Skip to main content

Cazul Antena Stars a ajuns subiect de Acces Direct. Live cu preşedintele CNA şi Bianca Drăguşanu

 
Laura Georgescu si Bianca Dragusanu
Laura Georgescu si Bianca Dragusanu

Preşedintele CNA, Laura Georgescu, a împărţit ecranul cu Bianca Drăguşanu la Acces Direct

Publicitate

Şefa CNA a împărţit acelaşi ecran cu vedeta de tabloid Bianca Drăguşanu. Cum aşa? Respingerea de către CNA a transformării Antenei 2 în Antena Stars a ajuns subiect la emisiunea Acces Direct de astăzi. Invitaţi au fost Cristi Brancu şi Bianca Drăguşanu şi preşedintele CNA, Laura Georgescu, care a intrat în direct din sediul CNA. Bianca Slav, interzisă la TV de către CNA, a titrat postul TV pe burtieră.

„Nu-mi cereţi să-mi pun votul pe tabloidizarea unui post clădit în şapte ani”, a spus preşedintele CNA.

„Bianca Drăguşanu nu este Einstein. Este un gen de produs monden de marketing care s-a făcut în America, în Anglia şi în alte părţi. Cei de la CNA au creat un scandal în jurul acestei televiziuni pe care nici noi nu ni-l propusesem”, a explicat Cristian Brancu la începutul emisiunii Acces Direct.

Laura Georgescu a participat la emisiunea Acces Direct mai bine de jumătate de oră, timp în care a discutat cu Simona Gherghe, cu Mihai Morar, cu Bianca Drăguşanu şi cu Cristian Brancu. Preşedintele CNA i-a invitat, în direct, pe reprezentanţii postului la şedinţa CNA de joi cu o nouă grilă de programe.

  • „Principala problemă pe care o am cu Bianca Drăguşanu este că, în primul rând, nu e antrenată să devină vedeta unui show. Eu, personal mi-am motivat votul cu acest lucru”
  • „Doamna Drăguşanu, în primul rând trebuie să parcurgeţi legea audiovizualului şi codul audiovizualului. Până când eu nu mă asigur că în calitate de gazdă a acestei emisiuni nu cunoaşteţi aceste legi, eu nu votez.”
  • „Separat de acest lucru, s-au mai prezentat nişte lucruri în culisele asistentelor de televiziune. Toată grila purta auspiciile unui program tabloid.”

Laura Georgescu, preşedintele CNA, a mai spus că până acum a primit, într-un an, „13.800 de reclamaţii şi sesizări". Ea a citit apoi textul unei reclamaţii cu privire la Bianca Drăguşanu Slav. Apoi a mulţumit tutoror celor care se adresează Consiliului prin sesizări sau reclamaţii. "Cât voi sta aici voi citi toate aceste scrisori de la telespectatori", a spus Georgescu. "Prin lege, am obligaţia să fiu garantul intersului public", a spus la final preşedintele CNA.

Bianca Drăguşanu, la Acces Direct: „În momentul în care am aflat am izbucnit în plâns. Mi se pare că nişte oameni atât de inteligenţi cum sunt domnii de la CNA au idei preconcepute despre un om pe care nu-l cunosc şi asupra unui proiect despre care nu ştiu nimic. Această emisiune a mea, pe care mi-o doresc şi care îmi doresc să devină realitate este o bază de date de informare şi educare. Poveşti, experienţe personale, greşeli prin care eu am trecut.(...)

Cristian Brancu, realizator Antena 2: „Ceea ce lumea nu ltie e că au fost mai multe amânări al acestei discuţii. Conducerea postului de televiziune a fost în mai multe rânduri acolo şi abia astăzi s-a discutat”

„Din punctul meu de vedere, şi pentru cei care ne urmăresc, Antena Stars înseamnă tot o emisiune pe care o urmăresc în fiecare zi şi care este a Adrianei Bahmuţeanu. Tot o emisiune pe care o urmăresc este a lui Mihai Morar, care nu se schimbă în mare. Tot emisiunea agentul VIP va fi aceeaşi, tot o emisiune pe care o va avea soţia mea şi care este una decentă, tot emisiunea Florentinei Fântânaru care va face interviuri cu personalităţi. A spune despre o televiziune că este o televiziune tabloidă mi se pare o chestiune de lipsă de expertiză şi de analiză a unui proiect. Bianca Drăguşanu nu este Einstein. Este un gen de produs monden de marketing care s-a făcut în America, în Anglia şi în alte părţi. Cei de la CNA au creat un scandal în jurul acestei televiziuni pe care nici noi nu ni-l propusesem”

