Skip to main content

Maria Apostol: "Azi a fost ultima mea zi la Pro TV". Şefa comunicării din Pro TV pleacă din companie

 

Sursa foto: Viva.ro

Publicitate

Continuă schimbările la Pro TV. Maria Apostol, Marketing&Corporate Affairs Director Pro TV, şi-a luat vineri rămas bun de la echipa ei, scrie HotNews.

Astăzi a fost ultima mea zi de lucru la Pro TV”, a declarat Maria Apostol pentru Paginademedia.ro, fără a da alte detalii.

Sursele HotNews.ro au arătat că despărţirea Mariei Apostol de Pro, după 13 ani la postul TV, s-a făcut cu acordul părţilor şi s-a petrecut abrupt, fiind o chestiune tranşată în doar câteva zile. Ele au arătat că aceasta s-ar putea dovedi a fi prima plecare dintr-un nou val de schimbări de personal şi management, ce ar urma să se faca simţit în televiziune în perioada urmatoare.

La Pro TV, în cei 13 ani pe care i-a petrecut în această companie, Maria Apostol a fost PR director, apoi PR&Corporate Affairs Director, iar în ultimul an Marketing&Corporate Affairs Director.

În seara zilei de vineri, ultima petrecută de şefa comunicării la Pro, televiziunea are programat filmul "Sus în aer" (titlu original: "Up in the air"), în care George Clooney joaca rolul unui angajat al unei companii de consultanţă în domeniul resurselor umane, care anunţă diverşi salariaţi că sunt concediaţi.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • chira mihai chira mihai
    am intrebat si ieri cine noul PR PRO TV? E O CURIOZITATE TE ROG PETRISOR RASPUNDE
  • ioan ioan
    Pro-ul ramane , inca, in picioare datorita celor de la PROMO, care de multe ori au vandut acelasi produs ambalat in 50 de moduri, toate deciziile de kkt din conducerea Pro-ului s-au spart tot timpul in capul celor de la PROMO, care au facut tot timpul din kkt bici si l-a facut sa si trosneasca. Se va alege praful de Pro cand se vor atinge de PROMO si in curand se va intampla asta.
  • mihai mihai
    Gilda sper sa nu se mai intalneasca cu perioada aia minunata pentru EA. Sa zic doar atat ca nu pot sa spun mai mult
  • adi adi
    Pleaca toti cei care sunt raspunzatori de faptul ca intre 10 AM si 17 PM ProTV isi ia bataie de la niste emisiuni penibile si oribile cateodata. Daca mai punem si la socoteala ca Media Pro este un trust cu foarte mare potential neexploatat cum ar fi ProCinema-ar putea face lejer cateva sute de mii audienta in PrimeTime in conditiile in care pe ProTv un film dat a 10 oara face si peste un milion; AcasaTv care isi ia bataie de la National Tv :))) cu telenovele bune si emisiuni pt femei de calitate poate face audiente mult mai mari; Sport.ro-deasemenea cu meciuri din Liga 1 cu emisiuni bine realizare, cu invitati seriosi--poate mult mai mult. In comparatie Intactul si-a luat la puricat toate posturile si au ajuns sa fie trustul cu cea mai mare audienta pertotal!!!
  • prapastiosu prapastiosu
    Ana draga, Sarbu n-a murit! E viu, inca!
    Si coace el ceva!
  • Hagi Tudose Hagi Tudose
    Eu duceam PROTV pe primul loc in Europa daca beneficiam de taierea datoriilor(SUTE DE MILIOANE DE EURO) !
  • Adrian S. Adrian S.
    E belita!
  • chira mihai chira mihai
    va rog sa raspundeti cine va fi noul pr se stie ceva sau cine e de acum???!
  • Lizuca Lizuca
    Ei bine abia acum vom vedea cine sint cu adevărat acești oameni umflați de un brand. Cu bani multi oricine face lucruri marete. :)
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Tineti minte ce va spun: oamenii lui Sarbu vor zbura din ProTV si din CME! Se face curatenie dupa Sarbu!
  • cristina cristina
    Se vede ca nu ati prea lucrat in multinationale . Daca se schimba CEO pleaca toata echipa de sub el .Nimic nou sub soare ! :)
  • Gigel Frone Gigel Frone
    Pe langa Maria Apostol, ieri "si-a mai dat demisia" un om important, poate chiar mai important - Cosmin Ion, CEO Media Pro Entertainment (Buftica).
    Si daca ne mai amintim si de alti sefi care au fost "si-au dat demisia" (Elena Petre, Catinca, Gilda etc), se pare ca e foarte maro situatia in Pache.
    PS: dar unde sunt "Expertu' FC" sau "Protopopescu"?!?!?! Nicio explicatie cum ca aceste "demisii" sunt defapt strategii exceptionale? Dupa tacerea neobisnuit de lunga, presimt ca si eu au fost "si-au dat demisia"
  • Pro Pro
    Pro TV SA e pe pierdere de ani de zile.
    2012 - pierdere 114.234.863 ron
    2011 - pierdere 31.977.771 ron
    2010 - pierdere 43.875.938 ron
    2009 - pierdere 5.919.096 ron
    Datele sunt de pe site-ul ministerului de finante.
  • Jurevycius Jurevycius
    si cui ii pasa?
  • pohui pohui
    A plecat inca o capusa. Mai sunt cateva.

Trimite un comentariu

sus