Skip to main content

PREMIERĂ. Radu Banciu, peste Antena 3 cu întreaga emisiune la oraşe. Pe naţional a câştigat Antena 3

 

mircea-badea-radu-banciu

Lumea lui Banciu a depăşit, aseară, postul Antena 3, la nivel urban, pe întregul interval al emisiunii prezentate de Radu Banciu la B1 TV. Este pentru prima dată când B1 este peste Antena 3 cu Lumea lui Banciu, la concurenţă cu Mihai Gâdea şi Mircea Badea.

Lumea lui Banciu s-a intersectat cu o parte din Sinteza zilei şi cu 20 de minute din emisiunea lui Mircea Badea.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele de aseară:

  • Lumea lui Banciu a fost difuzată între orele 23.00 şi 23.53. Emisiunea a fost peste Antena 3 la oraşe, dar după postul de ştiri al Intact la nivelul întregii ţări.
  • Pe targetul comercial, B1 şi Antena 3 au fost la egalitate pe intervalul emisiunii lui Banciu: 49.000 de telspectatori între 18 şi 49 de ani pe minut, adică 0,8 rating pe targetul comercial.

Audienţa posturilor TV joi, 21 noiembrie, pe intervalul emisiunii Lumea lui Banciu:

NATIONAL Nr. persoane Rtg% URBAN Nr. persoane Rtg%
Antena 1 769.000 4 Antena 1 490.000 4,7
Pro TV 512.000 2,7 Pro TV 348.000 3,3
Kanal D 497.000 2,6 Kanal D 274.000 2,6
TVR 1 402.000 2,1 Prima TV 187.000 1,8
Prima 336.000 1,8 B1 185.000 1,8
Antena 3 260.000 1,4 Antena 3 167.000 1,6
B1 229.000 1,2

Radu Banciu contra Mircea Badea. Cum şi-au împărţit audienţa

Radu Banciu s-a intersectat cu Mircea Badea pentru 20 de minute. În acel interval (23.36-23.53), B1 TV a fost peste Antena 3 la nivel urban. La nivelul întregii ţări, Antena 3 a fost peste B1.

Pe segmentul comercial, Banciu şi Badea au fost la egalitate :

Intersecţia Mircea Badea – Radu Banciu:

Naţional:

Antena 3 : 223.000 de telespectatori pe minut (1,2 rating)

B1 TV: 211.000 (1,1)

Urban:

B1 TV: 169.000 de orăşeni pe minut (1,6 rating)

Antena 3: 142.000 (1,4)

Comercial (18-49 de ani):

B1 TV: 46.000 de telespectatori pe minut (0,8 rating)

Antena 3: 46.000 de telespectatori pe minut (0,8 rating)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gabi constantin gabi constantin
    banciu e de un penibil de nedescris...trebuie sa te plictisesti grav ca sa te uiti la emisiunea lui si sa asculti balivernele lui pro-basiste
  • Lorena D. Lorena D.
    Radu Banciu e peste Mircea Badea cand are Antena probleme tehnice si nu transmite nimic toata ziua.
  • Andrei Andrei
    NU INTELEG CUM ROMANIA POATE ASCULATA MIZERIA AIA DE OM . Serios ??? Atat de rau am ajuns incat ne uitam la Banciu ...
  • qwerty qwerty
    cum naiba toti l-ati stimat pe Badea, dar de doua luni v-ati saturat de el??? Omul il injura pe Basescu de opt ani si are aceeasi linie de cand lucra la Realitatea, tot alaturi de amicul Gadea.
  • agentu maldar agentu maldar
    Ma bucur pentru macacul spagatist. Chiar el se plangea pe FB ca i-a scazut audienta si era frustrat ca nu mai era interesant. Ganditi-va ca mare parte din fanii lui sunt rudele prietenii colegii din Baneasa si presarii care urmaresc stiri. De cand s-a luat in gura cu Oreste si Bendeac a mai pierdut din ei. Sper sa dispara odata din viata publica cand o deveni tatic sa-si vada de copil si sa ne lase ca ne-a otravit pe toti. Bai frate si n-a gasit nimeni nici un insecticid pentru asta. Rezistenta bacteria. Streptococu intelectual.
  • Alex Alex
    Ma intreb, cum de exista atatia idioti care sa se uite LABE1TV…? Ce sa vezi domne la Banciu asta care se umple de spume cand vorbeste?
  • Silviu Silviu
    Am fost coleg de liceu cu Mirciulica si am fost an de an mandru de acest lucru. Imi pare rau sa observ ca face acum exact ce el a dispretuit mai mult, de la ranchiuna inutila si vulgara la afilierea explicita (aproape de sindromul gastii) cu o organizatie cel putin dubioasa asa cum este grupul intact. Pare mai mult cocalareala decat eleganta.