Simona Gherghe - Noi românii nu am inventat apa caldă şi săpunul.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sergiu Sergiu
    -Respect C.N.A!!! Nu lasati toate fufele sa aiba emisiuni ca sa invete ce? Cum sau prostituat si prin patul carora trebuie sa treci ca sa reusesti in viata????? Nu multumim!!!!
  • jeni jeni
    Felicitari CNA ,Antena 1 nu-si va creste retingul daca continua cum merge acum .Publicul s-a saturat de personaje precum Bianca Dragusan ,Mara Banica si lista poate continua
  • profesor profesor
    Felicitări CNA.De câteva zile așa-zisa”jurnalistă ” Simona Gherghe prezintă toate amantele lui Guță și amanții lui Beyonse ca fiind subiecte de promovare a tinerilor susținea ea în discuția cu reprezentantul CNA.Dacă i se ia prompterul începe și plânge,probabil de teamă să n-ajungă asistenta lui Capatos.Oricum să-i pupe nu numai măinile ,ci și piciorele dnei Firea (nașa)
  • steliana steliana
    felicitări CNA și Dvs,pentru opinia personală
  • gini gini
    Adevarat, sa lase oameni sa isi faca treaba pt ca sunt profesionisti, si cui nu ii convine sa schimbe canalul ca sant destule...
  • gutza gutza
    Nu urmariti da urmariti :-)
  • mitza mitza
    CNA daca vrea sa faca dreptate, sa se uite si in curtea lor si sa tina cont ca in romania nu exista numai antenele, eu stiu ca acest scandal este bazat pe ordin politic de sus dat, intelegeti voi, ceva Basescist, care stim cu totii ca nu are la suflet antenele si incearca cu orce pret sa le scoata dp piata, cum a fost si in sandalul cu RDS cand ia.u scos dp cablu.
    CNA mai bn fa curat in televiziunea aia comunista numita TVR la care ne toaca banii tuturor si are audienta 0,00 si lasati televiziunile mici sa isi faca treaba pt ca fiecare sho face in felul sau, si nu ii obliga nimeni pe cei care nu urmaresc anumite posturi sa le barfeasca aiurea. Nu va comvine schimbati canalul.
  • frca frca
    CNA o sa aiba rost cand doamna Georgescu o sa aiba acelasi curaj si contra mizeriilor "televiziunilor" gen Antena 3, B1 si celelalte de "stiri", care prostesc pe fata si jignesc bunul simt
  • ovi ovi
    Dar, oare nu vom putea scapa niciodata de toate aceste, curve, nu mai am expresii la adresa lor, panarame INCULTE din televiziunile romanesti?
  • Sabin Sabin
    Poate ca Bianca nu este la fel de pregătită ca și Simona da o sa învețe ea.
  • alex_2 alex_2
    ce minunatie! CNA-ul hotaraste cine are voie sa faca emisiuni la posturi private. si asa a facut dintotdeauna. Madam PSD nu e diferita de ce a fost inaintea ei.
  • mile mile
    doar publicul poate sa hotarasca daca se uita la bianca , orice cetatean poate sa aiba emisiune
  • Trasca Steluta Trasca Steluta
    bravo dna Georgescu.
  • din din
    Cum sa pui o siliconata sa prezinte emisiuni tv? Prima conditie e sa se apuce de carte.Dupa ce termina o facultate de jurnalism ,sa mai vorbeasca.
  • umberto umberto
    bravo d.na laura.am urmarit cu mare interes aceasta emisiune si cum ia dat peste nas lui plastificata aia de dragusanu.nu urmaresc deloc aceasta emisune dar aseara m-am uitat din respect pt aceasta d.na care a avut si are initiativa.aici nu este vorba de politica.are mare dreptate.ce s avada copii mei la tv??cum isi baga botox in buze si in fund plastificata aia>??ce emsiune sa aiba aia??si sa vad parasutele alea cum se dezbraca la tv???stiti binme ca asistenta aia a lui capatos se dezbraca la taraf tv si acum vrea emisiune???nu asa ceva sa nu mai fie la tv.si sa nu se mai laude brancu cu mare sefie si morar ca au invitatii de onoare.au in prag de sarbatotii dar in rest rad ca prostiid e unii si de altii.as vrea s ao vad mai des pe d.na draga oltenau la antena 2 sa faca acolo o piesa de teatru nu fufele alea.si cu sotia lui brancu mai lasa-ma nepotica lui tudor vornicu.nu stie si nu are habar de tv d.na brancu.vb degeaba ca nu are nici o scoala.inca o data bravo d.na lauara georgescu.

Trimite un comentariu

sus