Skip to main content

Rămâne Dan Bittman în juriul X-Factor? Bittman: „În momentul de față eu nu mai sunt sub contract cu Antena 1”

 

Bittman si Brenciu tvr

Publicitate

Componența juriului X-Factor din acest sezon este incertă. Dan Bittman ar putea ieși din juriul X Factor, din care a făcut parte în ultimele două sezoane, după cum scrie Libertatea.

Contactați de Paginademedia.ro, reprezentanții postului au refuzat să facă un comentariu pe acest subiect. Pe de altă parte, contactat de paginademedia.ro, Bittman a declarat că: “În momentul de față eu nu mai sunt sub contract cu Antena 1. Contractul s-a încheiat de anul trecut, a fost semnat doar pentru sezonul respectiv. Sunt practic liber de contract.”

“Până acum, nu m-a contactat nimeni să îmi spună dacă voi mai fi sau nu în juriul de la X-Factor. Într-adevăr, acum două zile am filmat un episod pentru un serial al prietenului meu, Cătălin Cățoiu”, a declarat Bittman în exclusivitate pentru paginademedia.ro (Fetele lu' dom' Profesor, de la Kanal D n. red).

Dan Bittman a declarat pentru Paginademedia.ro că a fost sunat de conducerea Antena 1 în urmă cu două săptămâni, pentru a se stabili o întâlnire dar că, până acum, din motive de timp, întâlnirea nu a avut loc până acum

Paginademedia.ro: I-ați anunțat pe cei de la Antena 1 că jucați într-un serial?
Dan Bittman: “Nu am această obligație, din moment ce nu sunt sub contract cu ei.”

“Chiar nu știu ce intenții au ei în legătură cu X-Factor. Am auzit că Horia Brenciu e acum la Antena 1. Eu, unul, nu am nicio problemă să fie Horia Brenciu sau altcineva. Dar, deocamdată nu am nicio veste de acolo”, a mai spus Bittman pentru Paginademedia.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu