Skip to main content

S-a schimbat schimbarea. Top Chef revine lunea. iComedy se mută din faţa Singur acasă 2

 

top chef alina puscas

Publicitate

Top Chef se întoarce de unde a plecat, după ce în această săptămână show-ul culinar a fost mutat vineri seara, de la 22.30. Lunea trecută, în locul show-ului de gătit a fost difuzată reluarea emisiunii În puii mei. însă, între timp, postul Antena 1 a revenit asupra deciziei.

Astfel că, Top Chef va fi difuzat din nou lunea, de la ora 20.30, aşa cum era şi până acum.

Tot săptămâna aceasta, Antena 1 a decis să mute emisiunea iComedy din faţa filmului Singur acasă 2.  Show-ul iComedy va fi difuzat, în această săptămână, sâmbătă de la ora 22.30, iar Singur acasă 2 se va bate cu Gladiatorul.

Prima parte din Singur acasă, difuzată vinerea trecută, a fost urmărită de 2,7 milioane de telespectatori din toată ţara, dintre care 1,2 milioane erau din mediul urban, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Eva Iacob, dar de ce crezi tu ca nu se schimba postul? Esti fan Badea sau ce?
  Unii mai intra doar pentru a mai rade de neghiobiile din trust... comedie! :)
 • De ce sa irosesti o emisiune cu ditamai ratingul pentru un film cu 2 privitori? Pui un film sa se bata cu un alt film si o emisiune buna sa se bata cu o alta emisiune. E destul de simplu, dar nu pentru toata lumea.
 • agitatie mare creeaza antena de fiecare data cand se scrie ceva de genual asta. inseamna ca va pasa si ca, cumva, irita pentru ca le trica planurile celorlalte posturi tv :)))) super strategie la antena!
 • Duminica 15 decembrie, de la ora 20:30, ProTV a programat filmul Looper: Asasin in viitor, in confruntare directa cu semifinala kix factor.
 • Lasa ca nici cu prostii din prostv nu imi e rusine...aceleasi programe de Craciun d cand era mamaia fata mare.
 • negresit! pro tv difuzeaza din nou Singur acasa! :))))))) alt film mai au?
 • Vai ce revoltati sunteti voi astia care comentati. Daca nu va convine schimbati postul! Cei carora le plac aceste emisiuni le urmaresc indiferent ca-si schimba sau nu programul.
 • Antenistii muta programele in grila ca tiganul cortul! Unde sunt profesionistii despre care vorbesc postacii motanului? Numai antena 1 se putea face in halul asta de ras!
 • cred ca nu realizezi in ce hazna traiesti: cu siguranta va fi promovat, nu dat afara!
 • Ce harabaura , cine e director de programe in televiziuena asta de 2 lei ? L-as fi dat afara in secunda doi

Trimite un comentariu

sus