Skip to main content

Transformarea Antena 2 în Antena Stars, discutată la CNA fără cvorum. Decizia finală, în ședința viitoare

 

Captură de pe site-ul AntenaStars.ro

Publicitate

Transformarea Antena 2 în Antena Stars a fost discutată astăzi la finalul ședinței CNA, când forul rămăsese fără cvorum.

Modificarea de licență, necesară acestei schimbări, va fi discutată săptămâna viitoare în ședința de marți (10 decembrie), potrivit Consiliului.

Reprezentanții postului au spus că vor să relanseze postul Antena 2 sub denumirea Antena Stars pe 16 decembrie.

Despre transformarea postului Antena 2 în Antena Stars, Paginademedia.ro a scris, în exclusivitate, AICI.

"Nu am dat drumul la promo, am luat foarte în serios aceast demers legal (modificarea licenței, care implică modificarea grilei de programe, a elementelor de identificare ale postului s.a. - n.r). (...) Sincer, această amânare ne generează o problemă. E vorba de un nume nou al unui canal și care ar trebui să apuce să intre și să fie cunoscut de publicul caruia se adresează", a declarat Cristian Ionescu, (directorul Antena 2), în fața membrilor.

Pentru susținerea noului proiect al postului Antena Stars au fost prezenți: Cristian Ionescu (directorul Antena 2), Cristi Brancu (realizatorul emisiunii Agentul Vip - Antena 2) și Florentina Fântânaru, o vedetă a canalului Antena 2.

Cristian Ionescu, producătorul emisiunilor Acces Direc și Un show păcătos, a spus că întârzierea aprobării modificărilor de licență îi afectează în promovarea noii imagini a postului.

Antena Stars va fi o televiziune de nișă, un canal axat pe știrile despre celebrități.

Potrivit biroului licențe și autorizări al CNA,  Antena TV Group, parte a grupului Intact, a depus solicitarea de modificare a licenței pe data de 8 noiembrie, dar între timp au mai făcut o modificare (pe 15 noiembrie).

"Noi nu avem nicio vină, că nu sunt parcurse toate punctele de pe ordinea de zi", a spus Narcisa Iorga, unul dintre membrii CNA prezenți în sală la momentul respectiv.

"Rugămintea mea este să nu începeți promovarea până nu obțineți acordul Consiliului pentru modificarea licenței", le-a spus Laura Georgescu, președintele CNA, prezentanților Antena Group.

La momentul acestor discuții în sala de ședință se mai aflau următorii membri CNA: Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Cristina Trepcea și Radu Călin Cristea.

În luna octombrie, șefa Antenei 2 a părăsit conducerea postului. Reprezentanții postului au anunțat atunci că Mirela Albu "a ales să se dedice unor proiecte personale" și că "Antena 2 trece prin câteva schimbări la nivel operațional". Locul Mirelei Albu a fost luat, interimar, de către Daniela Drăghici.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Antena Stars=noul OTV;;bravos natie,halal sa-ti fie;nu e de mirare ca RDS nu mai transmite antenutele lui felix the cat;pana la urma,cred ca toti cablisti ar trebui sa nu fie obligati sa preia antenele;audiente,vezi sa nu;ce ma bucur,se destrama gasca usl-ista.
  • @OBSERVATOR ai mare dreptate.Mai bine s-ar numi Antena Stres ca ar reprezenta un mare si trist [email protected] Sava esti praf si vrei sa te matolesti cu apa chioara dar nu te ajuta fizicul.Eu una, ma chinui sa rezist aici si sa le vad pe toate fufele cum se inghesuie la usa unei para_ute care tine loc de producator general sa dea din casa vrute si ne vrute.Toti perdantii vor sa se dea mai importanti decat sunt si ar fi in stare sa-si fure invitatii sau subiectele.Unii se baga peste altii si barfesc si te trag de limba.In astfel de mediu se va vrea performanta.S-a umplut redactia cu tot felul de necunoscuti pe diferite functii.Avem sefi de productie aproape cat redactorii ca numar.Nu mai stii cine pentru ce lucreaza dar se vrea a fi Star! Hmmmm!
  • aceeasi Marie cu o alta palarie. decat sa schimbati numele postului mia bine schimbati patronii. si atunci cu siguranta o sa mearga lucrurile cum trebuie. si o sa faceti si audienta.
  • si fara parasute pe antena asta a lui felix..cine este parasuta asta bianca sa fie prezentatoare ??a urmat cursuri ceva????ce cursuri in tv a luat asta??cred ca este mai nou fetitza lui felix.da banul si isi face treaba ca altfel nu vad ce isteata sa fie urata asta.bafta la anteneee pana ruginesc :)
  • La omu'sarac nici boii nu trag! Cum va inchipuiti ca CNA-ul se grabeste sa legifereze ceva functional si care se indreapta spre chilotzareala de nivel maxim?Dispare Antena 2, dispar aproape toate emisiunile si o parte dintre acestea cu oameni cu tot.Gura targului din turnul sediu al Antena Grup spune ca in afara de Brancu,Morar si familiile acestora toti vor fi repartizati pe alte salarii(si-asa minuscule)prin alte locuri ale antenei.Sau dati afara prin neprelungirea contractelor.Nu ca un contract ar fi o problema pentru Antena Grup sa-l rupa si sa sfideze orice lege sau regulament,cod etic sau al muncii,pentru ca astfel de lucruri se intampla des pe acolo.Asa ca mai bine ramanea Antena 2 asa cum era ea, cu Mirela Albu care s-a dovedit a fi un luptator pentru apararea drepturilor angajatilor Antena 2 chiar daca acum multe dosuri i s-au intors.Majoritatea de la oameni adusi chiar de ea,ca sa vezi! Un Mos Nicolae linistit pentru cei care il vor intampina pentru ultima oara in Antena 2!

Trimite un comentariu