Skip to main content

BURTIERA ZILEI. Vadim Tudor, în direct din cimitir

 

Captura Paginademedia.ro

Publicitate

România TV şi-a mutat platoul în cimitirul Bellu, după o burtieră cu o alăturare hilară.

“Dezvăluiri şocante (cum altfel n red) despre moartea unuia dintre cei mai cunoscuţi români; Vadim Tudor, în direct din cimitir”

Cine era “mortul”? Cine era “unul din cei mai cunoscuţi români”?

Explicaţia a venit câteva minute mai târziu când Vadim Tudor a vorbit, într-adevăr în direct din cimitirul Bellu, despre controversele morţii lui Mihai Eminescu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ma numar printre cei care butoneaza telecomanda, nu printre cei care urmaresc porcariile de la RTV...aseara bateau cimpii ca meteorologii au emis nu stiu prognoza ingrijoratoare...cind, de fapt, vremea nu se schimba deloc...
  • Penibil, penibil, penibil... unul dintre motivele pentru care evit (nu prea reuşesc mereu însă) să mă uit la televizor. Din nefericire lucrez în media şi prostiile de genul ăsta sunt întâlnite la tot pasul. E bine că sunt puse pe tapet, poate aşa, cu timpul, învăţăm să nu mai urmărim astfel de lucruri. Până la urmă, tv-ul este o oglindă a cererii: asta vrem, asta ni se dă. Când numărul celor care nu mai vor aşa ceva o sa fie mult mai mare, televiziunile vor fi obligate să schimbe conţinutul. Valabil şi pentru tabloide.
  • Eu inca nu inteleg de ce pagina de media si toti oamenii cu creier nu ignora chestia asta de Romania tv, ii spun chestie ca televiziune nu-i!

Trimite un comentariu

sus