Skip to main content

Teodor Tiţă este noul coordonator editorial al Metropotam. Ce schimbări are în plan

 
Teodor Tita
Teodor Tita

Teodor Tita

Publicitate

Teodor Tiţă, fost redactor-şef la digi24.ro, coordonează începând de astăzi zona editorială a platformei de timp liber Metropotam.

El a declarat pentru paginademedia.ro că va merge, în cadrul platformei, şi pe zona de administraţie locală şi de ştiri, dar vizează şi o extindere a a publicului.

Despre obiective.Sunt mai multe lucruri pe care vreau să le îmbunătăţesc. Încerc să extind publicul Metropotam, fără să-l pierdem pe cel pe care îl avem deja. În prezent, publicul nostru are între 18 şi 25 de ani şi vrem să-l extindem la 18 - 35 de ani. Vrem să mergem mai mult pe zona de administraţie locală şi pe ştiri.”

Ai şi obiective de creştere a traficului?

„Obiectivul din punct de vedere al traficului este să crească. Vom avea şi un obiectiv în cifre la un moment dat. Acum, cred că avem resurse care pot fi exploatate ceva mai bine şi aici nu mă refer la ce este înăuntrul redacţiei Metropotam, cât mai degrabă la ce informaţie e disponibilă pe piaţă şi cum poate fi ea pusă la dispoziţia publicului”, a declarat el pentru paginademedia.ro.

Teodor Tiţă a părăsit conducerea editorială a site-ului digi24.ro la începutul acestei luni, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maica maica
    Gelos inseamna ca lupta ca sa si-o bage. Poate va referiti la "invidios" (cuvant din limba romana) sau poate chiar e gelos. Incercati sa fiti mai limpede.
  • donald donald
    Cat a stat la Digi era mai mult pe la tigara decat in redactie si incerca sa se bage pe sub pielea oricui avea o functie cat de mica. Venea ultimul si pleca primul, iar in tot acest timp nu a postat nici macar o singura stire pe site. A avut un moment de cumpana prin decembrie, cand au au inceput epurarile, si toata lumea se astepta sa fie dat afara, pentru ca nu a facut chiar nimic pentru Digi, dar si-a luat avant rapid, cand amanta (unii zic sotie, dar nu e cazul) a poposit in redactie pe post de vedeta. Daca la site-ul Digi24 s-a mai facut cate ceva, acest lucru s-a datorat exclusiv redactorilor, pentru ca domnul Tita se facea nevazut de cate ori aparea un eveniment special: accidente, mitinguri, greve, campanii electorale, alegeri, scandaluri politice.
  • adi adi
    si tu esti gelos
  • sorin sorin
    Pe cine dracului cunoaste asta de intra si e angajat in aceste functii si domenii? Este ultimul om din punct devedere al comunicarii si aptitudinilor. Nu are viziuni, notiuni, strategii sau idei despre nimic. Fura de pe net, sta in telefon si e un sociopat!!!

Trimite un comentariu

sus