Skip to main content

Ce spune Vlad Craioveanu, după venirea lui Găinuşă la matinalul Radio 21

 
Vlad Craioveanu 2013
Vlad Craioveanu 2013

Vlad Craioveanu 2013

Publicitate

„Respect decizia trustului", a declarat pentru Paginademedia.ro Vlad Craioveanu, unul din realizatorii matinalului Radio 21, după venirea lui Mihai Gainusa la postul de radio.

Contactati de Paginademedia.ro, oficialii Lagardere au declarat ca Vlad Craioveanu „ramane in grup".

Vlad Craioveanu, pentru Paginademedia.ro:

„Respect decizia trustului. Deocamdata sunt in concediu. Ma voi reauzi cu ascultatorii din toamna."

Andrada Burdalescu, Head of Radio Operations Lagardere Romania, a declarat pentru Paginademedia.ro ca Vlad Craioveanu „ramane in grup" şi „va fi implicat intr-un nou proiect".

Andrada Burdalescu, Head of Radio Operations Lagardere Romania:

„Vlad Craioveanu ramane la noi, in grupul Lagardere si va fi implicat intr-un nou proiect, despre care vom da detalii in curand."

Vlad Craioveanu a lăsat Radio Guerrilla pentru Radio 21 în martie 2013. Iniţial, realizatorul a început cu o emisiune de seară, pe tronsonul 21.00 - 24.00, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. La câteva luni după venirea la Radio 21, în toamna anului trecut, Craioveanu a trecut pe tronsonul de dimineaţă, cu PatrulaLA 21.

Reamintim că Mihai Găinuşă şi întreaga echipă vor trecere de la Kiss FM la Radio 21, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • BADEA BADEA
    VREM PATRULA21 INAPOI
  • ovidiu ovidiu
    maaaaaaare pacat!!!! cea mai tare trupa!!!!! ascult gaini pe frecventa radio 21? niciodata...
    una peste alta, felicitari celor patru pentru o emisiune de exceptie!!!!!!! dar ce e bun nu tine...
  • bogdan bogdan
    Tipic romanesc! S-a dus dracului ratingul Radio 21. Domnilor din conducere, deschideti ochii!
  • dan dan
    pacat de cel mai tare matinal 4la21...kiss nu ascultam pt ca au emisiuni de 2 lei ...acum au trecut pe 21 ...pa 21...ma mut pe zu pt moment:) ...dinculescu andy orlando si craioveanu ...daca aflu unde ajung ii ascult cu placere ...un radio se asculta daca iti place de cei ce fac emisiuni ...daca cei 4 pleaca la alt radio ...acela o sa fie ascultat de mine :)
  • gabi gabi
    nu inteleg cum unii i si fac singuri rau? pai 4la 21 era totul
    adio si ramane ti cu bine
  • Luca Luca
    Actualul matinal este cel mai slab din istoria postului 21. Am ales sa nu mai ascult emisiunea de dimineață
  • Clau Clau
    Am ALES sa ascult Patrula 21 pt. ca-mi placea. Cei 4 de la patrula 21 sunt inteligenti, simpatici si spontani... poantele si comentariile lor, de asemenea! Am ALES sa NU ascult Carcotasii de la KISS cu poantele lor infantile, pt. ca nu-mi placeau. Nu prea inteleg sensul schimbarii: R21 a vrut sa "fure" ascultatorii de KISS, in detrimentul ascultatorilor proprii??? Cand m-am intors din vacanta, am crezul ca am gresit postul... Era fixat pe R21, si asa ramanea, nu ma mai gandeam sa-l schimb. Acum, nu mai ascult Radio 21... deloc. Nu-i mai suport pe Carcotasi/Cusurgii! E la mintea cocosului ca emisiune matinala este cea care-ti aduce asculatorii pe tot parcursul zilei...
  • Dan Dan
    Conducerea 21 vor sa-si saboteze patronii !!! Au distrus cel mai tare matinal de la Radio si au adus o emisiune expirata in locul Patrulei 21!!! De acum incolo o sa ascult Radio Trinitas in locul matinalului de la 21 !!! Cred ca de acum incolo o sa ascult Kiss fm ca ,, cusurgii" astia m-au convins. Aceleasi dume si prosteala care le-au avut si pana acum. La revedere 21 !!!
  • radu radu
    E clar, trebuie sa sterg 21 din lista de programe.
    Noi stateam pe 21 tocmai ca ne placea ce faceau baieti din "patrula",si acum ne oferiti motivul pentru care nu am stat cu altii.
    Ramaneti cu Gainusele voastre...
  • Dan Dan
    Nu mai ascult kiss fm de cativa ani. Imi pare rau, dar nici radio 21... De acum traiasca bulgarii... Au un post: alpha. Prefer stirile in limba bulgara decat glumele lui gainusa si dezbracatu'. Au fost bune, dar ti se ia, cum spune romanul.
  • nicu nicu
    ce bucurie la concurenta .....sa-ti distugi cel mai bun produs....'bravos' radio 21
  • ligia ligia
    Cea mai tampita idee sa schimbi patrula 21 cu depasitii si maimutoii de Gainusa si Cheghes.Toata vara am asteptat ca cei patru sa revina, si sa ne faca din nou sa zambim si sa ne faca sa ne amuzam . Cei doi ar trebui sa iasa la pensie.
  • ligia ligia
    Nu voi mai asculta radio 21,patrula 21era tot. Dj Andi, Orlando , Dinculescu, Vlad Craioveanu erau cei mai buni.Ce cauta Gainusa si Cheghes la 21?Pacat ca unii oameni nu pricep ca exista o vreme cand trebuie sa te retragi.Asta ar trebui sa faca cei doi , ca ne-am saturat de maimutarelile lor.
  • stelian stelian
    au stricat cea mai buna emisiune de dimineata,PATRULA 21.Pacat
  • miu miu
    Asa este la noi totc CE este frumos trebuie Sa dispara
    Cat despre gainusa este un pic cam depasit, plate Sa spunem ca o Sa atraga ascultatori de varsta a treia, se plate observa SI in reclama PE care o face la emisiune

Trimite un comentariu

sus