Skip to main content

Angajatele concediate din departmentul de PR al Pro TV au decis să dea postul în judecată

 
Camelia Cavadia
Camelia Cavadia

Camelia Cavadia

Publicitate

Fostele angajate ale departamentului de PR din Pro TV, restructurate subit la începutul lunii mai, au decis să dea postul în judecată, dar şi două dintre firmele pe care ele au fost angajate.

Este vorba despre firmele Business Personal Company şi Filmlance Agency 2000.

Sunt nouă persoane implicate în proces, toate foste angajate ale departamentului de PR: Camelia Cavadia, Alina Sin, Livia Constanţa Martin, Nicoleta Alexa, Adela Marinescu, Ivona Nenu, Alina Nenu, Oana Mihalache şi Maria Ruxandra Gheordunescu.

Dosarul a fost înscris la Tribunalul Bucureşti în data de 23 iunie, iar obiectul procesului este "contestaţie decizie de concediere".

Reamintim că întregul departament de PR al Pro TV, format din aproximativ 10 persoane, a fost restructurat abrupt, în urmă cu aproape trei săptămâni, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Angajaţii departamentului au fost anunţaţi că trebuie să părăsească clădirea în 30 de minute, iar totul s-a întâmplat în prezenţa bodyguarzilor.

Pro TV se confruntă cum mai multe procese deschise de foşti angajaţi concediaţi.

Elena Petre, fost director executiv, se judecă pentru litigii de muncă, iar George Negrilă, fost cameraman şi director de imagine, reclamă în instanţă concedierea lui şi solicită despăgubiri. El acuză una din companii de falsificare semnăturii.

Un alt process în derulare este cel prin care Doina Gradea (fost şef al Pro TV Internaţional şi asistenta lui Adrian Sârbu în anii 90), contestă concedierea de la postul TV, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

În ultimele două luni, o parte din fetele de la PR au fost angajate în departamentul Antenei Group, condus de Diana Zamfirescu (şi ea venită tot de la Pro TV). Este vorba despre Camelia Cavadia, Alina Sin şi Oana Mihalache (detalii, aici).

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Ted Ted
  Datul in judecata e la liber in Romania. Sanse de castig ??? cam nule. Catre ProTV nu au baza legala, catre firmele respective au baza legala, dar nu mai au ce, ca firmele cred ca sunt deja inchise sau in curs de lichidare.
 • insider insider
  Ce nu spune nimeni de cand se tot scrie despre "restructurarea subita" a departamenului PR este ca domnisoarele sifonau la Sarbu si la Maria Aposto informatii din interior. . Au fost prinse si invitate sa plece. Hellooo!!!
 • cris cris
  Nu stiu ce sanse de castig au dand protv in judecata. ele erau aungajele altor firme, faptul ca-si desfasurau activitatea in pro e irelevant. este ilegala aceasta forma de angajare, dar practicata de TOTI "mogulii" din mass media. Porcariile cu firme de apartament si contracte pe DA trebuie sa inceteze. Dar forma asta de angajare e doar imorala, nu si ilegala, din pacate.
 • Mihai Mihai
  Fotografia care ilustreaza articolul e haioasa rau . Parca e dintr-o telenovela . Nu are nimic de-a face cu PR ul .am mai zis : asa am aflat ca sint mai multe PR iste decat hipsterite . Bine ca avem loc in Centrul Vechi :)
 • cititoare cititoare
  Cum adica departamentul era format din aproximativ 10 persoane? Lucrau noua persoane jumatate acolo?

Trimite un comentariu

sus