Skip to main content

Radio Guerrila intră în vacanţă de la 1 iulie. Marius Vintilă scrie un text acid la adresa lui Dobro şi Mihaiu

 
marius-vintila_foto
marius-vintila_foto

Sursa foto: http://www.allencarr.ro
Sursa foto: http://www.allencarr.ro

Publicitate

UPDATE 2 Liviu Mihaiu, despre declaraţiile lui Liviu Mihaiu" "Dacă aş sta să dezmint toate postările haterilor concediaţi, frustraţi sau invidioşi ar trebui să-mi dau un spor la leafă iar Radio Guerrilla nu-şi permite aşa ceva pe timpul verii."

UPDATE. Adrian Popescu, pr&marketing Guerrilla, a declarat pentru paginademedia.ro că DJ-ii vor intra în vacanţă, iar postul va continua că difuzeze muzică.

Radio Guerrilla intră în vacanţă de la 1 iulie până la toamnă, potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a postului de radio.

Cu această ocazie, Marius Vintilă, fost realizator la postul de radio, a scris un text acid despre conducerea postului - Mioritica dispariţie a doamnei Guerrilla.

„De la 1 Iulie radio Guerrilla încetează si emisia online trecând din moarte clinica in moarte definitiva - ca moartea aia din reclama la Raid. Varianta oficiala e ca "ne reauzim la toamna" dar pot sa garantez ca managerul corijent Mihaiu nu va trece clasa”, îşi începe omul de radio textul.

El mai spune că încetarea emisiei ar surveni în urma faptului că radioul nu şi-a plătit drepturile de difuzare a muzicii. Vintilă mai spune că Liviu Mihaiu, directorul postului, ar fi fost văzut la sediul lui Adrian Sârbu.

Ce mai scrie Marius Vintilă în textul Mioritica dispariţie a doamnei Guerrilla: 

