Skip to main content

Antenele ies de pe FocusSat: "părțile nu au căzut de acord în ceea ce privește termenii comerciali"

 

IntactMediaCenter_3

Publicitate

Posturile grupului Intact ies de pe operatorul FocusSat începând de mâine (6 februarie). "Partile nu au cazut de acord in ceea ce priveste termenii comerciali", spun oficialii Antena Group.

Canalele care nu se vor vedea pe FocusSat sunt Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia și GSPTV.

"Antena Group este in continuare deschisa negocierilor cu compania Focus Sat, in vederea gasirii unei solutii in favoarea publicului telespectator", mai spun oficialii Intact.

Anunțul Antena Group:

"Antena Group anunta ca, in urma negocierilor privind prelungirea contractului de retransmisie a posturilor Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia si GSPTV cu compania Focus Sat, partile nu au cazut de acord in ceea ce priveste termenii comerciali.

Ca atare, conform adresei 721/05.02.2014 trimisa de Focus Sat companiei noastre, retransmisia posturilor Antena Group pe aceasta platforma va fi intrerupta incepand cu 6 februarie 2014.

Pentru informarea corecta a pietei, Antena Group precizeaza ca oferta adresata de Focus Sat companiei noastre nu reflecta valoarea comerciala a posturilor TV detinute si nici cifrele de audienta care fac din divizia TV Intact leaderul pietei romanesti, cu un market share de 22.1%.

Sumele de retransmisie negociate reprezinta o solicitare comerciala echilibrata, aplicabila politicii comerciale din piata de distributie, fiind in conformitate cu contractele existente actualmente pe piata.

Antena Group este in continuare deschisa negocierilor cu compania Focus Sat, in vederea gasirii unei solutii in favoarea publicului telespectator."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu