Skip to main content

EXCLUSIV. Restructurarea Sport.ro. Cine pleacă de la canalul de sport. Postul taie puternic producţiile proprii

 
SportRo
SportRo

SportRo

Publicitate

Sport.ro îşi reduce puternic producţiile proprii. De săptămâna viitoare, vor fi cu aproape jumătate mai puţine emisiuni, iar o parte din angajaţii postului de sport din grupul Pro TV vor fi restructuraţi.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, cea mai mare parte a echipei de ştiri de la Sport.ro (inclusiv coordonatorul Bogdan Pasăre) va pleca. La fel două din cele trei prezentatoare de ştiri. Pentru că vor fi mai puţine emisiuni în direct, pleacă şi cei mai mulţi dintre moderatori.

Efectele restructurării Sport.ro, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro:

 • Alexandra Derevici şi Alexandra Tudor, prezentatoare de ştiri, vor pleca. Va rămâne doar Ramona Păun
 • Cea mai mare parte a echipei care realiza ştirile Sport.ro va pleca, inclusiv Bogdan Pasăre, coordonatorul ştirilor. Restructurarea vizează şi editori şi producători.
 • Cel mai probabil, ştirile nu vor mai avea prezentator, ci vor fi realizate cu voce din off, pe baza materialelor făcute de echipa de la ştirile Pro TV.
 • Dintre moderatori, Ştefan Beldie şi Alin Buzărin nu se vor mai regăsi pe post. Vor rămâne Ioana Cosma şi Lucian Lipovan.
 • Sport.ro va avea o emisiune în direct dimineaţa şi una seara. Calupul de emisiuni în direct de după amiază nu se mai regăseşte în grilă
 • Se renunţă la colaboratorii care veneau ca invitaţi la emisiunile postului. Printre aceştia: Emanuel Terzian, Claudiu Vaişcovici, Adrian Matei.
 • Restructurarea de la Sport.ro afectează 15-20 de oameni (fără a include colaboratorii), adică aproximativ jumătate din echipa postului de televiziune.
 • Grila va fi ocupată cu emisiuni înregistrate: concursuri de divertisment, 100 de feluri stupide de a muri, Spărgătorii de râs etc.
 • Ce drepturi de transmisie are Sport.ro? Postul din grupul Pro TV este printre cele mai “sărace” în drepturi TV. Transmite galele Local combat şi are drepturile pentru Cupa României şi pentru sezonul următor. Sport.ro mai are drepturile pentru Cupa Angliei (pentru doi ani) şi pentru sezonul viitor Europa League.

Restructurările de la Sport.ro sunt parte a procesului început în grupul Pro TV în urmă cu o săptămână. Atunci a fost desfiinţat întregul departament de PR (zece oameni), 20 de oameni de la departamentul promo au fost restructuraţi, plus aproximativ 30 de oameni din zona tehnică.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Dar de Ioana Cozma cine are grija? Cum de nua a fost data afara?
 • Cum dracu s-o pastrezi pe Cozma in detrimentul lui Beldie.Sau pe Lipovan in locul lui Manolo.E praf.
 • Sunt intru totul de acord cu Alex.Mare greseala in privinta lui Beldie.Si a lui Terzian.
 • Mie imi pare rau de beldie, sper sa vina la digi ca la dolce nu pot sa l vad. Si ioana cosma e profesionista, stie mai mult fotbal ca multi barbati.
 • păi din campionatul olandei dădeau un meci când îşi aduceau aminte! am mai spus-o şi o repet n-ai competiţii nu exişti! pe când lacătul pe steaua tv? cu sărăciile alea de emisiuni: să-i dăm bătae, spărgătorii de muci, sau cum I-o zice n-ai cum să rezişti cu cele lalte tembeliziuni de sport concurente!
 • Pai datorita "domnului" Pasare Bogdan stiu ca au plecat oameni de la sport Pro.tv. Acum a venit si randul lui....oare doarme acum pe la usile Digi ??...
 • Beldie era ok, dar Mironica e mai bun decat toti. Eu tin cu Steaua si nu cred ca omul e antistelist. Si chiar daca ar fi, e fix treaba lui, nu mai suntem in comunism. Mi-au mai placut seriile cu Oncescu si show-ul ala de baschet. S-au miscat si ei cu ce au avut, se vedea de la o posta ca nu le-a mai dat Sarbu bani. Si avea dreptate, ce productii de sport poti sa faci in Buftea, sa iasa banu?
 • Cum să îl dai pe Beldie afară????!!!! E de departe cel mai bun moderator de sport!!! Super umor, foarte bine pregătit, toți invitații îl simpatizau, plus a promovat tineri cu adevărat talentați din redacția proprie, cum este Emi Rosu (jurnalist de mare viitor).
 • Imi pare foarte rau ca Terzian nu va mai aparea la emisiuni. Raman cu el pe eurosport, unde ii ascult cu mare placere comentariul la cursele de ciclism. Mult bun simt, nu e sluga si stie sa puna problema. Lipovan, parerea mea, nu avea ce sa caute vreodata si tocmai el ramane..., dar asta e... Pacat si de Beldie. Eu chiar ma uitam la emisiunea lui aproape in fiecare dimineata, la cafea. De Buzarin... ce sa zic. Omul traieste in genunchi. E nevoie si de Mironica. Agresivitatea lui e buna. In fine, s-a dus.
 • oricum se desfinteaza cloaca aia de sport ro cum s-a desfintat si ziarul pro sport ,acum o mai lungesc putin o luna ,doua ......raman posturile cu adevarat de sport.......eurosport,digi ,dolce care au transmisiuni serioase nu curse de melci ca la sport ro........o parte din astia dati afara de la sport ro vor merge la noile posturi tv care vor transmite liga 1 din vara, look tv sau cum se vor numi ...........mironica trebuie interzis peste tot
 • Pacat de Beldie si de Terzian. Sper sa se angajeze la un post de sport adevarat. Sport.ro e o mare tampenie.

Trimite un comentariu

sus