Skip to main content

Cazul Antena 2 - Antena Stars, discutat într-o ședință specială la CNA

 

antena stars
În urmă cu două săptămâni, site-ul antenastars.ro anunța că postul se va lansa pe 16 decembrie

Publicitate

Transformarea postului Antena 2 în Antena Stars va fi rediscutată luni, 16 decembrie, într-o ședință specială a Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), potrivit ordinii de zi a instituției, remisă paginademedia.ro.

Consiliul Național al Audiovizualului organizează în mod obișnuit două ședințe publice pe săptămână (marțea și joia).

Introducerea acestui subiect pe ordinea de zi a fost criticată de Narcisa Iorga și Valentin Jucan, doi membri ai Consiliului, vineri, într-o scrisoare în care îi cereau demisia președintelui CNA, Laura Georgescu, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

"Îi cerem demisia până luni (16 decembrie - n.r.), zi în care a convocat o ședință extraordinară a CNA, motivând public că nu are nicio problemă să introducă cu celeritate pe ordinea de zi dosarul Antena 2", se mai arată în scrisoarea semnată de Narcisa Iorga și Valentin Jucan.

Cei doi membri CNA spuneau în scrisoarea deschisă de vineri că rediscutarea într-o ședință extraordinară a cazului Antena 2 - Antena Stars conduce la ideea că Laura Georgescu cedează "unor presiuni inadmisibile".

"Președintele CNA a acceptat ca luni să fie organizată o ședință extraordinară pentru a include pe ordinea de zi subiectul Antena 2, ceea ce înseamnă că răspunde unor presiuni inadmisibile, indiferent de unde ar veni acestea. Ne opunem transformării CNA în Consiliul Național al Antenelor și cerem demisia președintelui Laura Georgescu, pentru a pune capăt acestei întâmplări nefericite din istoria CNA", se mai arată în scrisoarea semnată de Narcisa Iorga și Valentin Jucan.

Scrisoarea celor doi a venit ca o reacție la conferința de presă organizată vineri de președintele CNA, care a fost dedicată posturilor Antena 2 (Antena Stars) și Antena 3, parte a grupului Intact.

CONTEXT. CNA a respins în sedinta de marți (10 dec.) solicitarea Antena Group de a transforma postul Antena 2 în Antena Stars pe motiv că devine o televiziune prea tabloidizată, dar și din cauza Biancăi Drăgușanu Slav care apărea în grila postului. În ședința de joi (12 dec.) acest subiect nu a mai intrat pe ordinea de zi.

Postul Antena Stars ar fi trebuit să se relanseze, în această formulă, din 16 decembrie.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Ii doresc doamnei Georgescu sa ramana inchisa intr-o camera cu televizor blocat pe Taraf TV si LABE1 sa vada acolo ce inseamna mizerie de televiziune. Apoi o sa aprecieze mai bine televiziunea.
  • antena stars o sa fie super! abia astept sa fie inaugurata si sa fie ăprezentata grila oficiala a emisiunilor si moderatorilor!
  • O mare mizerie aceasta antena in varianta asta! Uitati-va si voi la acest matinal reprobabil si va vine sa dati cu televizorul de pamant.Felicitari CNA, va rugam aveti grija de copiii nostrii, corectati pe cat se poate disfunctionalitatea din mintea unor monstrii si dorinta de boatie a voiculestilor cu obraz subtire si nerespectuosi!
  • Sper sa fie televizata sa vada si cei tineri cum arata cenzura din timpul lui Ceausescu. Ce coincidenta ca a gasit-o moralitatea pe Laura Georgescu fix cand a fost vorba despre Intact....

Trimite un comentariu