Skip to main content

Cât au de recuperat foştii angajaţi care au dat în judecată Pro TV? 24.000 de lei, cea mai mică sumă

 
protv
protv

protvCompania Pro TV SA, deţinătoarea licenţei posturilor Pro TV, Acasă TV şi Sport.ro, trebuie să plătească peste 107.000 de euro (471.167 de lei) celor 13 angajaţi, în urma procesului pe care l-au câştigat la Tribunalul Bucureşti.

Publicitate

Un număr de 13 cereri de executare silită de la toţi atâţia foşti angajaţi ai televiziuni au fost depuse în data de 8 august, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Cea mai mică sumă pe care o are de plătit Pro TV unuia dintre cei 13 angajaţi este de 24.324 de lei, iar cea mai mare sumă este de 48.130 de lei.

Sumele pe care le are de plătit Pro TV reprezintă "sporurile pentru orele suplimentare şi pentru munca prestată în timpul nopţii, aferente intervalului 01.12.2008-octombrie 2011, corespunzător perioadei efectiv lucrate de fiecare reclamant", potrivit deciziei Tribunalului Bucureşti.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare sumele pe care le are de plătit Pro TV celor 13 foşti angajaţi.

  • 27.710 lei pentru reclamantul Banea Gabriel Cătălin,
  • 39.319 lei pentru reclamantul Comnea Tudorel,
  • 33.375 lei pentru reclamantul Ionescu Adrian,
  • 28.863 lei pentru reclamantul Mititelu Vasile,
  • 34.832 lei pentru reclamantul Mircea Cătălin Robert,
  • 38.716 lei pentru reclamantul Neacşu Petruş,
  • 24.049 lei pentru reclamantul Nenciu Florentin Victor,
  • 27.464 lei pentru reclamantul Ristea Dumitru Daniel,
  • 48.130 lei pentru reclamantul Sandu Dumitru,
  • 36.999 lei pentru reclamantul Sinca Florin,
  • 38.986 lei pentru reclamantul Tuna Valentin,
  • 38.500 lei pentru reclamantul Vardianu Gheorghe,
  • 24.324 lei pentru reclamantul Colonici Lucian Constantin

Nu sunt singurele procese cu foşti angajaţi pe care le are Pro TV, în urma restrusturărilor care au avut loc în ultimele luni şi a concedierilor făcute de noul management al postului după plecarea lui Adrian Sărbu.

Câteva dintre acestea:

- Departamentul PR. Fostele angajate ale departamentului de PR din Pro TV, restructurate subit la începutul lunii mai, au decis să dea postul în judecată, dar şi două dintre firmele pe care ele erau angajate: Business Personal Company şi Filmlance Ageny 2000. Detalii, aici.

- Elena Petre, fost director executiv, se judecă pentru litigii de muncă. Elena Petre a părăsit Pro TV la 1 ianuarie 2014, dată la care a încetat şi mandatul lui Adrian Sârbu la conducerea companiei. Detalii, aici

- Doina Gradea – fost şef al Pro TV Internaţional şi asistenta lui Adrian Sârbu în anii 90 – contestă în instanţă concedierea de la postul TV. Detalii, aici

- George Negrilă – a lucrat pentru Pro TV peste cinci ani, ca director de imagine şi operator. Are trei acţiuni împotriva firmelor pe care era angajat să lucreze pentru Pro TV. Detalii, aici

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • titit titit
    Sunt curios, daca Dl.Cesnavicius,ii va penaliza ,pe Cristi Vaileanu,Traian Tudor(Tibi)si Dana NEGRAU(resurse umane). pentru neregulile facute,atâția ani.De fapt au fost 15.angajați, care i-au dat in judecata,doi au luat bani in Noiembrie,unulieri sau alaltaieri,restul cum ies deciziile de executare.Cred ca pana la urma acați 15 oameni o sa le mulțumească celor 3.șefi de mai sus.Bravo vouă băieți,ca ați avut atata răbdare,a meritat.
  • titit titit
    Din cate se aude programul il face Cristei Vaileani siTraian Tudor(tibi).Ziua 10.ore si noaptea 12.ore cu acordul Resurselor Umane fara sa declare la I.T.M.Si iată ca ieri sau. astăzi au plătit prima suma,mai au 12.Au plătit ca sa nu le blocheze conturile.Oare se va sesiza cineva ,de atâtea nereguli care sunt in Pro TV?
  • hula hula
    cinci mii de fiecare. sa intelegem, din 2008 nu s-au platit orele suplimentare si daca nu se schimba conducerea ramineau asa sau cum?
    ore suplimentare in proteve? sirbu ce zicea de ore suplimentare?
  • titit titit
    Poate daca erau mai maleiabili si plateau la inceput nu se vajungea la sumele astea.Dar cineva a vrut sa pagubeasca pro-ul de mai multi bani.
  • titit titit
    La aceasta suma, se adauga inflatia si dobanda pe ultimi 5 ani si jumate ,plus cheltuieli de judecata si comisionul executorului judecatoresc.Deci suma va fi mult mai mare. Oare ce va zice noul sef al pro.tv ului s-au resursele umane. Pentru ca de platit trebuie sa plateasca. Ei dau pe post nereguli de la alte firme si tocmai ei le incalca flagrant. Urat din partea lor.Datile bani la oameni.

Trimite un comentariu

sus