Skip to main content

Silviu Mănăstire îşi începe emisiunea la România TV săptămâna viitoare

 

silviu manastire

Publicitate

Silviu Mănăstire (ex Realitatea TV) îşi începe emisiunile din seria “Dosar” la România TV săptămâna viitoare, după cum a declarat realizatorul pentru Paginademedia.ro.

Emisiunea se va numi Dosarul zilei şi va fi realizată pe un format asemănător cu producţia pe care o prezenta la Realitatea TV, post de unde a plecat la începutul lunii decembrie.

Silviu Mănăstire, pentru Paginademedia.ro:

“În acest weekend va intra promo-ul pe post, iar săptămâna viitoare începe emisiunea.

Vor fi şi câteva schimbări. Emisiunea va fi mai dinamică, vom avea şi stand-up-uri în afara studioului, dar şi alte noutăţi.”

Dosarul zilei va fi difuzat de patru-cinci ori pe zi, în interiorul jurnalelor şi în Prime-Time. Fiecare ediţie avea 5-6 minute.

Debutul Dosarului zilei la România TV va fi luni, 13 ianuarie.

Silviu Mănăstire a plecat de la Realitatea TV la România TV (post deţinut de Sebastian Ghiţă) la începtului lunii decembrie, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

“Motivele sunt legate de faptul că la România TV există toate resursele necesare pentru a dezvolta proiectul Dosar de politician şi pentru a-l duce mai departe”, declara Mănăstire, pentru Paginademedia.ro, la vremea respectivă.

Silviu Mănăstire a venit la Realitatea TV în septembrie 2011. Iniţial, a făcut emisiunea Dosar de candidat. După alegeri, emisiunea s-a transformat în Dosar de politician.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • asd asd
    sa vedeti cat de des o sa dea in PNL
  • ana ana
    Romania TV a ajuns noul OTV cu acele titluri ce prezinta "urmeaza".Mai trebuie adaugat;senzational,nemaipomenit,extraordinar.Penibili.
  • mariana mariana
    sigur acum va fi altfel, adica, asa cum vrea jupinul ghita ca doar de aia ai mers acolo jigodie ce esti, la realitatea te-am urmarit mereu aici scuip pe emisiunea ta plina de lingai a la ghita si plagiatorul mitoman ponta.
  • costel costel
    As fi vrut sa stiu cind reincepe emisiunea lui Radu Banciu de pe B1?!
  • protopopescu protopopescu
    normal ca la RTV exista resursele pentru a continua emisiunea. are grija securistul ala de Ghita sa ii dea toate informatiile.
  • profesor profesor
    Ma-ndoiesc ca va latra despre psd-istii imbuibati peste masura!! In mod sigur, pupincurismul "made in Ghita TV" va atinge proxismul!!!
  • gicacontraru gicacontraru
    Licheaua asta latra dupa cum i se ordona si dupa cum i se plateste. Azi e basist, maine uneperist, apoi uselist....o jartea din cluj care se autointituleaza ziarist. In fondul lui uman e doar un santajist ordinar...N-ar fi de mirare sa latre si la Gusa, doar e obisnuit sa muste mana care l-a hranit.
  • Basist Basist
    Va latra mai departe si despre actualul sau patron????? Sau acum va începe sa latre la Gusa ?

Trimite un comentariu

sus