Skip to main content

Grila de toamnă la Radio 21. Mihai Găinuşă şi echipa vor începe matinalul Cusurgiii

 
cusurgiii
cusurgiii

cusurgiii

Publicitate

Grila de toamnă se va instala de luni la Radio 21. Mihai Găinuşă şi echipa vor debuta cu emisiunea Cusurgiii, anunţă postul de radio.

Printre rubricile zilnice ale noului show radio se numără „Tocăniţa de gazete”, ce va trece în revistă principalele subiecte ale zilei, precum şi „Pastila fără cusur” – o miniscenetă radiofonică. Nu vor lipsi nici telefoanele în direct cu ascultătorii şi concursurile cu premii.

Reamintim că Mihai Găinuşă, Codruş Kegheş şi întreaga echipă care realiza matinalul de la Kiss FM s-au mutat la Radio 21, post din portofoliul grupului Lagardere, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate, AICI.

Iată cum va arăta grila Radio 21, de la 1 septembrie:

De luni până vineri, de la ora 07:00, cu Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Marina Neagu – Cusurgiii - 3 ore de divertisment, care tratează în cheie satirică subiecte sociale, mondene, de lifestyle sau de actualitate imediată.

Pe tronsonul 10.00 - 13.00 va intra Camelia Chenciu îţi ţine apoi companie, acre îi predă ştafeta lui Dj Optick, pregătit cu cea mai hot muzică.

De la ora 16:00 intră în FM Manuel Dinculescu în 21 Drive Time. 

Cristi Stanciu va continua pe tronsonul 18:00 la ora 21:00 în Staţie de distracţie by night.

De la ora 21:00 vor avea emisiune Bogdan şi Shurubel, de luni până joi, 3 ore de „Schimbul 3 în mare fel”.

Vineri şi sâmbătă de la ora 21:00 vor fi serile lui Dj Andicu Extravaganza 21.
Sâmbăta de la 12:00 la 15:00 Radio 21 a programat HIT SUPER 50 (în reluare duminică de la ora 21:00) cu Cristi Stanciu, iar duminica de la ora 12:00 la ora 15:00, cele mai cool piese „#1” din topurile internaţionale se ascultă în EURO TOP 30, realizat de Liviu Hodor.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marcel marcel
    Iubitaaaa meeaaa marcela....ghinion zici... esti simpatic(a). patima gasesti in alta parte, eu doar imi sustin o idee. is it wrong? tre sa merg pe burta ca imi place show-ul? imi plac cusurgiii!!!!!
  • marcela marcela
    Cred ca la altceva se referea ...
  • marcela marcela
    Cata patima ...de parca te plateste Gainusa.eu cred ca daca era Huidu scria cu greseli...sigur nu e el. Ce atatea discutii patimase de la o emisiune ? Cronica a avut perioada ei de glorie si chiar daca nu avea Huidu ghinion tot se ducea la vale ca nu sintem in America si Gainusa nu e Jay Leno .asta e piata la noi . E ridicol cand nu iti dai seama si tot insisti sa faci zilnic ce faceai si acum 5 ani sau sezonul trecut . Sper sa reuseasca si unii si altii sa vada inde gresesc . In rest ...voie buna si feriti va de marcel ca sare la bataie ca un cocos
  • Maria Maria
    :)
  • Maria Maria
    Eu sunt casnica si imi place emisiunea. Care e problema ta?
  • ileana ileana
    De apreciat ca 21 au schimbat si muzica.
  • marcel marcel
    sigur nu mi-a scris gainusa textul, dar tu sigur esti huidu. ala care a inventat bebelusele si masa de la italieni :))). BTW, cronica este si meritul lui gainusa si ai orbul gainilor daca nu vezi asta!
  • cocoselu cocoselu
    @marcel: asta cu "ma calca pe sistem" sigur nu e scrisa de Gainusa :). nu inteleg de unde faza cu siamezii ,dar nu vreau sa mi-o explici . am fost masochist azi ca eram curios cum se reinventeaza baietii ,dar am fost dezamagit . BDSM ul 2 zile la rand nu e genul meu . astept si tv ul si sper ca nu va fi tot cronica cu alt nume ,aceiasi masa cu 2 bebeluse. tot respectul ca au reusit sa-si vanda bine imaginea .
    marcel :si Badea spune sa schimbi postul daca nu iti place .Nu fa ca el ca aduce Hrubaru motociclistii la geam:)))
  • ștefan ștefan
    Să vedem cînd vor apărea audiențele dacă cei dela 21 au mizat pe cartea cîștigătoare.
  • marcel marcel
    unudela41... sau cocoselu (ca pareti siamezi) ...problema e ca ma calca pe sistem aia care ii comenteaza si totusi ii asculta. asa ca tine! sunteti masochisti? poate ai ceva mai bun de facut si ei te-ncurca.
  • ștefan ștefan
    Pentru Marcel da ascultam mai răruț Și Kiss și 21.
  • unudela41 unudela41
    @marcel: ai raspuns pt fiecare ...esti realizator la "raspundem ascultatorilor" ? :))) chiar asa ...emisiunea coordonata doar de ei ? eu am ascultat dupa 9 si a fost ca moale pt ora aia de parca erau la final de sezon .poate nu-s in target . nici in cel al emisiunii nici in cel al lui Maruta ;) like pe like se scoate !
  • marcel marcel
    sa inteleg ca ii ascultai si atunci ca si acum?
  • marcel marcel
    nu te obliga nimeni sa ii asculti. gasesti altii tineri pe la alte posturi. sau esti vreun guru al matinalului?
  • ștefan ștefan
    După ce ai Bășcălit radioul la care ai lucrat adică 21 Cînd lu crai la Kiss FM cînd Buzdu și Morar aveau acel proiect nunta pe NEVE la 21 acum Găinușă se întoarce dinnou unde a scuipat penibil.

Trimite un comentariu

sus