Skip to main content

AUDIENȚE. Meciul Next Star - Berceni - Steaua, câștigat de copiii lui Dan Negru. Partida de pe Pro TV, după emisiunea de pe Antena 1 pe național și la orașe

 

FOTBAL:ACS BERCENI-STEAUA BUCURESTI, CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (25.09.2014)

Publicitate

Partida de fotbal ACS Berceni - Steaua (0-3), difuzată de Pro TV, a fost depășită pe intervalul de difuzare de emisiunea Next Star, de pe Antena 1.

Emisiunea cu copii prezentată de Dan Negru a fost peste meciul de fotbal la nivelul întregii țări și la orașe. Pe targetul comercial, Pro TV a avut un mic avans în fața Antenei, dar audiențele au fost apropiate. Pe locul trei a fost Kanal D, cu Suleyman Magnificul.

Paginademedia.ro vă prezintă audiențele pe intervalul partidei de fotbal ACS Berceni - Steaua (20.30-22.25):

NAȚIONAL. La nivelul întregii țări, partida de fotbal de pe Pro TV a fost urmărită de 1,59 milioane de români în fiecare minut. Pro TV a fost pe locul doi, după Antena 1, care avea 1,65 de milioane de români la emisiunea Next Star.

Locul trei a fost al Kanal D: 1,17 milioane de români la Suleyman.

URBAN. Și la orașe, meciul Berceni - Steaua a fost tot pe poziția a doua, după Antena 1. Astfel, pe intervalul meciului de fotbal, la Antena 1 se uitau 930.000 de telespectatori pe minut, față de 840.000 la partida de pe Pro TV.

Topul a fost completat tot de Kanal D: 680.000 de telespectatori în mediul urban.

COMERCIAL. Clasamentul a fost diferit pe segmentul comercial, unde emisiunea lui Dan Negru a avut ceva mai puțini telespectatori între 18 și 49 de ani, comparativ cu meciul de fotbal. Diferența nu a fost mare: 457.000 de telespectatori pe minut la Berceni - Steaua și 423.000 la Next Star. 

Audiența posturilor TV, joi, 25 septembrie, pe intervalul meciului ACS Berceni - Steaua (20.30-22.25), la nivel NAȚIONAL:

    Nr. persoane   Rtg%   Share%  
1 Antena 1 1.651.000 8,9 17,1
2 Pro TV 1.588.000 8,6 16,4
3 Kana D 1.173.000 6,3 12,1
4 Antena 3 608.000 3,3 6,3
5 TVR 1 399.000 2,2 4,1

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audiența posturilor TV, joi, 25 septembrie, pe intervalul meciului ACS Berceni - Steaua (20.30-22.25), în mediul URBAN:

    Nr. persoane   Rtg%   Share%  
1 Antena 1 928.000 9,2 17,9
2 Pro TV 842.000 8,4 16,2
3 Kanal D 683.000 6,8 13,2
4 Antena 3 426.000 4,2 8,2
5 National TV 165.000 1,6 3,2

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la oraș.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audiența posturilor TV, joi, 25 septembrie, pe intervalul meciului ACS Berceni - Steaua (20.30-22.25), pe segmentul COMERCIAL:

    Nr. persoane   Rtg%   Share%  
1 Pro TV 457.000 9,1 20,8
2 Antena 1 423.000 8,4 19,3
3 Kanal D 229.000 4,6 10,4
4 Antena 3 88.000 1,8 4
5 Acasa 85.000 1,7 3,9

