Skip to main content

Antena 2 a intrat de astăzi cu noua grila și sigla Antena Stars pe fundal, dar fără acordul CNA

 

antena 2 matinal

Publicitate

Postul Antena 2 a intrat de astăzi cu noua grila de programe chiar și fără aprobarea CNA. Postul de televiziune a lansat de astăzi, de la ora 9.00, emisiunea Star Matinal, cu Rocsana Marcu și Răzvan Botezatu.

Matinalul a avut subiecte precum dispariția Elodiei, viața amoroasă a lui Guță („Guță, manea la sentiment”), „Antonia, zbenguială pe bani mulți” și „Alex (Velea), mașină de bani”, Să ne exersăm „gluteii" cu asistenta de la Un show păcătos, Ana Maria Toma.

Sigla Antena Stars apare pe ecranul din spatele celor doi prezentatori ai matinalului, dar și pe microfoanele reporterilor. În plus, după o oră de emisie, cei doi realizatorii și-au schimbat hainele cu tricouri pe care apare sigla Antena Stars.

Antena 1 a publicat ieri pe site o știre ce anunța lansarea noii grile, fără a mai prezenta reality show-ul cu Bianca Drăgușanu și cel cu Asistentele.

Potrivit legii Audiovizualului, un post nu-și poate modifica grila de programe fără aprobarea Consiliului Național al Audiovizualului.

Noua grilă a postului, precum și transformarea Antenei 2 în Antena Stars ar trebui să se discute astăzi în forul CNA. Consiliul a organizat astăzi o ședință pe acest subiect, deși instituția face astfel de ședințe doar marți și joi. CNA a mai discutat transformarea Antenei 2 în Antena Stars, chiar săptămâna trecută, dar a respins proiectul cu șapte voturi.

În urmă cu două săptămâni, Cristian Ionescu, cel care se ocupă de transformarea postului, spunea că nu a dat drumul promoului de post pentru a aștepta acordul CNA.  "Nu am dat drumul la promo, am luat foarte în serios acest demers legal (modificarea licenței, care implică modificarea grilei de programe, a elementelor de identificare ale postului s.a. – n.r). (...) Sincer, această amânare ne generează o problemă. E vorba de un nume nou al unui canal și care ar trebui să apuce să intre și să fie cunoscut de publicul căruia se adresează", a declarat Cristian Ionescu, în fața membrilor.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Se imbraca penibil. Nu o vede nimeni. Parca si-a uitat pantalonii acasa. Era bine cu un blug si o bluza alba nu penibilele acelea de rochii sugrumate cu cordoane aiurea si decoltatea aiurea! Iar miscaerea in platou e o aiureala nepotrivita la varsta ei , alaturi de un tanar care ar face bine sa fuga daca vrea sa aiba cariera. Programele slabute si s-au scos din grila tocmai emisiunile cu audienta! Slab! Slab! Nu vad geniul menegerial al acelui domn Ionescu!!!!!!
 • CE MAIMUTAREALA LA "STAR MATINAL<ROXANA MARCU NU SE INCADREAZA DELOC IN FORMATUL EMISIUNII<SCHIMBATII VESTIMENTATIA E PENIBILA LA SILUETA EI.......
 • Poţi să treci şi tu pe la şcoala celor 7ani de acasă, omul are dreptul la opinie, dacă ţie nu-ţi convine treci mai departe. Eu nu înţeleg înverşunarea asta care o au unui postaci. Suntem o ţară liberă şi putem avea păreri diferite.
 • ai nevoie de o mama de bataie!
  treci ma la scoala si nu scrie pe net pt 3 lei cu miros de comunist infect!

  asta e difertisment?
  daca tot platesti internetul cauta putin prin state ce e ala.
 • nu prea are ce sa le faca CNA-ul ca sigla au pastrat-o iar ce scrie pe fundal nu conteaza. e doar o emisiune noua in grila.

  ce n-am reusit sa inteleg e de ce n-au facut asa de la inceput. de ce n-au bagat emisiunile noi la A2. care era avantajul sa isi schimbe numele si sigla? lumea stie ca e acelasi post.

Trimite un comentariu