Skip to main content

FOTO. Mihaela Rădulescu a semnat cu Pro TV în fața publicitarilor și clienților

 

Mihaela Radulescu si Aleksandras Cesnavicius
Mihaela Rădulescu alături de șeful Pro TV, Aleksandras Cesnavicius

Publicitate

Noul jurat al show-ului Românii au talent a semnat contractul cu Pro TV chiar aseară în cadrul unui eveniment al postului de televiziune. Petrecerea a fost organizată pentru clienții din publicitate și pentru agenții. La eveniment, presa nu a avut acces.

Mai târziu, vedeta a anunțat pe pagina sa de Facebook „mariajul” cu Pro TV: „Cu emoții mari, din toate părțile, am zis DA, mă mărit cu Pro TV-ul pentru "Romanii au talent"”

Despre intrarea Mihaelei Rădulescu în juriul “Românii au talent”,Paginademedia.ro a scris în exclusivitate încă de acum două zile.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Nea' Bebe, bietul de el, nu e un GURU al scenei si al micului ecran.

  E un actor bun, la Nottara, la fel ca Diaconu, Repan, Sofron, George Alexandru, Haiduc, Cocis, si vreo alti 10 colegi de la Nottara.

  Andra nu e o "artista desavarsita". E o tarancuta simpatica, cu real talent muzical (ceea ce e rar intre pitipoancele de azi, care isi zic cantarete). Desavarsita e Angela Gheorghiu.

  Raduleasca are talent la turuiala si mitraliat nimicuri pompoase pe gurita aia, cu cadenta mai mare ca un UZI.
  E si un pic de lipsa de cultura la ea, ascunsa sub glamourul de Riviera.

  GURU si ARTISTA DESAVARSITA !!!

  Pe Moisescu l-a descris corect.
 • Cred ca așa eveniment trebuia preluat si de CNN. Altfel, bine ca acum au 4 jurați, ca talente cu siguranță nu o sa fie. Sau vor fi câțiva refuzați din anii trecuți, câteva persoane cu probleme mintale si multe non-talente dornice de afirmare. In rest va fi multa hahaiala forțată, generata de cei doi bufoni din culise, talentati cititori de prompter.

Trimite un comentariu