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • @Thea cu th
  Eu inteleg ca nu stii fotbal...dar nu te mai baga unde nu iti fierbe oala.Astfel de comentarii te fac sa pari penibil/a in fata unor oameni care chiar stiu fotbal.
  [email protected] stai linistit ca joia revine Las Fierbinti,deci Dan Negru va trebui sa se obisnuiasca din nou cu locul 2...daca nu si mai jos.
 • @pontanacu
  Sa afirmi ca un "meci" in care alearga dupa o minge 22 de debedei este o emisiune de calitate in raport cu un show cu copii mai mult sau mai putin talentati mi se pare o aberatie!
 • pontanacu @ asadar cand alex il face penibil pe Cata pt o opinie (meci cu berceni, fara miza contra unei emisiuni care face audienta ,poate era mai potrivit sa fie transmis pe sport.ro), inseamna doar o opinie altfel decat a mea. daca eu il fac lipsit de logica, sa imi fie rusine. apoi, vezi ca eu faceam referire doar la fraza "next star e o porcarie", pt ca daca acest show e o porcarie, nu o sa mai avem cuvinte pt a le cataloga pe celelalte, care chiar merita acest epitet. nu faceam nicio referire la programarea meciului. in rest, protv nu a cumparat multe meciuri ale stelei, deci s-ar putea sa mai astepte pana cand va bate joia nextstar-ul. PS: Nu ma uit la acest show, cum nu mai uit nici la X factor sau romanii au talent. ma uit la vocea romaniei si cam atat.
 • Degeneratia pro e naspa,nu vad decit 4k si emisiune proaste ale prosteveului.Emisiunile cu copii,facute bine,cum sunt Next star,sunt naspa pentru ei,pentru ca nu stiu decit sa se uite la porcarii invatate la prosteve.Vizionare placuta,degeneratia pro.
 • Draga ZicO,
  De unde ai dedus tu ca Alex nu are logica? Cum de nu vezi lipsa logicii la Cata, care nu intelege cum se poate difuza la TV steaua berceni.
  Logica lui Alex (nu ma refer la parerea pe care o are despre emisiune) este correcta dpdv al fenomenului media si daca nu ai fi fost asa de preocupat de soarta generatiei pro, ai fi putut sa-ti dai si tu seama de asta. Sau nu.
  Daca un meci al Stelei cu o echipa apartinand unei comune a avut aceasta audienta, atunci cand vor avea meci cu o echipa cunoscuta, cu mai multi suporteri, next star nu va avea sanse sa repete performanta. Si asta nu este o axioma, este suficient sa te uiti pe acest site ca sa vezi alte audiente facute de Steaua.
  Ca Next star este o porcarie sau o emisiune buna, asta tine de parerea si gustul fiecaruia, nu de logica.
  In afara de copii- nu toti talentati, dar simpatico- si mie mi se pare o porcarie de emisiune: juriul cu reactii false, exagerat -teatrale, filmari, montaj, imagine de prin anii '980, un prezentator care nu poate iesi din tiparul emisiunii cu blonde. Cu alte cuvinte, branza buna in burduf de ....varan:)))
  Altfel sunt de accord cu tine ca acces direct, maruta, capatos sunt emisiuni care nu ar trebui sa se gaseasca pe TV.
  In concluzie, ar trebui sa fii mai reticent a judeca oamenii si a-i acuza de prostie, pentru simplul motiv ca au o alta opinie decat a ta.
 • alex @ nextstar este o emisiune buna, care lanseaza copii talentati. emisiuni proaste sunt acces direct, la maruta, romanii (n-)au talent, un show pacatos...dar e greu cu logica cand esti indoctrinat cu prostia generatiei pro.
 • Esti cam penibil . Ai rabdare ca asta a fost un meci din 16-imile cupei Romaniei , mai depoarte poate sa pice cu Dinamo , Rapid si atunci se va ridica audietna si va bate fara probleme porcaria aia de Next Star
 • Adi @ esti in perioada de negare :) iti este greu sa accepti ca ziua asta a fost buna pt antenisti ("acces" a batut "la maruta" ,"nextstar" a batut meciul),te-au bagat in sevraj :) .hai ca am glumit.
  PILDA: Poate ca antena ar fi trebuit sa ramana cu vechile ei programe sau formate si ar fi invins protv-ul, dupa cum se vede. se pare ca oamenii nu vor un nou (sau o copie) a protv-ului...food for tought.
 • Era si cazul. Nu inteleg cum poti sa difuzezi pe pro tv steaua - berceni. Sper sa se duca la vale si pro-ul.
 • Imi pare rau pentru voi,Paginademedia, dar publicati date eronate!Protv a fost peste Antena 1! Mai verificati o data. Cred ca ati pus cifrele exact invers!

Trimite un comentariu