Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul despre cei mai iubiți actori români

 

adevarul captura
Adevărul prezintă un studiu IMAS privind popularitatea actorilor. Radu Beligan șI Stela Popescu se numără printre cei mai îndrăgiți actori. Evenimentul zilei pune pe copertă pe pe judecătoarea lui Dinel Staicu, cercetată penal.

Publicitate

Atât Adevărul cât și Evenimentul zilei au publicat, în interior, interviuri cu vedeta Pro TV, Andreea Esca, și ambele au trimiteri pe prima pagină. Andreea Esca: „Salariul meu rămâne o legendă”, titrează Adevărul pe prima pagină. „Eram doar o jurnalistă ambițioasă”, spune ea în Evenimentul zilei.

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi:

  • Adevărul despre cei mai iubiți actori: Radu Beligan și Stela Popescu sunt cei mai îndrăgiți actori, iar Dan Puric este regizorul cel mai apreciat, potrivit unui studiu al Institutului de Marketing și Sondaje.
  • Evenimentul zilei: DNA cere confiscarea averii făcute din șpagă de judecătoarea lui Dineli Staicu. Banii din mita dată de omul de afaceri pentru eliberarea din pușcărie au fost investiți de judecătoarea Veronica Cîrstoiu în imobiliare, mai scrie publicația.
  • Gazeta Sporturilor anunță că cei de la Steaua Pierd omul-gol. Piovaccari, italianul care a calificat Steaua în Champions League, pleacă în pauza de iarnă. Publicația mai anunță că jucătorul are o clauză secretă prin care poate părăsi Steaua în această iarnă dacă Sampdoria găsește un cumpărător pentru el. Câteva echipe din Rusia și-au manifestat deja intenția de a-l achiziționa.
  • ProSport rememorează evoluția Stelei în Champions League, după  ultima victorie din această competiție. Și te-ai dus, Dică!, titrează cotidianul de sport. Steaua în Grupele Ligii Campionilor după celebrul „Du-te, Dică, du-te!” de la Kiev, 4-1 cu Dinamo: 22 de meciuri, zero victorii, 15 înfrângeri, 7 egaluri, 2634 de zile, cinci antrenori.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu