Skip to main content

Fanatik Show nu mai continuă la Etno TV. Horia Ivanovici: “Se potrivea ca nuca-n perete”

 

horia ivanovici

Publicitate

Emisiunea Fanatik Show, realizată de Horia Ivanovici, nu mai continuă la Etno TV, canalul de muzică populară deținut de familia Prigoană. “A fost o încercare. Am ajuns însă la concluzia că se potrivea ca nuca-n perete”, a declarat Ivanovici pentru Paginademedia.ro.

Horia Ivanovici spune că asocierea Fanatik Show cu un post de muzică populară nu era potrivită pentru viitor și că el este cel care a luat decizia de a nu mai realiza emisiunea.

Ivanovici, pentru Paginademedia.ro:

“Emisiunea Fanatik Show nu s-a potrivit cu Etno TV. A fost o încercare, dar am ajuns la concluzia că publicul trebuie să identifice Fanatik Show cu zona de sport, iar încercări de genul Etno TV i-ar putea bulversa și ar confuza telespectatorii.

Eu sunt un nume cunoscut în zona sportivă și vreau să fiu perceput, în continuare, ca ziarist de sport."

Ți s-au reproșat rezultatele de audiență?

Vreau să spun că eu sunt cel care l-a sunat pe Silviu (Prigoană n. red) și i-am spus că se potrivește ca nuca-n perete. A fost decizia mea, pentru că există riscul să îmi pierd identitatea. Nu am vrut ca Fanatik Show să fie transformat în ceva derizoriu.

Ca audiențe, în intervalul 20.30-22.00 am avut emisiuni peste DolceSport și GSP TV, uneori și peste Sport.ro. Nu au fost cifre mari, dar nici foart mici, au fost în linia postului.

Ce se întâmplă cu emisiunea?

Până ând voi avea o ofertă bună, a decis că prioritatea este, în acest moment, site-ul Fanatik.ro. Este proiectul meu numărul 1. În momentul de față, proiectul TV Fanatic Show este înghețat, dar nu exclud posibilitatea, dacă site-ul crește foarte mult, să fac emisiunea online.

Fanatik Show s-a mutat la Etno TV în luna octombrie a anului trecut. Horia Ivanovici a fost concediat de la Digi Sport. RCS i-a desfăcut contractul în urma presiunilor făcute de șefii fotbalului din România.

De altfel, documentul primit ca explicație de Ivanovici de la RCS spunea că: „În multe emisiuni ați adus atingere imaginii publice a oficialilor structurilor sportive din România sau ați incitat anumiți invitați ori diverși interlocutori să profereze insulte la adresa unor oficiali ai structurilor sportive.”

Ivanovici a realizat emisiunea la Etno TV până pe 15 decembrie.

AUDIENȚE. În perioada 30 octombrie - 15 decembrie, emisiunea Fanatik a avut o audiența medie de 43.000 de români pe minut. Dintre aceștia, 15.000 de telespectatori sunt din orașe, iar 5.000 din intervalul 18-49 de ani (targetul comercial).

Audiențele posturilor TV pe intervalul emisiunii Fanatik, de la Etno TV, în intervalul 30 octombrie- 15 decembrie:

  NATIONAL   URBAN   18-49  
Sport.ro 92.000 48.000 23.000
Dolce Sport 57.000 19.000 6.000
Etno 52.000 17.000 5.000
GspTV 29.000 14.000 5.000

Înainte de Etno TV și Digi Sport, Horia Ivanovici a realizat emisiunea Fanatik Show la OTV, Prima TV, Telesport, Antena 1 și TV Sport (actualul Sport.ro).

Informația legată de Fanatik Show a fost semnalată de un cititor Paginademedia.ro.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Horica se identifica cel mai bine cu o cocina , pacat de LookTv acum .....oricum nu cred ca face multi purici pe acolo ....Doamne ajuta .
  • In fine, Ivanovici a ajuns unde merita. Adica nicaieri. Imostorul a fost demascat si acum se uita el la emisiunile altora.
  • E halucinant sa observ ca Romania TV, Realitatea Tv si alte posturi il doreau pe Ivanovici dupa ce a fost dat afara de la DigiSport. Nici nu ma mira ca "nivelul" jurnalismului in Romania a ajuns sub orice critica. Horia e un cos pe curul tabacit al presei romane.
  • Total de acord.Este de neimaginat ce oribile emisiuni, numai cu scenarii mincinoase si jigniri.De altfel nu le mai urmaresc de mult.
  • Ivanovici vorbeste de identitate, de ziaristica ? Dumnezeule mare! Putini stiu ca acest individ nu stie sa scrie decat de tipar!! Adica doar cu litere mari, pe intelesul .... lui. Este un analfabet care a reusit sa profite de mizeria din fotbal. Oricine in lumea presei si a sportului va va vorbi despre el cu .....sila,lehamite si dispret.
  • "Informația legată de Fanatik Show a fost semnalată de un cititor Paginademedia.ro"! Felicitari ca ii respectati pe cei care va citesc! BRAVO ;)

Trimite un comentariu