Skip to main content

Serviţi, vă rog, în varianta Antena 1, se va numi Poftiţi pe la noi. Au început filmările

 
Nea Marin Antena 1
Nea Marin Antena 1

Nea Marin Antena 1

Publicitate

Antena 1 a început filmările pentru show-ul Poftiţi pe la noi, un format asemănător cu emisiunea Serviţi, vă rog, de la Pro TV.

Poftiţi pe la noi îl are în prim plan pe Nea Mărin, ca şi fosta emisiune Serviţi, vă rog, iar producţia este asigurată de echipa coordonată de Mona Segall.

Show-ul va fi difuzat în această vară pe Antena 1.

Nea Mărin va avea la dispoziţie o săptămână pentru a detecta problemele unei pensiuni şi pentru a le rezolva, alături de vedete.

Formatul e explicat chiar de Nea Mărin:

"În fiecare saptămână suntem într-o locaţie nouă, cunoaştem şi încercăm să rezolvăm problemele fiecărei pensiuni, treaba e multă, iar cheful vedetelor nu e întotdeauna pe măsură. Dar de asta mă ocup eu."

Filmările au început de două săptămâni, la pensiuni din judeţul Suceava şi de la Moeciu. Urmează pensiuni din Braşov şi apoi din partea de sud şi sud-est.

Comunicatul Antena 1:

Celebrul Nea Mărin a început filmările pentru emisiunea „Poftiţi pe la noi!” show difuzat în această vară de Antena 1. Nuiaua, sarcinile dificile şi pedepsele vor fi uneltele cu care acesta îi va înnebuni pe cei care i s-au alăturat în misiunea din vara aceasta.

"I-am avertizat încă de la început: vara asta avem mai multe responsabilităţi ca niciodată! Am început filmările de ceva vreme şi vedetele par să se descurce, dar asta doar pentru că am stat din nou cu ochii şi cu nuiaua pe ele! În fiecare saptămână suntem într-o locaţie nouă, cunoaştem şi încercăm să rezolvăm problemele fiecărei pensiuni, treaba e multă, iar cheful vedetelor nu e întotdeauna pe măsură. Dar de asta mă ocup eu. Vara asta, Poftiţi pe noi!", a declarat Nea Marin.

Cunoscut drept coşmarul vedetelor din România, celebrul Nea Marin vine la Antena 1, unde va avea de îndeplinit cea mai grea misiune de până acum.

Vara aceasta, ‘Nea Marin va trebui să salveze de la faliment pensiunile care îi vor cere ajutorul. Va avea la dispoziţie o săptămână pentru a detecta problemele şi pentru a le rezolva şi, bineînţeles, în tot acest timp îi vor fi alături cele mai tari vedete din România.

Filmările au început de mai bine de două săptămâni, ’Nea Marin ajungând în zona Sucevei şi la Moeciu. în perioada următoare, acesta va ajunge la pensiuni din Braşov şi va coborî mai apoi şi spre partea de sud/sud-est a ţării."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • danut danut
    Nu,nu sunt postac.Dar ma enerveaza oamenii care sunt snobi.Adica,sa ma explic ca poate nu intelegi,daca toate emisiunile astea erau facute de pro(s) tv erau wow,dar daca sunt facute de cu totul alta televiziune(antena kanal d prima etc ) sunt naspa,cah,vai de ele.Nu inteleg sentimentul asta de turma si de prostie.
  • danut danut
    dar de toti manelistii care se perinda pe la maruta nu iti e greata?Si cu toate astea tot te uiti la emisiunile prosteveului,inca le si preaslavesti,desi sunt niste emisiuni proaste pentru oameni inculti,ca si tine.Apropo daca nu reusesti sa intelegi mesajul dintro carte pe care o citesti o data,si mai trebuie sa o recitesti,ai o problema.
  • mile mile
    look tv va ajunge in top 10 tv din romania ,
  • mihai_m mihai_m
    lituanianul e: tu, esti cam prost?
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Pentru ca "Serviti, va rog ! " este o marca a ProTV-ului.
  • nelu nelu
    cava d'oro
  • PEDAGOGUL PEDAGOGUL
    Asteptam cu mare drag sa vedem aceasta emisiune la Antena 1.
  • Vasilica Vasilica
    La fel cum Tele Euro Bingo a dat faliment si tzeapa in acelasi timp catorva mii de romani iar acum functioneaza sub acelasi format la aceeasi televiziune sub alta denumire: Super Bingo Metropolis...
  • Vasilica Vasilica
    Vezi ca ai treaba... tre' sa-i dai raportul lui Felix...
  • george george
    cand era la pro tv emisinuea mereu era pe locul doi nu prea era pe primul loc
  • ronny ronny
    o emisiune care cu siguranta va prinde bine la public. succes si asteptam difuzarea
  • Maria Maria
    Dar tu de ce esti asa pornit pe toti cei care au ceva de comentat la adresa antenelor? Esti postac?
  • Danutz Danutz
    Vad ca esti foarte spiritual, prietene. Stii cum e si cu televiziunea asta? Decat sa citesti un autor prost, prafuit, dar care scrie in continuu, mai si furand, mai si facand greseli gramaticale, mai bine citesti aceeasi carte buna. Stiu ca e greu sa prinzi genul acesta de fraza, tu fiind prins printre emisiuni de calitate superioara. Plus de asta iti dai seama cum se vad emisiuni XFactor, Hell's Kitchen sau mai stiu eu ce, langa Acces direct, Te pui cu blondele, Neata cu Razvan si Dani, Splash. Cam asta e. Unii prefera sa nu coboare nivelul, altii se complac. Te pup si vizionare placuta
  • bogdaN bogdaN
    Cum e posibil sa produca un format identic ? dar sub un alt nume ?
  • lituanianul lituanianul
    da mai nelu daca esti prea inapoiat si te uiti la reluari in loc sa te uiti la emisiuni care nu au mai fost difuzate,e treaba ta,dar esti prost.

Trimite un comentariu

sus