Skip to main content

RCS anunţă şi varianta Eurosport HD. Eurosport şi pe Digi

 

logo-eurosport-hd

Publicitate

Compania RCS anunţă că, din această seară, va avea în grilă şi canalele HD ale Eurosport. Totodată, canalul Eurosport România va putea fi receţionat şi pe platforma de satelit a RCS – Digi.

Anunţul RCS, postat pe Facebook:

"Începând din această seară, în pachetele de cablu digital vor fi disponibile canalele Eurosport (România) HD şi Eurosport 2 HD, iar în sistemul de satelit veţi putea recepţiona Eurosport (România)."

Până la varianta HD, disponibilă din această seară, Eurosport România, canal care transmite şi meciurile de fotbal din Premier League, a intrat în grila RCS de la 1 ianuarie, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Introducerea meciurilor Premier League pe RCS a venit după o perioadă în care operatorul a retransmis varianta internaţională a Eurosport, deşi canalul paneuropean difuza pe alte reţele varianta cu meciurile din Premier League. RCS a motivat nedifuzarea meciurilor printr-o problemă legată de drepturile de autor şi pe alte teritorii, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    Am și eu nevoie de o informație? De ce îmi dispare eurosport România de pe digi tv satelit????.Mai precis îmi dispare de tot din grila și după ce îl sting și îl re aprind îmi apare din nou???
    Mulțumesc anticipat celor ce mă pot ajuta.
  • iulian mitroi iulian mitroi
    Atat de tare imi lipseste Discovery incat il urmaresc de pe situri pirat,a fost cea mai proasta miscare care putea sa o faca RDS, nu ma deranjat ca au scos antenele, nici nu le urmaream, (doar cand transmitea meciuri) dar mau scos din sarite cu discovery, urat din partea lor.
  • babau babau
    si o sa te uiti la bec cand vor da aia faliment.
    Au preturi ffff mici sau nu stii cat e un abonament de sky de care nu da atata sport cat da digi. Ce va place carcoteala nene!!!!
  • oana oana
    de azi, nu mai e nici BBC News ! este incredibil !
  • bahmu bahmu
    l-am luat la ture acu vreo 2 seri pe ala de la RCS@RDS, ala m-a intrebat cite in luna si in stele, cod abonat alte prostii...in fine, mi-a zis ca trebuie sa revin la setarile fabricantului...in fine, deocamdata nu am facut-o ptr ca doresc sa vad snookerul de la Londra in liniste...nu fotbal la orice ora...in seara asta prefer snookerul, nu fotbalul...
  • grigoras constantin grigoras constantin
    Este bagat eurosport ro si pe DTH dar trebuie pus in stand by (inchis reciverul si repornit dupa 5 min).Vizionare placuta la premier league!
  • bahmu bahmu
    Canalul Eurosport România nu poate fi recepționat nici astazi și pe platforma de satelit a RCS – Digi, in ciuda anuntului facut de companie. Astazi la amiaza in loc de fotbal era schi iar seara il loc de fotbal era darts.
  • dadece? dadece?
    Am si eu o intrebare....De ce naiba de 4 zile imi scrie ca am accesul restrictional la HBO Romania, HBO Comedy si Cinemax? Pardon....nu sunt autorizat sa vizionez acest canal? Cu toate ca le platesc...dintr-o data nu mai merg?
  • monica fratila monica fratila
    Eu sunt o mare fana a sporturilor de iarna in special sarituri cu schiurile, si biatlon; avand in vedere ca in lunile de iarna se desfasoara campionatul mondial si mai mult, in acest an are loc si Olimpiada de la Soci ma intreb unde o sa putem vedea si noi, oamenii normali care nu "mancam fotbal pe paine" aceste minunate discipline sportive ??!
  • Trandafir Trandafir
    Ce relevanta are ca nu erau must carry?Daca eu ma abonez pe un an azi(ca parca atat e minimul) pt. a viziona postulX si ei scot canalul din grila peste 2 luni, ce fac? astept un an sa scap de ei sau deschid actiune in instanta pt. rezilierea contractului?
  • Trandafir Trandafir
    Scuzele lor nu au nici o valoare, nu eram interesat de posturile respective dar daca se respectau cat de putin anuntau "schimbarea";
  • cristina cristina
    alex mgm a zburat din grila romtelecom! bbc knowledge,hbo,hbo hd sunt de mult in grila digi cablu digital!
  • gagauzia gagauzia
    pe mine personal nu ma intereseaza care sint mai buni negociatori. ma doare-n cot de meciurile pe care le au unii cu ceilalti. ori imi dai ce vreau, ori ma duc la altii. ori stau dracu fara televizor. si asa e plin ecranul numai de jigodii ordinare.
  • gagauzia gagauzia
    dupa ce au scos TV1000, BBC Knowledge si altele si am mai auzit si rahatul asta cu nedifuzarea meciurilor din Premier League, i-am sunat si le-am spus ca renunt la abonament. cind m-au anuntat ca urmeaza sa le difuseze, am pastrat abonamentul. eram decis sa renunt la ei. oricum sint niste neseriosi. ca mai toti ceilalti.
  • Alex Alex
    Romtelecom negociaza prost dar are Eurosport HD de mult timp, VH1 si VH1 Classic, MGM, BBC Knowledge, HBO, HBO HD, etc. In rest, sa fim seriosi, tot mai putini isi fac abonamente pentru mizerii gen Liga 1.

Trimite un comentariu

sus