Skip to main content

Transformarea Antena 2 în Antena Stars, discutată la CNA fără cvorum. Decizia finală, în şedinţa viitoare

 
Screen shot 2013-12-05 at 9.58.36 PM
Screen shot 2013-12-05 at 9.58.36 PM

Captură de pe site-ul AntenaStars.ro

Publicitate

Transformarea Antena 2 în Antena Stars a fost discutată astăzi la finalul şedinţei CNA, când forul rămăsese fără cvorum.

Modificarea de licenţă, necesară acestei schimbări, va fi discutată săptămâna viitoare în şedinţa de marţi (10 decembrie), potrivit Consiliului.

Reprezentanţii postului au spus că vor să relanseze postul Antena 2 sub denumirea Antena Stars pe 16 decembrie.

Despre transformarea postului Antena 2 în Antena Stars, Paginademedia.ro a scris, în exclusivitate, AICI.

"Nu am dat drumul la promo, am luat foarte în serios aceast demers legal (modificarea licenţei, care implică modificarea grilei de programe, a elementelor de identificare ale postului s.a. - n.r). (...) Sincer, această amânare ne generează o problemă. E vorba de un nume nou al unui canal şi care ar trebui să apuce să intre şi să fie cunoscut de publicul caruia se adresează", a declarat Cristian Ionescu, (directorul Antena 2), în faţa membrilor.

Pentru susţinerea noului proiect al postului Antena Stars au fost prezenţi: Cristian Ionescu (directorul Antena 2), Cristi Brancu (realizatorul emisiunii Agentul Vip - Antena 2) şi Florentina Fântânaru, o vedetă a canalului Antena 2.

Cristian Ionescu, producătorul emisiunilor Acces Direc şi Un show păcătos, a spus că întârzierea aprobării modificărilor de licenţă îi afectează în promovarea noii imagini a postului.

Antena Stars va fi o televiziune de nişă, un canal axat pe ştirile despre celebrităţi.

Potrivit biroului licenţe şi autorizări al CNA,  Antena TV Group, parte a grupului Intact, a depus solicitarea de modificare a licenţei pe data de 8 noiembrie, dar între timp au mai făcut o modificare (pe 15 noiembrie).

"Noi nu avem nicio vină, că nu sunt parcurse toate punctele de pe ordinea de zi", a spus Narcisa Iorga, unul dintre membrii CNA prezenţi în sală la momentul respectiv.

"Rugămintea mea este să nu începeţi promovarea până nu obţineţi acordul Consiliului pentru modificarea licenţei", le-a spus Laura Georgescu, preşedintele CNA, prezentanţilor Antena Group.

La momentul acestor discuţii în sala de şedinţă se mai aflau următorii membri CNA: Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Cristina Trepcea şi Radu Călin Cristea.

În luna octombrie, şefa Antenei 2 a părăsit conducerea postului. Reprezentanţii postului au anunţat atunci că Mirela Albu "a ales să se dedice unor proiecte personale" şi că "Antena 2 trece prin câteva schimbări la nivel operaţional". Locul Mirelei Albu a fost luat, interimar, de către Daniela Drăghici.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu radu
    Antena Stars=noul OTV;;bravos natie,halal sa-ti fie;nu e de mirare ca RDS nu mai transmite antenutele lui felix the cat;pana la urma,cred ca toti cablisti ar trebui sa nu fie obligati sa preia antenele;audiente,vezi sa nu;ce ma bucur,se destrama gasca usl-ista.
  • Maria Preda Maria Preda
    Sunt curioasa cum se va modifica si grila de programe. Cred ca o sa fie un post pentru divertisment in mare parte.
  • topeskany topeskany
    spare sa fie ceva bun..asteptam sa vedem despre ce este vorba
  • Matilda Matilda
    @OBSERVATOR ai mare dreptate.Mai bine s-ar numi Antena Stres ca ar reprezenta un mare si trist adevar!@Calin Sava esti praf si vrei sa te matolesti cu apa chioara dar nu te ajuta fizicul.Eu una, ma chinui sa rezist aici si sa le vad pe toate fufele cum se inghesuie la usa unei para_ute care tine loc de producator general sa dea din casa vrute si ne vrute.Toti perdantii vor sa se dea mai importanti decat sunt si ar fi in stare sa-si fure invitatii sau subiectele.Unii se baga peste altii si barfesc si te trag de limba.In astfel de mediu se va vrea performanta.S-a umplut redactia cu tot felul de necunoscuti pe diferite functii.Avem sefi de productie aproape cat redactorii ca numar.Nu mai stii cine pentru ce lucreaza dar se vrea a fi Star! Hmmmm!
  • protopopescu protopopescu
    aceeasi Marie cu o alta palarie. decat sa schimbati numele postului mia bine schimbati patronii. si atunci cu siguranta o sa mearga lucrurile cum trebuie. si o sa faceti si audienta.
  • Cosmina Cosmina
    super! un format care promite mult! abia astept sa se lanseze :D
  • Calin Sava Calin Sava
    Urmaresti Taraf TV pana noaptea tarziu si acum arunci cu pietre?
  • umberto umberto
    si fara parasute pe antena asta a lui felix..cine este parasuta asta bianca sa fie prezentatoare ??a urmat cursuri ceva????ce cursuri in tv a luat asta??cred ca este mai nou fetitza lui felix.da banul si isi face treaba ca altfel nu vad ce isteata sa fie urata asta.bafta la anteneee pana ruginesc :)
  • OBSERVATOR MEDIA OBSERVATOR MEDIA
    La omu'sarac nici boii nu trag! Cum va inchipuiti ca CNA-ul se grabeste sa legifereze ceva functional si care se indreapta spre chilotzareala de nivel maxim?Dispare Antena 2, dispar aproape toate emisiunile si o parte dintre acestea cu oameni cu tot.Gura targului din turnul sediu al Antena Grup spune ca in afara de Brancu,Morar si familiile acestora toti vor fi repartizati pe alte salarii(si-asa minuscule)prin alte locuri ale antenei.Sau dati afara prin neprelungirea contractelor.Nu ca un contract ar fi o problema pentru Antena Grup sa-l rupa si sa sfideze orice lege sau regulament,cod etic sau al muncii,pentru ca astfel de lucruri se intampla des pe acolo.Asa ca mai bine ramanea Antena 2 asa cum era ea, cu Mirela Albu care s-a dovedit a fi un luptator pentru apararea drepturilor angajatilor Antena 2 chiar daca acum multe dosuri i s-au intors.Majoritatea de la oameni adusi chiar de ea,ca sa vezi! Un Mos Nicolae linistit pentru cei care il vor intampina pentru ultima oara in Antena 2!
  • PETRUS PETRUS
    Urmaresc emisiunile postului Antena 2 si astept cu interes noile emisiuni.

Trimite un comentariu

sus