Skip to main content

Paula Seling şi Ovi, din nou la Eurovision. Mirela Boureanu Vaida s-a clasat pe locul doi

 
Screen Shot 2014-03-02 at 11.45.51 AM
Screen Shot 2014-03-02 at 11.45.51 AM

Screen Shot 2014-03-02 at 11.45.51 AMPaula Seling şi Ovi au câştigat finala Eurovision România 2014, cei doi au devenit primii artişti calificaţi pentru a doua oară în faza internaţională a concursului muzical.

Publicitate

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiu meu", de la Antena 1, a reuşit performanţa de a se clasa pe locul al doilea la Selecţia Naţională a concursului european de muzică Eurovision 2014.

Vedeta postului Antena 1 a reuşit să obţină cele mai multe puncte din partea publicului, mai multe şi decât cei care vor reprezenta România la finala Eurovision de la Copenhaga.

Paula Seling şi Ovi s-au calificat pentru a reprezenta România la Eurovision cu piesa "Miracle", care a primit 12 puncte din partea juriului şi 10 din partea publicului.

https://www.youtube.com/watch?v=W0hzBHG2jc0

Mirela Boureanu Vaida a fost cel mai apreciat concurent de public, obţinând 12 puncte prin televot şi doar 4 voturi din partea juriului.

Selecţia naţională Eurovision 2014 s-a desfăşurat aseară la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Braşov într-un spectacol care a fost transmis în direct de Televiziunea Română.

Clasamentul celor 12 concurenţi de la Eurovision România

  • 1. Paula şi Ovi, cu 22 puncte (12 juriu şi 10 televot)
  • 2. Mirela Boureanu Vaida, cu 16 puncte (4 juriu şi 12 televot),
  • 3. Vizi Imre, cu 16 puncte (10 puncte juriu, 6 puncte televot)
  • 4. Anca Florescu s-a clasat pe a patra poziţie cu 13 puncte (5 puncte juriu şi 8 televot)
  • 5. Ştefan Stan & Teddy K au ocupat locul al cincilea (7 puncte juriu, 5 televot)
  • 6. Renee Santana & Mike Diamondz s-au clasat pe a şasea poziţie (6 puncte juriu, 4 televot)
  • 7. Bere Gratis (8 puncte juriu, 1 televot).
  • 8. Şăl a ocupat poziţia a opta (Cu 0 puncte de la juriu şi 7 din partea telespectatorilor),
  • 9.The dAdA (2 puncte juriu, 3 televot).
  • 10. The Zuralia Orchestra (3 puncte juriu, 0 televot)
  • 11. Naomy (1 punct juriu, 2 televot).
  • 12. Silvia Dumitrescu (0 juriu, 0 televot).

Piesele care au participat la Selecţia Naţională Eurovision România pot fi ascultate AICI.

Vedeţi ce audienţă a avut selecţia Eurovision, AICI.

Componenţa juriului Eurovision România 2014

Juriul de specialitate al selecţiei naţionale a fost compus din: regizorul muzical Alexandra Cepraga (care a avut un mic accident la urcarea pe scenă, dar din fericire fără urmări), interpreta Nicoleta Matei (Nico), Nancy Brandes - dirijor, orchestrator, compozitor şi actor comic israelian originar din România, compozitorul şi clăparul Bobby Stoica, respectiv preşedintele juriului, muzicianul Mădălin Voicu.

TVR 1 va difuza astăzi, începând cu ora 13.00, cele mai bune momente ale spectacolului de la Braşov în urma căruia au fost desemnaţi reprezentanţii României la finala Eurovision de la Copenhaga.

Despre Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu

Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu şi-au început colaborarea în 2010, când au participat la finala de la Oslo a concursului Eurovision, cu piesa „Playing with Fire”. Compoziţia lui Ovi, punerea excepţională în scenă şi interpretarea fără cusur au impresionat Europa, cei doi ocupând atunci locul 3, cu un total de 162 de puncte.

