Skip to main content

Curtea de Apel a anulat o amendă CNA de 100.000 de lei dată unui post de manele

 
CNA
CNA

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Curtea de Apel Bucureşti a decis ieri să anuleze o amendă de 100.000 de lei primită de postul deţinut de Costi Ioniţă, Mynele TV. Amenda a fost dată în luna februarie a acestui an pentru difuzarea, pe timp de noapte, a unor spoturi la telefoane erotice, lucru interzis de legislaţia audiovizuală.

Interesant este faptul că sancţiunea postul a fost dată la aproximativ un an după „săvârşirea faptei”. Astfel, spoturile în discuţie fuseseră difuzate în februarie 2013, în timp ce sancţiunea a fost aplicată în februarie 2014.

După decizia de amendare, societatea Happy Music a cerut iniţial reanalizarea sancţiunii de către CNA. Reprezentanţii Happy Music au precizat atunci că suma este prea mare şi că până la momentul respectiv societatea nu mai fusese amendată. Cu toate acestea Forul şi-a menţinut sancţiunea, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

Ulterior, amenda de 100.000 de lei a fost contestată la Curtea de Apel, iar ieri instanţa a decis în favoarea societăţii Happy Music, anulând sancţiunea cu totul. Decizia Curţii de Apel nu este definitivă, putând fi atacată în 15 zile de la comunicare.

Ce spune decizia instanţei, pe scurt:

Admite cererea. Anulează Decizia nr.117/06.02.2014 emisă de pârâta CNA. Cu recurs în 15 zile de la comunicare, cale de atac se depune la Curtea de Apel Bucureşti. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Curtea de Apel a anulat amenda dată de CNA postului Mynele TV &r
    […] Curtea de Apel București a anulat ieri amenda de 100.000 de lei primită de Mynele TV, postul deținut de Costi Ioniță, notează Pagina de Media. […]

Trimite un comentariu

sus