    E pacat ca nu realizeaza ca majoritatea celor care votat impotriva lui Basescu (si faceau parte din cei care ii gustau glumele) au trecut peste insuccesul referendumului si au revenit la preocupari mai actuale, cum ar fi aversiunea fata de vulgaritati in media.

    Sper sa se reinventeze intr-o companie mai selecta decat Gadea si Voiculescu.
  • ana ana
    Mircea Badea nu mai reprezinta nici 0,1% din ce era la inceputul acestei emisiuni.Nu stiu cati dintre voi isi mai aduc aminte cat de ironic era fara sa fie furbiund,fara ura ,fara patima.Radeam cu lacrimi.Nu ma mai uit la emisiunea lui de foarte mult timp si mi-e dor de acel Badea pt care Felix nu era D-zeul lui .Badea de acum este vulgar,increzut,plin de el,ranchiunos.
  • teompa teompa
    banciu le zice pe nume, mai bine ca mircea badea
  • Argus2013 Argus2013
    FELICITARI, Radu Banciu!
    La mai mare si mai multi telespectatori capabili sa inteleaga mesajele tale!
    Emisiunea ta face cat tot noul B1tv!.....
  • simplu telespectator simplu telespectator
    Hmmm...Banciu e bun, e adevarat, dar nici Mircea Badea nu e mai prejos, cinstit vorbind. Doar ca, in ultima perioada, a inceput sa foloseasca in mod voit exprimari agramate, nu ca nu ar stapani bine limba romana (de exemplu, abundenta exprimarii cu "decat" in propozitii afirmative, vrand sa atentioneze indirect asupra unei exprimari incorecte, dar de cele mai multe ori apare ca asa vorbeste el... de aceea trebuie neaparat sa renunte la chestii de genul asta sau sa le faca altfel ori sa nu le mai faca deloc, dupa parerea mea).
    Ori el trebuie sa stie ca are, totusi, un public educat care il mai asculta.

    Si mai e ceva: daca la Banciu e clara orientarea- pro-base pana-n panzele albe, de la Badea se asteapta totusi exact opusul. Fiindca e clar, inca se simte, e vorba de furia neconsumata pana la capat a referendumului de anul trecut si a tot ce a urmat dupa aceea in ochii marii parti a opiniei publice...Si-atunci, se intreaba publicul, daca si Badea, si Banciu, vorbesc cam de acelasi lucru (aka stropsit la USL), hai sa raman la unul singur....si s-a nimerit in seara aia sa fie Banciu acela. Si s-ar putea ca asa sa ramana treaba, daca Mircea nu se trezeste privitor la furia aceea de care ziceam mai inainte...
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Duminica 24 noiembrie, de la 20:30, ProTV a programat filmul "Parker" productie 2013.
  • asd asd
    amandoi sunt exact la fel
  • telespectator telespectator
    BRAVO, Radu Banciu!Imi si ii doresc sa recidiveze cit mai des, la concurenta cu prostia agresiva si slugarnica...
  • POPESCU POPESCU
    NU se compara Badea cu Banciu. Emisunea este f. buna, mult peste nivelul de cultara a lui Badea. Badea este un incult si un vulgar.

Trimite un comentariu

sus