Skip to main content

Robert Turcescu, câştig de cauză în procesul cu Mircea Badea. Badea, obligat să publice sentinţa în trei ziare

 

badea turcescu

Publicitate

Robert Turcescu a câştigat un proces împotriva lui Mircea Badea. Mircea Badea ar trebui să-i plătească lui Turcescu 1 leu, daune morale, potrivit unei decizii a Judecătoriei Sectorului 3. Sentinţa poate fi atacată cu apel.

În plus, judecătoria „Obligă pârâtul să publice, pe cheltuiala sa, considerentele şi dispozitivul prezentei hotărâri în trei ziare de largă circulaţie, după rămânerea definitivă a hotărârii”.

Turcescu l-a dat în judecată pe prezentatorul emisiunii "În gura presei" pentru ameninţări şi instigare la violenţă.

Mircea Badea a făcut afirmaţii dure într-o emisiune Sinteza zilei din luna martie. "Dacă aş trece pe un drum de munte şi în stânga e o prăpastie şi aşa cu două degeţele se mai ţine de o frunzuliţă vreun propagandist d-asta abject, basist hidos, oribil, putred, viermănos, d-asta (...) nu numai că nu îl ajut, mă întorc cu spatele şi plec. (...) Dacă vreodată în această viaţă voi avea ocazia să le fac rău, o să le fac rău. Meticulos, încet şi determinat", a spus Mircea Badea, făcând referire la Dan Tăpălagă, Sabin Orcan, Dan Turturică şi Robert Turcescu.

Sentinţa Judecătoriei, în continuare:

Admite în parte cererea. Obliga paratul la plata sumei de 1 leu, reprezentand daune morale, catre reclamant. Obliga paratul sa publice, pe cheltuiala sa, considerentele şi dispozitivul prezentei hotarari in trei ziare de larga circulatie, dupa ramanerea definitiva a hotararii. Respinge, in rest, cererea ca neintemeiata. Obliga paratul la plata sumei de 6.008 lei cheltuieli de judecata catre reclamant. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecatoria Sector 3. Pronunţată în şedinţa publică din 02.12.2013.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Kit Kit
    Ca de obicei dl TOG vede una si intlgeee alta.O noua chemare la intlgeeere, la toleranta, la unitate, la un drum comun. facuta ca de obicei de gasca talibanilor cu toporul in mana, cu privirea tulbure si cu cu urlete cu Ba, numai eu am dreptate, tu sa zici ca mine ca te omor.MRU, in care credem, trebuie sa se delimiteze de lunatici ca tine.
  • Chiquy Chiquy
    Si el e greu de cap, dar nici tu nu ai stiut sa-i explici omuuli. Puteai sa-i zici ca motoarele de cautare pot reprezenta o sursa imensa de trafic pentru un blog. Iara cel care castiga 3000euro/luna cred ca-l stiu si eu
  • lmb lmb
    Daca Turcescu e zero barat ,ma gandesc ce nota dai unui cocalar vulgar si misogin ca Badea stimata doamna'
  • lara lara
    Baieti, mai rasfirati, mai rasfirati!Si cereti mai multi bani varanului, modelul vostu in viata...sper sa muriti fericiti impreuna.
  • Livia Livia
    Felicitari Mr.Robert !
    ... Atentie Mare, la Apel... Insa !
    Acolo, prin recursuri, apeluri... eu mi-am pierdut si de Prim termen Imobilul Personal ! (Nu era "normal ?" ... Dar, "anormalul" a devenit extremismul,... "normal !?")
    Nu va lasati la ei !!!
  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    Nimic nou sub Soare, varanul isi plateste tot mai putin postacii, dovada scalambaielile si sfortarile penibile ale ipochimenului de mai sus.... Se strange latul, catzelush, bishon al Jigodiei felics.... Cauta-ti alt stapan, unde sa rozi o ciozvarta, un oscior, nici nu te baga in seama hingherii, pechinezule :)
  • Irina Irina
    Yay Turcescu....badea e cainele care latra...dar fuge cu coada intre picioare cand trebuie sa lupte...oh well...
  • Sabin Sabin
    Badea nu i-a dat nici o importanta acestui proces deci Turcescu nu a câștigat nimic....
  • Sabin Sabin
    Cu ce sa îl pună la punct? Badea nici măcar nu s-a prezentat la proces.
  • dexter dexter
    Spre deosebire de tine care nu rezisti nici 30 de secunde si ce mandru esti de desteptaciunea ta :)
  • spiridusul spiridusul
    Turcescu nu a castigat nimic..Dupa parerea mea,se cearta singur, si aceasta decizie va fi intoarsa, daca Badea se hotaraste sa faca recurs.
  • Walt Disney Walt Disney
    Va rog, lasati-l in pace pe dexter asta. Ca orice prost, are rezistenta.
  • mihai mihai
    In caz ca tu crezi ca Dexter e doar un serial politist sau thriller ...e bine sa il mai vezi o data in cheia dependentei . Dependenta si cum te transforma sau cum ii faci fata . Lasa crimele in plan secund ;-)
  • dexter dexter
    Vaisteauata, daca te-as da in judecata acum pe un motv penibil, ai veni la judecatorie? Ai cheltui timp si bani pentru un tampit care n-are ce face? Nu cred. Ti-ai baga picioarele in el de proces.
    E dreptul lui Badea sa nu se duca in fatza judecatorului. Nu e martor, sa fie obligat. E parat, are mai multe drepturi decat crezi tu. Iar institutiile statului sunt convins ca vor face tot ce le permite legea ca sa puna in aplicare hotararea judecatoreasca definitiva. Nu stiu cum il vor obliga, dar sunt sigur ca se vor strofoca mult sa gaseasca o cale ca sa-l faca pe Badea sa nu-si mai bata joc de justitie :))
  • scoopo scoopo
    Multumim ca ne inveti limba romana.Fara tine am fi pierduti

Trimite un comentariu

sus