Skip to main content

Postarea lui Cabral despre radio, o manevră de PR pentru promovarea noii sale emisiuni

 

cabral

Publicitate

Postarea în care Cabral se întreba „Ce mare scofală să faci radio?” s-a dovedit a fi o campanie ce anunţa intrarea pe radio vedetei de la Acasă TV. După ce Cabral a scris pe blog un text cu titlul „Microfoniştii. Cât de greu este să faci radio?”, postul Pro FM a anunţat astăzi o nouă emisiune prezentată de Cabral şi Nono Semen, Microfoniştii.

Emisiunea va fi difuzată de luni şi până joi, de la 21:00 la 22:00, iar reprezentanţii postului spun că numele, Microfoniştii, a venit spontan după postarea de pe blogul lui Cabral care a şi fost criticată de George Zafiu şi Cătălin Striblea, după cum paginademedia.ro a scris AICI şi AICI.

Cabral: „Totul a început cu o invitaţie la Alarma ProFM. La plecare Nicolai mi-a aruncat aşa, în doară, un Stai liniştit că noi, la radio, chiar muncim! A fost debutul unor miştouri nesfârşite între gaşca de la ProFM şi cea de la Poveştiri, ocazii cu care ne-am tot vizitat. Si-aşa a aparut interesul pentru radio. Si de-aici până la discuţia despre o emisiune la radio cu prietenul Nono n-a mai fost nici măcar jumătate de pas... Şi ne-am gândit: <hai să creăm o dezbatere. Nu scandal. Hai să cream o dezbatere animată de o tema falsa: TV versus radio>. Practic, e ca şi cum ai încerca o comparaţie între electrician şi zugrav, pe tema importanţei lor la construcţia unei case."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lefea Lefea
    PR, PR!
    Dar sa il jigneasca pe striblea de la inaltimea lui de 2m stie sa o faca. (uitati-va la comentarii)
    http://www.striblea.ro/cabral-ai-spus-o-prostie/

    De cand a aparut individul asta a jignit in stanga si in dreapta si cand s-a facut o gluma pe seama lui, independent de culoarea pielii si raportat strict la felul lui de a fi, a sarit imediat cu acuze de rasism.
    Solcanu nu s-a simtit niciodata lezat de comentariile rautacioase la adresa sexualitatii lui. Nici cand a fost dat afara pe nedrept nu a facut caz de faptul ca este homosexual si discriminat. NU! In schimb, bercenarul de la acasa simte ca fara solcanu emisiunea aceea nu mai are viitor si se intinde ca raia sa mai ciuguleasca un ban nemuncit in curtea pro tv ului.
  • robn robn
    hahaha ce m-am mai ras. not!
  • villy villy
    De unde ? A fost de la inceput o strategie de marketing pt promovare, doar Cabral a pus si numele emisiunii "Microfoniștii" pe blog.
  • mirceA mirceA
    Asta cu emisiunea e de fapt PR pentru a acoperi o alta gafa facuta la Acasa TV.
    Intr-adevar, o manevra de PR. Dar de spalare a lui Cabral.
  • mihaita mihaita
    si astia de la ZU au luat teapa vorbind vreo 30 min de acest subiect :))

Trimite un comentariu

sus