  • Cand am plecat din radio le-am spus lui Dobro si Mihaiu in şedinţă ca dupa cate ii cunosteam, dupa cat dezinteres aveau fata de radio si echipa, dupa acerbia cu care isi urmăreau doar interesul propriu, vor inchide radioul intr-un an jumate. Le-a luat mai mult cu trei luni sa il faca sa horcaie si inca zece luni sa il si deconecteze de la aparate.
  • Radio Guerrilla a fost un proiect aproape genial al lui Răzvan Exarhu.
  • Trompetele lui Mihaiu gen "Guerrilla nu se preda", "un radio al societăţii civile !!!" etc., nu au reusit sa ascundă găunoşenia unui personaj care din funcţia de director le scria angajaţilor un e-mail ( in Ianuarie anul acesta ) ca radioul nu mai are bani sa ii plătească deci "sa mai mănânce si pe acasă pe la mama in următoarele luni." Nu este minunat ? Oare asta i-au spus si lui cei de la TVR cand i-au scos emisiunea
  • Unul din motivele pentru care am scris acest text e faptul de neînţeles ca cele doua vedetuţe ( Dobro si Mihaiu ) care contin fiecare amestecul personal de incompetenta, imaturitate, impostura si infatuare, reţetă cu care au si închis radioul, se bucura in continuare de oarece credibilitate in rândul publicului.
  • Dar cel mai important si mai trist cred ca este faptul ca 50 de oameni ( din care cativa sunt singurii aducatori de venit in familie ) au ramas fara joburi. Unii si-au găsit deja in alte părţi, la radiourile pe care le priveau de sus in urma cu câţiva ani de la inălţimea aroganta si nejustificata a mesajelor de tipul "ascultătorii nostri sunt mai inteligenti decat ai lor". Altii vor manca pe la mama cum cinic spunea Mihaiu.
  • Astfel se trage o cortina roz peste o instituţie media care a fost intr-un fel, totuşi, apărătoare a cauzelor pierdute pana in momentul in care a devenit ea însasi una.
  • De la 1 iulie radio Guerrilla va tacea, la fel cum tace de sapte ani Nicki Stanciu ( colegul nostru care a carui voce era pe primele jingle-uri si care a plecat la numai 41 de ani, vi-l mai amintiti oare ? ) sau cum tace de doi ani si aprigul ţigan Tamango. Obligatoriu i-asculti ! Asta e tot.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bubu Bubu
    Suna a Urzica. Cumnatul Cosminei Pasarin are pareri despre cum se misca lucrurile in FM ?! Ca si in cazul sotului Excelsei Exarhu ne dam cu parerea despre un domeniu pe care nu-l cunoastem. E rusinos ca oameni care habar nu au de radio arunca cu laturi in cei ce trudesc in domeniul acesta. Ne revedem curand in Fm. Un singur argument e valabil pentru ambele variante: Mihaiu, baietelul lui Buscu, habar nu are de radio . Constantenii stiu de ce !
  • iONEL iONEL
    Da Mihai ,ce mai conteaza sa ai dreptate in zilele noastre.Cum ai dreptate cu ceva ,cum apar remarcile cu frustrat etc...Eu cred totusi ca ai dreptate cu ceva:Dobro are credibilitate doar in randul celor fara caracter si coloana vertebrala despre care mi-e mila ca nu se mai reunesc in minunatul radio de securisti,masoni si limbisti..ps era sa scriu lingvisti:)
  • Mihai Mihai
    Daca Vintila are sau nu dreptate cred ca e mai putin important . La urma urmei Guerrilla a fost o afacere inainte de a fi un radio asa ca cei care plang acum dovedesc ca nu prea stiu cum e cu alternativele in viata . Ciudat este omul Vintila care mereu are ceva de impartit cu vechii colegi scotand periodic frustrari la suprafata ,motiv pentru care el nu e cel care se bucura de credibilitate in randul lumii . Vintila esti cel mai bun ! Elibereaza radioul si lasa-l celor care se pricep ;) ramai voiceover !
  • flesh flesh
    Muzica mai buna decat la alte radiouri si ceva informatii din stiinta, cam astea sunt gherilele duse de Radio Guerrilla. In rest, mai subtire, sa nu cumva sa supere stapanirea...
  • Mihai Mihai
    In primul rand CNA ul nu intervine in radiourile online ,Guerrilla nu mai emite in FM de multe luni . Daca tot comentezi aici unde e un site de specialitate si nu tabloide.ro ma gandesc ca ar fi trebui sa stii asta . In al doilea rand mi se par ciudat sa ceri interzicerea a ceva cand au murit oameni pentru libertate . Nu esti suparat si pe vecinul tau ca a vopsit usa in roz in timp ce tu o ai maro ? Sa fim seriosi ;)
  • geo geo
    Pai daca au intrat in ”vacanta” poate le da CNAul vacanta de tot...ptr ca nu mi se pare normal ceea ce se intimpla acolo...
  • Mihaiescu Mihaiescu
    Dobrovolschi si Mihaiu, niste creiere imbibate in alcool, de aici si explicatia destul de clara, n-au fost instare , n-au vrut ...traiasca Bachus !
    Liviu Mihaiu, incearca sa nu mai salvezi nimic , nici Delta, nici Rosia Montana .;..nu iti iese bre` !
  • chiparu chiparu
    Mihaiu +ponta = love. Interesant este ca CNA prin matracuca sefa nu i da mai repede licentele Guerrilla . "boului de Ghita"- citat din Scalva IsLaura.Sau inca sunt blocate in instante.. domnu Obae, nu faceti putina lumina in sitautia acestor licente ??
  • Solomonaru Solomonaru
    Cata dreptate are Vintila.. In toamna, Dobro si Mihaiu o sa aibe de lucru.. la Radio RomaniaOTV, pe plantatia lui Ghita. Dobro spera sa intre la incalzire chiar mai repede.. dar inca nu s-au rezolvat acolo treburile..

    Oricum.. Ghita ii asteapta la portita.. pe Dobro si mihaita...
  • Dragos Dragos
    Ar fi mare pacat sa dispara singurul post de radio ascultabil din Romania!
  • Alexandrescu Alexandrescu
    Dobro și Mihaiu sunt cam tot intr-o vacanta de vro 3 ani...
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Sunt masajele cu foto in care apar cei din echipa, in care se anunta ca ne vedem la toamna.
  • ers ers
    "Radio Guerrilla intră în vacanță de la 1 iulie până la toamnă, potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook a postului de radio."

    Eu nu gasesc postarea respectiva.

Trimite un comentariu

sus