Skip to main content

B1 TV, somat de CNA după ce Radu Banciu l-a jignit pe Mircea Badea

 

Radu Banciu

Publicitate

Postul B1 TV a fost sancţionat cu somaţie publică de către Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru limbajul injurios al lui Radu Banciu la adresa lui Mircea Badea.

Jurnalistul de la B1 TV l-a numit pe Mircea Badea, în emisiunea difuzată pe 28 noiembrie "dobitoc", "bou" şi "handicapat". Ieşirea lui Banciu a atras 50 de sesizări la Consiliul Naţional al Audiovizualului, printre care şi una de la Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, întrucât realizatorul a folosit apelativul de „handicapat”.

„Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) nu ia atitudine în conflictul celor doi moderatori, ci doreşte doar să sublinieze că în cazul acestui conflict se stigmatizează şi se promovează violenţa de limbaj raportat la grupurile persoanelor cu dizabilităţi”, se arată în sesizarea celor de la CNCD

Somaţia a fost propusă de Laura Georgescu, preşedintele CNA, şi a fost aprobată cu unanimitate de voturi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Mai BOU ca badea(cu ,,b,, mic) ,greu mai gasesti in ziua de azi!
  Ma uit uneori la xxxx de emisiune si vad cum isi pierde incet cuvintele...(nu ca le-ar fi avut vreodata)
  De ce? PTR CA DREAPTA FACE ALIANTA si daca pina acum gura lui era plina cu ...,,CARNE,,in toamna trebuie sa o si inghita si sa o digere!!!
  De-abia astept...sa-i urez pofta buna!!!
 • Cand tampitii sunt fixati cu boldul in insectar, asta inseamna ca-i jignesti ?
 • cum v-ati permis domnule Banciu sa jigniti un om cu o structura morala atat de aleasa cum este Mircea Badea(acel pupincurist al varanului care foloseste un limbaj suburban in acea emisiune in care face pe mascariciul)CNA vine si randul vostru,stati linistiti
 • cand incepea el sa faca jurnalism,tu te jucai in nisip cu lopatelele!
 • bucatarul asta trebuie scos de pe tv ca nu stie sa vorbeasca decat sa jigneasca lumea.
 • e cel mai tare la ce? la gatit poate, ca la jurnalism nu se pricepe deloc!
 • banciu numai asa stie sa isi faca emisiunea. foarte buna decizia cna-ului si la cat mai multe astfel de atentionari. poate asa invata si bucatarul cum sa faca bine pe jurnalistul
 • La primul rand a se citi „Daca l-ar interzice”. Greseala de tehnoredactare :D
 • Daca l-ar da interzice pe Banciu ar trebui sa-i interzica si pe toti cocalarii retarzi de pe ProTV, Antene, Kanal D, Acasa și alte canale cu emisiuni pentru retarzi la care se uita toti cei care il injura pe Banciu. Macar Banciu injura viata asta de r***t pe care o traim. Badea, la care care obisnuiam sa ma uit atunci cand era cat de cat realist in injuriile lui, a devenit un pupincu*ist mult mai badaran decat Banciu in fervoarea lui de a apara teritoriul varanului. Asa ca prefer un badaran cult, chiar si inclinat spre basescu (intentionat cu litera mica), unui badaran care in afara de spagat si de „hai s-o dam parte-n parte” nu are un discurs coerent.
  Il respect pe Banciu pentru ca este unul dintre putinii oameni cititi care ia atitudine pe intelesul omului de rand, pentru ca asa ne exprimam toti: handicapatule, boule, idiotule, sifiliticule, retardule, cretinule si altele, ca sa nu mai pomenim mamele. Asa ca dintre cei doi il aleg oricand pe Banciu.
 • pe radu banciu ar trebui somat cu interzicerea pe tv definitiva este un excrement de om care nu are ce cauta pe tv .
 • Banciu, sunt fanul tau nr. 1. Da-i in gura turnatorului si slugilor acestuia!
 • Bravo Radu ! Retardatilor de la Antene trebuie sa li se raspunda cu aceiasi moneda.

Trimite un comentariu

sus