Skip to main content

Cristian Tabără, invitat permanent la o emisiune a postului Publika TV

 

cristi tabara

Publicitate

Realizatorul TV Cristian Tabără face emisiuni peste Prut. El trece la postul Publika TV, deținut până în 2011 Realitatea Media, pentru un talk-show. Tabără va fi invitat permanent al emisiunii Fabrika si va avea rolul de a comenta și de a explica diversele subiecte abordate de emisiune, anunță WowBiz.

„Dorim o combinație dinamică și obiectivă de interviu incisiv și de jurnalism de opinie, care să extragă maximum de informație și de concluzii din subiectele arzătoare ale acestui an”, a spus Cristian Tabără, citat de infotag.md.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • sortatorul cristian tabara, omul care-si obliga angajatele sa stearga de praf casete vechi si inutile numai pentru ca amaratele alea sa nu ingroase randurile celor care erau in greva in octombrie 2012? :( bine ca SCAPA biata tvr de un oportunist! poa' sa faca orice ar face, stiu ce-i poate caracterul si nu ma mai impresioneaza nimic, e prieten bun cu diavolul teologul asta! imi pare rau ca stiu cum e in realitate cristian tabara! :( omul lui dumnezeu in sluja diavolului! dar si-a dat singur si de buna voie arama pe fata! ce nu face popa pentru bani! :(

Trimite un comentariu