

Mutare surprinzătoare. Meciul Grecia - România va fi difuzat la România TV. Returul, pe Antena 1

 

Sursa foto: Mediafax/ alexandru Hojda
Sursa foto: Mediafax/ alexandru Hojda

Publicitate

Barajul Grecia - România pentru calificarea la Mondialele din Brazilia, care se va juca pe 15 noiembrie la Atena, va fi transmis de România TV, potrivit postului de televiziune.

Televiziunea de ştiri deţinută de omul de afaceri Sebastian Ghiţă a achiziţionat drepturile pentru meciul naţionalei după ce consiliul de administraţie al TVR a refuzat să plătească cei 270.000 de euro, iar partida rămăsese descoperită.

Returul partidei se va vedea pe Antena 1, marţi, 19 noiembrie, de la ora 21.00.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Vasile...esti o JENA prin propria ta existenta. De ce ne poluezi aerul pe aici. te rog, lasa-ne! Uita-te la TVR ca acolo sigur vezi meciul.
  • Adriana Cucolos Adriana Cucolos
    O transmisie ca asta, a meciului de baraj revigora imaginea televiziunii stipendiate de popor si facea si incasari record. De ce o televiziune de stiri a gasit banii si managementul necesare? Sau credeti ca Ghita iese cumva in pierdere?!
  • Vasile Vasile
    Grozav, mai asteptam acum sa vedem pe jena de televiziune Raitaru TV - Noul ZeroTV si niste desene animate (ca de-aia e canal de stiri, ce mama dracului), atata vreme cat apar si niste regi, imparati tigani sau orice alta categorie "royala" de cocalari. Romania, ai televiziune! Mi se face sila!
  • robert robert
    pe greci i-a lovit criza şi au renunţat?...sau e vorba de altă naţională a româniei?
  • brooklyn brooklyn
    Macar de-ar fi cum ziceti, sa jucam cu Estonia :)

Trimite un comentariu

sus