Skip to main content

Fanatik Show nu mai continuă la Etno TV. Horia Ivanovici: “Se potrivea ca nuca-n perete”

 

horia ivanovici

Publicitate

Emisiunea Fanatik Show, realizată de Horia Ivanovici, nu mai continuă la Etno TV, canalul de muzică populară deţinut de familia Prigoană. “A fost o încercare. Am ajuns însă la concluzia că se potrivea ca nuca-n perete”, a declarat Ivanovici pentru Paginademedia.ro.

Horia Ivanovici spune că asocierea Fanatik Show cu un post de muzică populară nu era potrivită pentru viitor şi că el este cel care a luat decizia de a nu mai realiza emisiunea.

Ivanovici, pentru Paginademedia.ro:

“Emisiunea Fanatik Show nu s-a potrivit cu Etno TV. A fost o încercare, dar am ajuns la concluzia că publicul trebuie să identifice Fanatik Show cu zona de sport, iar încercări de genul Etno TV i-ar putea bulversa şi ar confuza telespectatorii.

Eu sunt un nume cunoscut în zona sportivă şi vreau să fiu perceput, în continuare, ca ziarist de sport."

Ţi s-au reproşat rezultatele de audienţă?

Vreau să spun că eu sunt cel care l-a sunat pe Silviu (Prigoană n. red) şi i-am spus că se potriveşte ca nuca-n perete. A fost decizia mea, pentru că există riscul să îmi pierd identitatea. Nu am vrut ca Fanatik Show să fie transformat în ceva derizoriu.

Ca audienţe, în intervalul 20.30-22.00 am avut emisiuni peste DolceSport şi GSP TV, uneori şi peste Sport.ro. Nu au fost cifre mari, dar nici foart mici, au fost în linia postului.

Ce se întâmplă cu emisiunea?

Până ând voi avea o ofertă bună, a decis că prioritatea este, în acest moment, site-ul Fanatik.ro. Este proiectul meu numărul 1. În momentul de faţă, proiectul TV Fanatic Show este îngheţat, dar nu exclud posibilitatea, dacă site-ul creşte foarte mult, să fac emisiunea online.

Fanatik Show s-a mutat la Etno TV în luna octombrie a anului trecut. Horia Ivanovici a fost concediat de la Digi Sport. RCS i-a desfăcut contractul în urma presiunilor făcute de şefii fotbalului din România.

De altfel, documentul primit ca explicaţie de Ivanovici de la RCS spunea că: „În multe emisiuni aţi adus atingere imaginii publice a oficialilor structurilor sportive din România sau aţi incitat anumiţi invitaţi ori diverşi interlocutori să profereze insulte la adresa unor oficiali ai structurilor sportive.”

Ivanovici a realizat emisiunea la Etno TV până pe 15 decembrie.

AUDIENŢE. În perioada 30 octombrie - 15 decembrie, emisiunea Fanatik a avut o audienţa medie de 43.000 de români pe minut. Dintre aceştia, 15.000 de telespectatori sunt din oraşe, iar 5.000 din intervalul 18-49 de ani (targetul comercial).

Audienţele posturilor TV pe intervalul emisiunii Fanatik, de la Etno TV, în intervalul 30 octombrie- 15 decembrie:

NATIONAL URBAN 18-49
Sport.ro 92.000 48.000 23.000
Dolce Sport 57.000 19.000 6.000
Etno 52.000 17.000 5.000
GspTV 29.000 14.000 5.000

Înainte de Etno TV şi Digi Sport, Horia Ivanovici a realizat emisiunea Fanatik Show la OTV, Prima TV, Telesport, Antena 1 şi TV Sport (actualul Sport.ro).

Informaţia legată de Fanatik Show a fost semnalată de un cititor Paginademedia.ro.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • JP JP
    Horica se identifica cel mai bine cu o cocina , pacat de LookTv acum .....oricum nu cred ca face multi purici pe acolo ....Doamne ajuta .
  • negru negru
    In fine, Ivanovici a ajuns unde merita. Adica nicaieri. Imostorul a fost demascat si acum se uita el la emisiunile altora.
  • Ioan Gh. Maurer Ioan Gh. Maurer
    E halucinant sa observ ca Romania TV, Realitatea Tv si alte posturi il doreau pe Ivanovici dupa ce a fost dat afara de la DigiSport. Nici nu ma mira ca "nivelul" jurnalismului in Romania a ajuns sub orice critica. Horia e un cos pe curul tabacit al presei romane.
  • Fane Fane
    Cred 100%.
  • Fane Fane
    Total de acord.Este de neimaginat ce oribile emisiuni, numai cu scenarii mincinoase si jigniri.De altfel nu le mai urmaresc de mult.
  • Adi Adi
    Ivanovici vorbeste de identitate, de ziaristica ? Dumnezeule mare! Putini stiu ca acest individ nu stie sa scrie decat de tipar!! Adica doar cu litere mari, pe intelesul .... lui. Este un analfabet care a reusit sa profite de mizeria din fotbal. Oricine in lumea presei si a sportului va va vorbi despre el cu .....sila,lehamite si dispret.
  • Alerta 842 Alerta 842
    "Informația legată de Fanatik Show a fost semnalată de un cititor Paginademedia.ro"! Felicitari ca ii respectati pe cei care va citesc! BRAVO ;)
  • qwerty qwerty
    i s-ar potrivi perfect sport.ro. este o mocirla in care s-ar scalda ca la el acasa.

Trimite un comentariu

sus