Skip to main content

Maria Apostol: "Azi a fost ultima mea zi la Pro TV". Şefa comunicării din Pro TV pleacă din companie

 

Sursa foto: Viva.ro

Publicitate

Continuă schimbările la Pro TV. Maria Apostol, Marketing&Corporate Affairs Director Pro TV, şi-a luat vineri rămas bun de la echipa ei, scrie HotNews.

Astăzi a fost ultima mea zi de lucru la Pro TV”, a declarat Maria Apostol pentru Paginademedia.ro, fără a da alte detalii.

Sursele HotNews.ro au arătat că despărţirea Mariei Apostol de Pro, după 13 ani la postul TV, s-a făcut cu acordul părţilor şi s-a petrecut abrupt, fiind o chestiune tranşată în doar câteva zile. Ele au arătat că aceasta s-ar putea dovedi a fi prima plecare dintr-un nou val de schimbări de personal şi management, ce ar urma să se faca simţit în televiziune în perioada urmatoare.

La Pro TV, în cei 13 ani pe care i-a petrecut în această companie, Maria Apostol a fost PR director, apoi PR&Corporate Affairs Director, iar în ultimul an Marketing&Corporate Affairs Director.

În seara zilei de vineri, ultima petrecută de şefa comunicării la Pro, televiziunea are programat filmul "Sus în aer" (titlu original: "Up in the air"), în care George Clooney joaca rolul unui angajat al unei companii de consultanţă în domeniul resurselor umane, care anunţă diverşi salariaţi că sunt concediaţi.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Liviu
    Normal ca este pe profit cu contractele lui Udrea si iertarea unei datori de 20 de milioane de coco la bugetul de stat.
  • ana ana
    Pacat de ce se intampla la Pro, pacat de oamenii de acolo si de munca lor. Sa fiu in locul lui Sarbu, m-as rasuci si in mormant sa stiu ca am vandut si s-a ales praful.
  • Andrei Andrei
    Daca ei pleaca, inseamna ca Sirbu pregateste ceva, dar daca sunt dati afara astia vechi, atunci se duce PRO-ul pe tobogan.
  • mata hari mata hari
    Nasol pentru ea, mai ales ca a imbatrinit si va trebui sa faca din nou ce stie ea mai bine sa faca!
  • mad79 mad79
    Aiurea ce se intampla la Pro Tv,mai ales ca era o societate pe profit si cu statutul de televiziune Nr1,din Romania!
  • Robu Williams Robu Williams
    Lituanianul lichideaza gasca Bar-bossului. Esca, ce salariu ai... avut?
  • reporter reporter
    villy, ce balenă ești... sigur că e premeditare, ai văzut ce film a fost când a plecat sârbu? și vezi ce filme mai rulează, că te prinzi când o să plece și călinescu
    :)
  • villy villy
    Coincidenta sau premeditat cu filmul “Sus în aer” “Up in the air” ? Este un joc al managementului.

Trimite un comentariu

sus