Skip to main content

Roxana Lăzărescu, la pupitrul ştirilor Digi24, din 13 ianuarie

 
roxana lazarescu (3)
roxana lazarescu (3)

roxana lazarescu (3)
Roxana Lăzărescu - foto Digi24

Publicitate

Roxana Lăzărescu este de, de luni, cea care deschide programul România24, la postul de ştiri Digi24. De la 10.00 la 12.00, de luni până vineri, ea se va alătura Sandei Nicola, Adrianei Nedelea şi lui Alice Iacobescu la pupitrul programului-maraton de ştiri. Acesta este difuzat de luni până vineri, de la 10.00 la 18.00, la Digi24.

Roxana Lăzărescu: „A fost o invitaţie pe care mi-ar fi fost foarte greu să o refuz, am regăsit aici foşti colegi alături de care mi-am petrecut multe momente importante ale carierei mele - oameni din radio sau din televiziune. Era greu să spun nu. Sunt destul de puţine ocaziile să îţi faci meseria aşa cum ai învăţat-o, aşa cum îţi place, să fii intr-un mediu care să te oblige să fii mai bun de fiecare dată. Simt că Digi24 este un astfel de loc pentru mine.”

Roxana Lăzărescu s-a alăturat Digi24 în luna decembrie, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Cine este Roxana Lăzărescu? Ea lucrează în presă din 2004 şi a fost jurnalist la RFI România (2004 – 2005), Radio InfoPro (2005 – 2006), corespondent de la Bucureşti al BBC World Service (2006 – 2008), prezentatoarea la Realitatea FM (2008 – 2009). În 2010 a trecut la pupitrul ştirilor Realitatea TV, iar în octombrie 2011 a devenit prezentatoare la ştirile România TV, până în martie 2013. Din luna septembrie, Roxana Lăzărescu a devenit redactor-şef la Agerpres, post pe care l-a părăsit pentru a se alătura Digi 24.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • udialan udialan
    AMEDEO ENE - da, un domn, corect- poate singurul! uneori insa imi pare PREA domn, adica prea "cuminte"! nu e deloc antijurnalistic sa fii ceva mai incisiv, caci pana la urma jurnalismul nu-i vreun joc de ...pension!
  • gcallen gcallen
    rares bogdan ..nu are fata de digi24 hd, un sclav uslas lingau de-al lui antonescu nu are ce cauta la digi never, eli roman da
  • dadca dadca
    digi 24 devine usl 24, eclar. pe de alta parte, nu mai pot de declaratiile sforaitoare ale celor care schimb serviciu: vin din pasiune, vin pentru colectiv, vin ca aici imi fac meseria, vin pentru fostii colegi, vin ca aici ma regasesc... ete fleosc, toti vin pentur bani mai multi si pe noi ne aburesc cu pasiunea si meseria...
  • Gaetano Gaetano
    Unde e Timea de la Digi 24 ?
  • mariana mariana
    e clar, vin corifeiiuselistilor.
  • petra petra
    Simt că Digi24 este un astfel de loc pentru mine.”
    Toti am creyut asta cind am semnat cu acest postul. Majoritatea sunt dezamagiti. Dar poate acestei doamne ii va fi bine, cine stie...Sa fie cu noroc. Am si eu o intrebarea, tot in alb ati semnat?
  • cristi cristi
    Ca sa ajungi redactor sef la Agerpres sau TVR trebuie sa fi apropiat de USL. Sosirea doamnei la Digi 24 nu poate decat sa ma faca sa ma gandesc la cele spuse de Valeria Dorneanu despre pozitionarea postului. Digi nu mai este atat de impartial cum era odata.
  • Adi Adi
    Nu era la Digi si o prezentatoare Timea ?Si,barbatii au interzis ?
  • cdr cdr
    Letitia Zaharia a revenit pe sticla la Romania TV de curand, ori nu am observat-o eu pana acum? La Realitatea TV, am aflat, ca se pregatesc niste plecari: Eli Roman la Digi 24 (pana in martie sigur!cred ca va fi inlocuita de Lavinia Sandru cu o emisiune de 2h, 21-23, iar de la 23 sa vina Delia Vranceanu; la Deschide Lumea o sa fie pus Edward Pastia), Rares Bogdan (nu se stie inca, el a zis ca nu, dar unii spun ca se duce la B1; eu ii recomand tot Digi 24) si Emma Zeicescu care intra in concediu prenatal (cred ca locul liber va fi ,,carpit" cum e pe la Realitatea; vor fi pusi : la 16-Amedeo Ene - un adevart domn de televiziune si la 17-Andra Miron, o prezenta frumoasa). Tot ceea ce am spus eu aici sunt presupuneri de luat in calcul, dar nu lucruri 100% sigure.
  • lupsa lupsa
    A fost colega cu Prelipceanu, atat conteaza.Fata nu re nici o vina.Sper sa fie atenta la mobil dupa 6 luni cand vine smsul.Altfel va veni la munca degeaba.
  • cristina cristina
    super jurnalista! Va fi o placere sa o revad.

Trimite un comentariu

sus