Skip to main content

Salariile din TVR nu au fost virate angajaţilor. Stelian Tănase: "Oamenii îşi vor lua banii"

 
Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_Iurkiewicz
Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_Iurkiewicz

Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_Iurkiewicz

Publicitate

Salariile din TVR, care, în mod normal, ar fi trebuit virate astăzi, nu au ajuns în conturile angajaţilor instituţiei.

Contactat de Paginademedia.ro, Stelian Tănase, peşedintele instituţiei, nu a comentat situaţia: "Nu am nimic de spus", a declarat el. "Oamenii îşi vor lua banii", a continuat el.

Sunt acum bani în conturile instituţiei?

"Nu pot să comentez. Se ştie că televiziunea are datorii de 150 de milioane de euro. Suntem în criză şi în ziua de salariu. Nu poţi spune că eşti în criză, mai puţin în ziua de salariu", a spus Stelian Tănase.

Planurile de reorganizare a activităţii TVR au luat în calcul şi reducerea salariilor instituţiei.

Săptămâna trecută, Consiliul de Administraţie al TVR a respins planul de reducere a timpului de lucru al salariaţilor de la 8 la 6 ore şi a câştigurilor lor salariale cu 20%, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Livia Pila Livia Pila
  Silvico, esti cumva Mirunica Munteanu sau alta dintre protejatele lui Tanse Contra-Cost? Pentru postarea asta te-a rasplatit mos Infarct cu ceva bani in plus din bugettul TVR?
 • Butoi Butoi
  2 ore mai putin din 8 ore reprezinta 25%. Reducerea de 20% de fapt inseamna cresterea valorii zilei de munca cu 5%. Deci salariile vor creste cu 5% la TVR raportat la numarul de ore muncite.
 • silvia silvia
  Liviuto, de cand iti bati gura fara rost puteai sa-ti cauti de lucru la alta televiziune. A, nu stii sa faci nimic? Atunci asteapta sa-ti vina salariul din mila la tvr... Si nu mai injura, ca poate te taie de la ratie...
 • Livia Pila Livia Pila
  individul Tanase a aminat semnarea ordinelor de plata ca sa se razbune fiindca i-au fost date peste cap planurile de reducere a salariilor. Chira nu are nimeni ac de cojocul acestei fiinte inutile?
 • Livia Pila Livia Pila
  NU ai nimic de spus? Am eu. Esti un om de nimic. O sluga.
 • Horea Horea
  Unde-i Zgabercea?
  Intelectualul Tanase are nevoie de pampersi. La gura!

Trimite un comentariu

sus