Skip to main content

FOTO & VIDEO. Promo-ul pentru lansarea noii Cronici a Cârcotaşilor, filmat în stil western

 
Cronica Carcotasilor
Cronica Carcotasilor

Cronica CarcotasilorEchipa Cronicii Cârcotaşilor a filmat promo-ul pentru noul sezon pe platourile unde s-a turnat celebra peliculă „Cold Mountain”, potrivit unui comunicat de presă al Prima TV.

Publicitate

Emisiunea în noua formulă va debuta pe 17 septembrie, de la ora 20.30, la Prima TV. Promo-ul este lansat sub sloganul campaniei "Ghici cine vine la Cronică!".

În clip apar personaje cunoscute ale Cronicii, precum Bebeluşele, Hrubaru, membri trupei Jukebok, Puştiu' şi Oana Paraschiv.

https://www.youtube.com/watch?v=Id3jFEwc_ck

Screen Shot 2014-09-08 at 2.38.21 PMScreen Shot 2014-09-08 at 2.37.57 PM Screen Shot 2014-09-08 at 2.37.45 PM Screen Shot 2014-09-08 at 2.37.34 PM Screen Shot 2014-09-08 at 2.37.20 PM

Reamintim că la începutul lunii iulie, echipa emisiunii Cronica Cârcotaşilor a trecut printr-o scindare în această vară. Mihai Găinuşă, Codruţ Kegeş (Dezbrăcatu’) şi Octavian Păscuţ (Mistreţu’) au decis să plece din echipa emisiunii pentru a dezvolta un nou proiect, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cocoselu cocoselu
    sub 10.000 de vizualizari ? cam putin
  • marcel marcel
    Esti tare huidule. Vorbesti despre tine la persoana a 3.a! .... bine ca ai inventat bebelusele, a se dezbraca, mistret ...(Dl Tiriac ati auzit?) sa ne dai etimologia cuvintelor (astia cu dex-ul nistre prosti ca nu au scris cine a inventat cuvintele).
  • huidu huidu
    Huidu a înregistrat la psím numele cronicii si toate inventiile lui be elusele, mistretzu, dezbrăcatu, pustiu , top rusinica, etc! Si tocanitza de gazete a fost înregistrată dar fiind inventată de Gainusa a primit-o inapoi! Nu vreti voi sa comentam in decembrie ce si cum?
  • idi idi
    mda, gainusa, care era sufletul si creierul cronicii a plecat, dar huidu are drepturile pentru numele emisiunii... de asta avea grija huidu, sa inregistreze la osim numele: crinica, mistretu, dezbracatu etc. :) sa vedem cum sta cu umorul vitezomanul ucigas...
    iar dupa cusurgiii, la urmatoarele scindari din cronica presupun ca o sa urmeze si nemultumitii, hatrii etc. repede repede, pana nu le inregistreaza huidu si pe aste la osim...
  • cristi cristi
    Ghici cine vine la cronica pe contrasens

Trimite un comentariu

sus