Skip to main content

ZU TV se lansează mâine cu spectacolul ZU Music Awards. Care sunt vedetele postului

 

ZU TVAntena Group anunță lansarea postului pentru tineri ZU TV, fostul GSP TV. Noul canal va începe să emită mâine, de la ora 9.00 dimineața.

Publicitate

Lansarea postului ZU TV este marcată de spectacolul ZU Music Awards (ZUMA), la care vor participa nume importante din industria muzicală românească.

ZUMA are loc mâine seară la Romexpo și va fi transmisă live de proaspătul lansat ZU TV și de platforma online Antena Play.

Printre vedetele postului se numără prezentatorii Radio ZU Popescu și Flick, Adi Mihăila, Denise, dar și artiști cunoscuți precum What’s Up , Ruby și Omar, câștigătorul Next Star.

"Această televiziune aduce o nouă dimensiune platformei ZU care cuprinde radio, online, evenimente, oferindu-le românilor o experiență completă, trăită pe o platformă multimedia 360", potrivit unui comunicat de presă al Antena Group.

Reamintim că transformarea postului de sport GSPTV în ZU TV, un canal generalist, preponderent muzical, a fost aprobată de Consiliul Național al Audiovizualului în ședința din 20 februarie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Pentru solicitarea Antena Group de modificare a licenței GSPTV, la ședința CNA din 20 februarie a venit Mihai Morar, care a vorbit despre proiectul ZU TV ca despre o “dezvoltare a brandului ZU într-o zonă de 360, aveam radio, online, evenimente și acum ne dorim și TV”.

Ce va difuza ZU TV?

ZU TV va difuza cele mai importante evenimente muzicale internaționale, dar și producții proprii destinate publicului tânăr.

 • În fiecare zi de luni, ZU TV va difuza emisiunea „Pentru că talent”, un talent show de prime time, care îi reunește pe cei care nu au convins încă pe nimeni cu talentul lor.
 • ZU Kids on the block” este un show transmis miercuri seara, care îi are că protagoniști pe copiii de la Next Star care acum vor lua contact cu diverși producători și compozitori care fac hituri în România. Emisiunea este prezentată de Omar, câștigătorul primului sezon Next star.
 • Vineri, de la 22.30, începe “Featuring Dl. Rima”, în timp ce sâmbătă, de la 18.00, telespectatorii vor putea urmări “Most Wanted”, cele mai țări piese ale săptămânii.
 • Din grila de programe a postului ZU TV mai fac parte “iutubușoare” cu tâlc sub stricta supraveghere a haiosului Cătălin Oprișan, după cum se mai arată în comunicatul Antena Group.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • stiu si eu de emisiunile alea, dar una e sa ai un canal dedicat pentru asa ceva si alta doar emisiuni spericifce
 • Un alt canal tv muzical cu exact aceeasi muzica precum celalalte televiziuni muzicale. Nimic nou, nimic special.Aceleasi deschideri pompoase dar searbede. Morar, Buzdugan, slabishti.
 • NImic spectaculos la acest ZU TV, un post de muzica ca toate celelate cu 10 melodii, care de fapt nu sunt melodii ci video cu femei in sutiene sau cu muschii lui velea. un post ca si id in culori pentru pustii de 13-17 ani.De ar fi aprobat CNA o astfel de grila? cand mai sunt cateva posturi pe acelasi profil. A nu se intelege ca sunt old, am 25 de ani. Dar la noi in tara nu sunt posturi tv de muzica de nisa, toate pe comert ieftin.
 • Din cauza astora il duc pe fiu-miu la kumite si alte arte martiale : sa stie sa-i plesneasca pe astia asa cum se cuvine... Ulterior, va invata sa utilizeze corect si bata de baseball, caci cand te intalnesti cu d'alde smiley in trafic , sa ai "sculele" langa tine...
 • Uite asa am ocazia sa il vad din nou pe Morar cum incearca sa fie baiat de Bucuresti si sa se integreze cocalarilor pentru ca COCALAR ;) . Sper ca Buzdugan sa ne spuna o rugaciune pe scena asa cum face des pe facebook inainte de a vorbi de sanii cuiva si sa lase si oamenii saraci sa vina la show gratuit ca sa puna apoi foto cu ei pe fb ;) . Badea va avea emisiune de injuraturi in loc de jurnal ?
 • Referitor la sloganul postului, au făcut ce știu ei cel mai bine: au copiat de la alții. „Nu e TV. E ZU TV” - „It's not TV. It's HBO”. Măcar de ar fi copiat un slogan mai underground, să nu ne prindem chiar din prima.
 • zi mare pentru ZU. lanseaza doua mari proiecte de succes in aceeasi zi. mult succes! voi urmari in direct spectacolul de a Romexpo

Trimite un comentariu