Skip to main content

Măruţă revine de 1 septembrie cu un nou sezon. Cum va arăta noul platou al emisiunii La Măruţă

 
Catalin Maruta
Catalin Maruta

Catalin Maruta

Publicitate

Măruţă revine cu un nou sezon şi un nou studiou, în mutat din Buftea în Pache Protopopescu. După 7 ani petrecuţi la Buftea, împreună cu happylica, bandul emisiunii şi toată echipa, show-ul Pro TV se mută într-un nou decor.

 „De anul acesta am decis să mă mut “la oraş” unde se intamplă toate mondenităţile şi de unde încep toate ştirile. Drumul invitaţilor spre happylica este acum mult mai scurt. Sunt entuziasmat de această schimbare. O echipă întreagă a lucrat toată vara la noul platou şi totul va arăta absolut spectaculos” declară Măruţă.

În prima emisiune a noului sezon, Andra va fi invitată în platou şi va povesti cum şi-a petrecut ziua de naştere alături de prieteni şi familie şi ce surprize i-a pregătit soţul său.

Tot luni, La Măruţă, se incheie pariul lui Adrian Minune cu Cătălin. El promisese că va slăbi peste 10 kg până la această dată. Nu a reuşit să îşi ţină promisiunea, aşa că se va achita: va trebui să se vopsească blond.

set La Maruta band La Maruta

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iñaki iñaki
    La Maruta ramane cea mai credibila emisiune tabloid pentru ca Maruta e un tip corect
  • titi titi
    Așa e Măruța in Pache,cheltuieli mai mici.Dar surpriza e ca se întoarce in Pro TV.CATINCA MARINESCU,așa se zvonește.S ai dea Dumnezeu sănătate si putere de munca ,ca va avea de munca.
  • Jurevycius Jurevycius
    Maruta se intoarce, cu un PAR nou ))))
  • mihaita mihaita
    cred ca putem spune ca Maruta s-a intors in grsoniera, nu?
  • mihaita mihaita
    cand vorbesti despre calitate intr-o graza in care vorbesti de emisiunile Acces direct si La Maruta sper ca esti ironica
  • Andrei Andrei
    Foarte fain noul studio :D
  • Maria Maria
    Oare ce o fi in sufletul Antenei acum? Simona e fericita ca nu i-a luat locul Maruta, dar platoul acces direct, schimbat sezonul trecut nu e ca a lui Maruta si nici nu au bani si timp pana maine sa il modifice. Concluzia? Puteti cumpara de la Pro TV cati oameni vreti, calitatea nu e inclusa in pachet

Trimite un comentariu

sus