Concursul cântecului european se va desfăşura, în 2014, la Copenhaga, Danamarca, în 6, 8 şi 10 mai, cu participarea a 37 de ţări. Reprezentanţii României vor evolua pe scena Eurovision în cea de-a doua semifinală a concursului, cea din 8 mai, alături de Norvegia, Israel, Georgia, Austria, Lituania, Polonia, Malta, Macedonia, Finlanda, Irlanda, Slovenia, Belarus, Grecia şi Elveţia.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Buftea Cristian Buftea Cristian
    ar trebui odata pt totdeauna sa ne trezim la realitate si sa vedem si sa ridicam in slavi adevaratele valori din tara asta, iar Paula se numara printre ele, deocamdata doar ea cu Luminita Anghel ne-a dus pe locul 3 la Eurovision iar eu sunt convins ca cel putin in primii 5 vom fi si anul asta daca nu mai sus, ca mi se pare melodia asta chiar mai frumoasa decat cea din 2010, Playing with fire.
  • Buftea Cristian Buftea Cristian
    Nu ma mira aceste comentarii,am vazut ca romanul numai tampenii asculta si nu apreciaza melodiile de calitate si adevaratii artisti din tara asta. La cat de prost a ajuns sa fie romanul sigur ar fi preferat sa ne reprezinte la Eurovision un manelist, dar nu s-a vazut cumva si anii trecuti cum romanul voteaza tot pe invers si toti tampitii care n-aveau ce cauta ne-au reprezentat, Mandinga si alte trupe de tot rasul si rezultatele s-au vazut, iar cand intr-adevar ne-a reprezentat cineva calumea, in 2010, s-a observat imediat. Si cu referire la pisele finaliste de anul asta, sa fim seriosi, Vaida (preferata publicului) inainte de a fi o cantareata e o prezentatoare, in schimb Paula dupa parerea mea e adevarata legenda vie a muzicii romanesti, nu cred ca a mai existat in tara asta o voce atat de minunata ca a ei, doar Andra se apropie cat de cat dar nu ajunge la nivelul ei, si sa zicem ca ne reprezenta Vaida, ea neavand experienta se putea pierde asa cum a facut Mandinga cand a uitat versurile, si eu fusesem sceptic de la bun inceput cand am auzit ca ne reprezinta, am zis sa fim multumiti daca terminam in primii 15, in schimb cu Paula din nou avem mari sanse si deja s-a si facut un sondaj in Europa intre toate tarile si piesele care ii reprezinta ce preferinte au, iar piesa asta a noastra a iesit pe primul loc daca va vine sa credeti, dar nu e deloc surprinzator, altii apreciaza dar noi romanii niciodata si de aici rezultatele slabe an de an la eurovision pt ca romanul e extrem de nepriceput la muzica si voteaza total aiurea mereu, Paula merita din plin sa ne reprezinte ca fara ea suntem morti, ea ar trebui an de an sa ne reprezinte ca sa avem vreo sansa la primele locuri, a fost interesanta si melodia Vaidei dar nu asa impresionanta, Miracle are tot ce-i trebuie si dupa parerea mea chiar si Anca Florescu a fost peste, aici is de acord ca ea merita sa fie mai sus, eu o vedeam pe locul 2 dupa Paula si Ovi, juriul a facut dreptate.
  • loco loco
    da a iesit pe locul 2 mireluske.....pe cat doreai sa iasa....pe locul unu ?!!?
  • loco loco
    mie nu mi-a placut nici o melodie din concurs,exceptie poate facand vizi imre,eu fiind adeptul muzicii blu americane.totusi cred ca paula se va sufoca pe scena cand va ajunge la pasajul mai complicat din melodie...stiti voi care.ce voi mai rade atunci :)
  • Flavius Flavius
    Subscriu.
  • Mihai Mihai
    Cauta pe youtube Anastacia -Once upon in December ,coloana sonora la un desen animat si gaseste deosebirile :-)))
  • Marian Marian
    Piesa Vaidai este parca inspirata din filmele lui Walt Disney. Ar fi perfecta ca si coloana sonora a filmului Mica Sirena ori Frumoasa si Bestia. Cat despre piesa ce ne ve reprezenta la Eurovision 2014, mai mult decat o piesa de club nu am putut scoate?
  • costel costel
    @Horea
    "Eu as intreba altfel: in imensul TVR, nu s-a gasit o prezentatoare POTRIVITA?"
    Ba da. Cred ca Eda Marcus si/sau chiar Iuliana Tudor in functie de ce public tinta s-ar fi dorit. Ambele sunt super Ok.
  • costel costel
    Am si eu o curiozitate: In Romania numai Madalin Voicu exista si este bun de presedintia juriului? Nu se pot gasi si personalitati (nu personaje).

    Am vazut inregistrarile pe site-ul TVR. Nicolle nu mi s-a parut praf asa cum se sugera pe aici pe undeva. Hai sa nu ne mai luam de Nicolle si sa vedem de ce la Mamaia, TVR Eurovision trebuie sa fie mereu acelasi personaj.
    Tara asta are milioane de locuitori.

    Nu gasim si noi pe cineva cu mai multa seriozitate si competent in bransa asta? M. Voicu face politica acum. Sa-l lasam sa faca politica.
    Sau poate ca e angajat TVR si sub contract trebuie sa presteze.
  • ionut ionut
    o piesa de nota 5 cred ca daca mirela boureanu vaida era aleasa cu siguranta romania rea pe locul 1 2 3
  • Horea Horea
    @mirceA
    "A fost naturala, asta e cel mai important !"

    Da, atat de "naturala" era de parca se afla in propria bucatarie preparand o papara pentru "barosanu" (sotul magnat adica).
  • vaida vaida
    Juriul i-a dat doar 4 puncte pentru ca piesa e un plagiat vizibil .Trebuia descalificata ! Ori Anastasia cu Once upon a december ori Ducu Bertzi-si de-ar fi ...asemanarile sint flagrante
  • mireluske mireluske
    Mie mi-a placut Vaida foarte mult. A fost naturala, a transmis emotie publicului si mai are si o voce superba! Asa este si in profesia ei de zi cu zi: deschisa, naturala, plina de energie. Intr-adevar lucreaza la antene, insa nu se indentifica cu acest post si este deasupra tuturor ratatilor de-acolo. A meritat fiecare vot din cele 7500, iar publicul a apreciat-o la adevarata ei valoare. Vai de capul celor din juriu (si mai ales a lui Medelin care le stie el pe toate) ca nu i-au dat o sansa pe care o merita pe deplin.
  • alex alex
    Am ascultat 30 de secunde din fiecare înainte să postez (graţie linkurilor puse tot de paginademedia) - e tot piesă de sub locul 10, nu are nimic catchy sau viu, cum au avut câştigătoarele Eurovision din trecut...
  • maria maria
    Debutanta ? Face televiziune de ceva ani si a avut si emisiune live pe antena cat au fost Razvan si Dani in vacanta . A fost "minunata
    " :-). Aplauze ,va rog ! Cam ciudat sa nu poti spune mai multe si sa transformi prezentarea unui eveniment intr-o chestie in care tot spui ce placere si onoare e ca esti alaturi de x sau y pe scena de parca era o emisiune facuta pentru ca ea sa se intalneasca pe scena cu altii . E plin showbizzul de pitipoance . De ce nu ar fi inca una la tvr ca prezentatoare desi locul ei e in cel mai bun caz de asistenta lui Dani ;-)

Trimite un comentariu

sus